Tesekkür ederim cicegim cevap icinBen zamaninda 7.gun banyomu yapardim. Genelde kahveyle baslrdi ya ilk gun ya da 2.gun sokulurdum. Bazen yogun gelirdi bazen norml. Son bikac gun de kahve biterdi . Niye sordun kiz
Milletin isi var senle mi ugrassin hepTesekkür ederim cicegim cevap icin
Bir ögrenmek istedim benimki pkodan dolayımı kısa srüyor yoksa cogu kisinin öylemi oluyor diye balam ama sagolsun kimselerde yazmadı
Yani yogun oldugu en fazla kac gündür bunu merak ediyorum benimde kahve lekelenmeyle bitiyor hepMilletin isi var senle mi ugrassin hep
Saka maka benm de bazen az surerdi. Ama o kahveli illet pesimi birakmiodu bi turlu.
2 3 gun diorum sahsim adinaYani yogun oldugu en fazla kac gündür bunu merak ediyorum benimde kahve lekelenmeyle bitiyor hep
Benim de aynı seninki gibi oluyor kuzumHenüz hamile kalamayan ciceklerim
Regl düzenleriniz nasıl?
7gün boyunca full kanamanız oluyormu?
Mesela benim ilk iki gün yogunluk oluyor ücüncü gün duruyor sonrasında 7güne tamamlayacak sekilde lekelenmelerim oluyor.
Sizin standartınız nedir paylasırmısınız
Hayırlısı canım herşeyinBitecek bile
Benimde 5 gün full gelirdi dolu dolu kafayı yiyodum çok geliyo diyeHenüz hamile kalamayan ciceklerim
Regl düzenleriniz nasıl?
Mesela benim ilk iki gün yogunluk oluyor ücüncü gün duruyor sonrasında 7güne tamamlayacak sekilde lekelenmelerim oluyor.
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun bosver takma kafana ben annemle aynı sehirde bile değilim en azından aynı yerdesin sen öyle düşünİyi akşamlar kızlar nasılsınız benim moralim biraz bozukannemler karşı apartmanımdaydi maalesef evlerine hırsız girdi çok korktuk bugün başka ev tuttular taşınacaklar içime oturdu çok alışmıştık güya bebisi beraber büyüyecektik
Nanacim benim son bı senedir özellikle çok çok az oluyordu kanamam 2018 Eylül'de kimyasal olmuştu ondan beri böyle hatta Drlar sıkıntı görmüyor ama kaç gün gördüğün önemli değil dediler hep bana sorun etme iki gün bile oluyorsan yeterlidir insAllah sağlıkla bebeğin de gelecek
Kız hamile kalmayanlara sormuşsun diye yazmadımHenüz hamile kalamayan ciceklerim
Regl düzenleriniz nasıl?
Çok geçmiş olsun ahh ahh yakalansalar bile salıveriyorlarİyi akşamlar kızlar nasılsınız benim moralim biraz bozukannemler karşı apartmanımdaydi maalesef evlerine hırsız girdi çok korktuk bugün başka ev tuttular taşınacaklar içime oturdu çok alışmıştık güya bebisi beraber büyüyecektik
Nanacim benim son bı senedir özellikle çok çok az oluyordu kanamam 2018 Eylül'de kimyasal olmuştu ondan beri böyle hatta Drlar sıkıntı görmüyor ama kaç gün gördüğün önemli değil dediler hep bana sorun etme iki gün bile oluyorsan yeterlidir insAllah sağlıkla bebeğin de gelecek
Benim normalde bu ayi saymazsak tam 5 gün sürüyo canim ilk 3 gün full 4.gün kahve ve daha az 5.gün kave ve cok az ve sonra bitiyoHenüz hamile kalamayan ciceklerim
Regl düzenleriniz nasıl?
