- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ruyamda gorurumİnşallah gelmessiiiiiiin
Ay sus suuss hoc sormaAynen hele ilk günler
Geçmiş olsun canım.Allah hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler bebekler versin inşallahBaktirdim 0,1 çıktı idrar yollari enfeksiyonu cikti maalesef ilac verdi doktor.
Geliyo mu kiiiInanmiyorumadetim sinyal veriyor su an
Yarin zamani akinti var muhtemelen sabah bana supriz yapar . Cok sever suprizleriGeliyo mu kiii
Cok sancin var miYarin zamani akinti var muhtemelen sabah bana supriz yapar . Cok sever suprizlerisenin nasil gidiyor hamilelik
Sancim yok bebekim sadecenek akintim varCok sancin var mi
Sabah ola hayrolaa. Ovun yoktu dimiSancim yok bebekim sadecenek akintim var
Ovum var ya kutunun yaklasik yarisi duruyor . Ama yapmiycam yapinca beklenti icine giriyorumSabah ola hayrolaa. Ovun yoktu dimi
Yapmasın sürpriz bir kere de inşallahYarin zamani akinti var muhtemelen sabah bana supriz yapar . Cok sever suprizlerisenin nasil gidiyor hamilelik
Aman bosver suprizleri severimYapmasın sürpriz bir kere de inşallahiyi gidiyor canım 3 ay bitti hayırlısıyla çok acıkıyorum yaaa
Cok isterdim yapmani ama neeyseeOvum var ya kutunun yaklasik yarisi duruyor . Ama yapmiycam yapinca beklenti icine giriyorumyarin olmazsam yaparim ama olurun
Degilim hamile biliyorumCok isterdim yapmani ama neeyseezorlamim seni hic
Ayy diolrdi da inanmiodum. Benm de pis acildi.ama bu bir iki haftadr azcik fazla yesem cok kotu oluorm.Yapmasın sürpriz bir kere de inşallahiyi gidiyor canım 3 ay bitti hayırlısıyla çok acıkıyorum yaaa
Ona bakarsan benm de agriodu kenarlariDegilim hamile biliyorumgogus kenarlarim agriyor sadece bir kac gun once belim ağrıyordu. o kadar
Biye seeetmistin ama ben siyee seeeetmeyecegim maalesefOna bakarsan benm de agriodu kenarlaribel desen agriyani var agrimayni var. Varsa yoksa belli olurdu biraz en azndan siye seeetmistim
Bel ağrısı diyince ben giriyorum devreye, adet olacam belim ağrıyor diye geziyordum biliyorsun, akıntın ne renk ben bembeyaz akıntıdan ve uyku halinden de anlamıştımDegilim hamile biliyorumgogus kenarlarim agriyor sadece bir kac gun once belim ağrıyordu. o kadar
Kiiizzzz ben de bugun televizyon izlerken rssmen ayakta uymustum. Ama nasil tatli bir uyku basiyorrr yAa akintim da evet krem gibiBel ağrısı diyince ben giriyorum devreye, adet olacam belim ağrıyor diye geziyordum biliyorsun, akıntın ne renk ben bembeyaz akıntıdan ve uyku halinden de anlamıştım
Tm looo bisey demiyem saan artik. Napisansa yapBiye seeetmistin ama ben siyee seeeetmeyecegim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?