Kak yap leee bi taneKiiizzzz ben de bugun televizyon izlerken rssmen ayakta uymustum. Ama nasil tatli bir uyku basiyorrr yAa akintim da evet krem gibi
Yani ne pohhh yiyorsansa yeee diyinTm looo bisey demiyem saan artik. Napisansa yap
Tm tmm hade get yataginin koynunaaUyuyom rahatsiz etmeyin beni
Bakalım bu ayın sürprizi ne olcakAman bosver suprizleri severimannaa niye bebege gitse keske yediklerin insallah gidiyordur .
Aynen gerçekten iştah oluyor çok fena önceden günde 3 öğün yetiyodu ekmeksiz simdi mümkün değilAyy diolrdi da inanmiodum. Benm de pis acildi.ama bu bir iki haftadr azcik fazla yesem cok kotu oluorm.
Tm tmm hade get yataginin koynunaa
Bu ayki supriz lol bebekBakalım bu ayın sürprizi ne olcakgidiyo bence ki sürekli acıkıyorum karnımda sürekli kazınma hissi
Gece çiş yapmıyomusun aynı seyusengec bir insnaim bana bu saatte test yap diyon
Evet ondanmis. Yavastan kaburga tarflarim acimaya basladi. Karnim dikine buyuyo sanki cok komik olmya basldi tipimAynen gerçekten iştah oluyor çok fena önceden günde 3 öğün yetiyodu ekmeksiz simdi mümkün değilbebiş büyüdü ya senin ondandır o sğırlastıkça az az sık sık ye
E ma nooolmiş yani. Cise gidecen alti ustuusengec bir insnaim bana bu saatte test yap diyon
Bebiş cee dicekBu ayki supriz lol bebekkilo aldin mi
Ona bile giderken 40 kere dusunurumGece çiş yapmıyomusun aynı sey
Yaa büyüdükçe öyle olur erkeklerde sivri olurmus karınEvet ondanmis. Yavastan kaburga tarflarim acimaya basladi. Karnim dikine buyuyo sanki cok komik olmya basldi tipim
Iseyecegim kap yokE ma nooolmiş yani. Cise gidecen alti ustu
Benim de akıntım var 5 6 güne sürprizsiz gelir benim kirmizicigim daSancim yok bebekim sadecenek akintim var
Bez bağla o zamanOna bile giderken 40 kere dusunurum
Iyi almamissinBebiş cee dicekya öğrendiğim zaman 53tüm geçen gğn eczanede tartıldım ama üstümde mont atkı botlarımla 56.5 çıktım 1 kiloyu saymassam işte
Dusunme asamasindayimBez bağla o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?