Çok geçmiş olsun, hırsızlık filan korkutur tabi insanı. Sen kendine dikkat et annen yakınında olsa da iyi bence, vardır bir hayır herşeydeİyi akşamlar kızlar nasılsınız benim moralim biraz bozukannemler karşı apartmanımdaydi maalesef evlerine hırsız girdi çok korktuk bugün başka ev tuttular taşınacaklar içime oturdu çok alışmıştık güya bebisi beraber büyüyecektik
sağol canım öyle tabi ama hergun görüşüyorduk baya alıştık içim buruldu aliscaz elbetGeçmiş olsun canım hayırlısı olsun bosver takma kafana ben annemle aynı sehirde bile değilim en azından aynı yerdesin sen öyle düşün
Aynen öyle canım valla Allah tan evde değillermis biz eve geldiğimizde yoklardo büyük ihtimal olsa farkederdik işin garip yanı o bilgisayar, televizyon, yazıcı falan hep duruyor flash, şarj kablosu kardeşlerimin saatlerini tornavida seti parfüm vs almışlar büyük ihtimal çoluk çocuktu bunlar ama insan baya ürperiyor Rabb'im kimseye göstermesin onlara da layigini nasip etsinÇok geçmiş olsun ahh ahh yakalansalar bile salıveriyorlarparazitler milletin malinda ortakliklari var sanki. Ne almış ne götürmüşler annenler evdeyken mi oldu?
Sağol canım öyle tabi Rabbim büyük vardır bı hayırÇok geçmiş olsun, hırsızlık filan korkutur tabi insanı. Sen kendine dikkat et annen yakınında olsa da iyi bence, vardır bir hayır herşeyde
Amin canım bizim de başımıza gelmişti insanın çok zoruna gidiyor. Neyseki evde yoklarmis çok şükürsağol canım öyle tabi ama hergun görüşüyorduk baya alıştık içim buruldu aliscaz elbet
Aynen öyle canım valla Allah tan evde değillermis biz eve geldiğimizde yoklardo büyük ihtimal olsa farkederdik işin garip yanı o bilgisayar, televizyon, yazıcı falan hep duruyor flash, şarj kablosu kardeşlerimin saatlerini tornavida seti parfüm vs almışlar büyük ihtimal çoluk çocuktu bunlar ama insan baya ürperiyor Rabb'im kimseye göstermesin onlara da layigini nasip etsin
Öyle canım çok şükürAmin canım bizim de başımıza gelmişti insanın çok zoruna gidiyor. Neyseki evde yoklarmis çok şükür
Cnm cok gecmis olsn. Benm ailemin de evine girmisti gece uyurken. Allh bildgi gibi yapsi onlri pislikler. Nereye gitseler de hirszlar bitmio ki. Kacinci kattydi evlri nasil girmislerİyi akşamlar kızlar nasılsınız benim moralim biraz bozukannemler karşı apartmanımdaydi maalesef evlerine hırsız girdi çok korktuk bugün başka ev tuttular taşınacaklar içime oturdu çok alışmıştık güya bebisi beraber büyüyecektik
Aahhh yaaa grrcekten oyle kucucuk bisey dünya parasiOy mağazalara gidince bebek kıyafetlerine bakıyorum hep çok şirinler ama çok pahalı lar
Aynen zamaninda gelmesi bile biseyNeyse en azından zamanında oldun oda iyi birşey
Allah razi olsunInşallah tedaviden sonra güzel habere seviniriz beraber canım.Inan ki senin mutluluğunu görmeyi cok istiyorum artık
Benimde 2 gun boyunca yagmur ormanlari ondan sonra ciseler hepHenüz hamile kalamayan ciceklerim
Regl düzenleriniz nasıl?
Aynen canımmmsağol canım öyle tabi ama hergun görüşüyorduk baya alıştık içim buruldu aliscaz elbet
Aynen öyle canım valla Allah tan evde değillermis biz eve geldiğimizde yoklardo büyük ihtimal olsa farkederdik işin garip yanı o bilgisayar, televizyon, yazıcı falan hep duruyor flash, şarj kablosu kardeşlerimin saatlerini tornavida seti parfüm vs almışlar büyük ihtimal çoluk çocuktu bunlar ama insan baya ürperiyor Rabb'im kimseye göstermesin onlara da layigini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?