O benimde dikkatimi cekti cicegim insallah subat ayında burada hamile haberi patlaması yasarızN Nana Ana L Loriklorik kızlar hemen hemen aynı günlerde adet olduk bidahaki ay inş beraber hamile kaldığımızı öğrencez
Neysam tamam tüpü bekliyoruz ozamanEmiiiniimmmm anneeemmm
Insallahhhhhh insalllaaahhhhhhhhhhhhhh ben artik normal yoldan umudumu kestim
Rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın. İnşallah bu yol sana hayırlıdır lorigim4 gozle bekliyodum acikcasi cunku tedaviden umutluyum
Bende actım tam.Pilav tavuk sote mantar corbası
Pilav yiye yiye top gibi oldum zatensen ne yaptın bakayım
Ya sen bi tanesin haa napam seni icime icime sokaam anaaBen sana bakarım bırak kocayı gel bana cicegim
Yaaaa demeee öyle üzülürüm vallahBende actım tam.Gidemde makarna suyu koyam.
Bende acem kollarıma bagrıma basam fatmammmmmm diyemYa sen bi tanesin haa napam seni icime icime sokaam anaa
Yok yok merak etme canımCanınızı cektirtmedim insallah
Kesin mi
Eşimin doğum günü 14 şubat evimizi arabamızı şubatta aldık atamam da şubatta oldu bize şubat uğurlu geldi hep inş 2020 şubat da gelirO benimde dikkatimi cekti cicegim insallah subat ayında burada hamile haberi patlaması yasarız
Valla ya şimdiden masraflılar doğunca yandıkNişantaşı bebeleribiz kenar mahalle dilberi
Kesin tabi canim bana saka yapmaz hicKesin mi
Doğunca artik yirticaz kendimiziValla ya şimdiden masraflılar doğunca yandık
Oy mağazalara gidince bebek kıyafetlerine bakıyorum hep çok şirinler ama çok pahalı larKesin tabi canim bana saka yapmaz hic
Doğunca artik yirticaz kendimizi
Neyse en azından zamanında oldun oda iyi birşeyKesin tabi canim bana saka yapmaz hic
Doğunca artik yirticaz kendimizi
Inşallah tedaviden sonra güzel habere seviniriz beraber canım.Inan ki senin mutluluğunu görmeyi cok istiyorum artık
Ayyy ne kadar güzelmis insallah 2020 subatta ugurlu gecektir cicegimEşimin doğum günü 14 şubat evimizi arabamızı şubatta aldık atamam da şubatta oldu bize şubat uğurlu geldi hep inş 2020 şubat da gelir
Bitecek bile
Anladım canımEvt onu ben de okudum. Ilkinde yazdi millet neyine tatmin olmadi da 2. Konu acti anlamdim. Napicgini biz ne bilek yani.
Evet bnmkinde de ole yaziodu. Ben de bikac tane kullndim biraktm
Ben zamaninda 7.gun banyomu yapardim. Genelde kahveyle baslrdi ya ilk gun ya da 2.gun sokulurdum. Bazen yogun gelirdi bazen norml. Son bikac gun de kahve biterdi . Niye sordun kizHenüz hamile kalamayan ciceklerim
Regl düzenleriniz nasıl?
7gün boyunca full kanamanız oluyormu?
Mesela benim ilk iki gün yogunluk oluyor ücüncü gün duruyor sonrasında 7güne tamamlayacak sekilde lekelenmelerim oluyor.
Sizin standartınız nedir paylasırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?