Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zamaninda 7.gun banyomu yapardim. Genelde kahveyle baslrdi ya ilk gun ya da 2.gun sokulurdum. Bazen yogun gelirdi bazen norml. Son bikac gun de kahve biterdi . Niye sordun kiz
Tesekkür ederim cicegim cevap icin
Bir ögrenmek istedim benimki pkodan dolayımı kısa srüyor yoksa cogu kisinin öylemi oluyor diye balam ama sagolsun kimselerde yazmadı

Tesekkür ederim cicegim cevap icin
Bir ögrenmek istedim benimki pkodan dolayımı kısa srüyor yoksa cogu kisinin öylemi oluyor diye balam ama sagolsun kimselerde yazmadı
Milletin isi var senle mi ugrassin hep
Saka maka benm de bazen az surerdi. Ama o kahveli illet pesimi birakmiodu bi turlu.

Milletin isi var senle mi ugrassin hep
Saka maka benm de bazen az surerdi. Ama o kahveli illet pesimi birakmiodu bi turlu.
Yani yogun oldugu en fazla kac gündür bunu merak ediyorum benimde kahve lekelenmeyle bitiyor hep

Benim de aynı seninki gibi oluyor kuzum

İyi akşamlar kızlar nasılsınız benim moralim biraz bozuk annemler karşı apartmanımdaydi maalesef evlerine hırsız girdi çok korktuk bugün başka ev tuttular taşınacaklar içime oturdu çok alışmıştık güya bebisi beraber büyüyecektik
Nanacim benim son bı senedir özellikle çok çok az oluyordu kanamam 2018 Eylül'de kimyasal olmuştu ondan beri böyle hatta Drlar sıkıntı görmüyor ama kaç gün gördüğün önemli değil dediler hep bana sorun etme iki gün bile oluyorsan yeterlidir insAllah sağlıkla bebeğin de gelecek

Benimde 5 gün full gelirdi dolu dolu kafayı yiyodum çok geliyo diye

Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun bosver takma kafana ben annemle aynı sehirde bile değilim en azından aynı yerdesin sen öyle düşün

Kız hamile kalmayanlara sormuşsun diye yazmadım benim de aynı anlattığın gibi olurdu, 2-3 gün yoğun 4. gün temiz sonraki birkaç gün de lekelenme şeklinde olurdu ama sanırım bende de pco vardı, yeterince temizlendiğimi hissediyordum ama

Çok geçmiş olsun ahh ahh yakalansalar bile salıveriyorlar parazitler milletin malinda ortakliklari var sanki. Ne almış ne götürmüşler annenler evdeyken mi oldu?

Benim normalde bu ayi saymazsak tam 5 gün sürüyo canim ilk 3 gün full 4.gün kahve ve daha az 5.gün kave ve cok az ve sonra bitiyo

Çok geçmiş olsun, hırsızlık filan korkutur tabi insanı. Sen kendine dikkat et annen yakınında olsa da iyi bence, vardır bir hayır herşeyde

Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun bosver takma kafana ben annemle aynı sehirde bile değilim en azından aynı yerdesin sen öyle düşün
sağol canım öyle tabi ama hergun görüşüyorduk baya alıştık içim buruldu aliscaz elbet
Çok geçmiş olsun ahh ahh yakalansalar bile salıveriyorlar parazitler milletin malinda ortakliklari var sanki. Ne almış ne götürmüşler annenler evdeyken mi oldu?
Aynen öyle canım valla Allah tan evde değillermis biz eve geldiğimizde yoklardo büyük ihtimal olsa farkederdik işin garip yanı o bilgisayar, televizyon, yazıcı falan hep duruyor flash, şarj kablosu kardeşlerimin saatlerini tornavida seti parfüm vs almışlar büyük ihtimal çoluk çocuktu bunlar ama insan baya ürperiyor Rabb'im kimseye göstermesin onlara da layigini nasip etsin

Amin canım bizim de başımıza gelmişti insanın çok zoruna gidiyor. Neyseki evde yoklarmis çok şükür

Cnm cok gecmis olsn. Benm ailemin de evine girmisti gece uyurken. Allh bildgi gibi yapsi onlri pislikler. Nereye gitseler de hirszlar bitmio ki. Kacinci kattydi evlri nasil girmisler

Oy mağazalara gidince bebek kıyafetlerine bakıyorum hep çok şirinler ama çok pahalı lar
Aahhh yaaa grrcekten oyle kucucuk bisey dünya parasi
Neyse en azından zamanında oldun oda iyi birşey
Aynen zamaninda gelmesi bile bisey
Inşallah tedaviden sonra güzel habere seviniriz beraber canım.Inan ki senin mutluluğunu görmeyi cok istiyorum artık
Allah razi olsun
Benimde 2 gun boyunca yagmur ormanlari ondan sonra ciseler hep7. Gun son damlasina kadar gelir bitrr

Aynen canımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…