- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
amin canım öyle tabi hırsıza kilit olmaz tabiki ama giriş kattı tutarken de tedirginlik olmuştu ama bı buçuk sene falan oldu mecburiyetten tutmuşlardi o zmn ev sahibi bizim burda hırsızlık olmaz diye diretti Demir korkuluk falan yaptırmadi nasip tabi Rabbim karşılaştırmasn o daha kötüCnm cok gecmis olsn. Benm ailemin de evine girmisti gece uyurken. Allh bildgi gibi yapsi onlri pislikler. Nereye gitseler de hirszlar bitmio ki. Kacinci kattydi evlri nasil girmisler
Aleyküm selam canım idare eder sen nasılsınSelam kizlar nabberrr
Çok geçmiş olsun cnmÖyle canım çok şükür
Benim de başlamadan Bi kaç damla gelir sonra feci ağrıyla başlarHenüz hamile kalamayan ciceklerim
Regl düzenleriniz nasıl?
7gün boyunca full kanamanız oluyormu?
Mesela benim ilk iki gün yogunluk oluyor ücüncü gün duruyor sonrasında 7güne tamamlayacak sekilde lekelenmelerim oluyor.
Sizin standartınız nedir paylasırmısınız
Anladım balam2 3 gun diorum sahsim adina
Yalnız degilim ozamanBenim de aynı seninki gibi oluyor kuzum
İnsallah cicegimHayırlısı canım herşeyin
Gecmis olsun cicegim cana gelecegine mala gelsin derler annenler iyiyse üzülme insallah vubdada bir hayır vardır yakın yeremi tasınıyorlar?İyi akşamlar kızlar nasılsınız benim moralim biraz bozukannemler karşı apartmanımdaydi maalesef evlerine hırsız girdi çok korktuk bugün başka ev tuttular taşınacaklar içime oturdu çok alışmıştık güya bebisi beraber büyüyecektik
Nanacim benim son bı senedir özellikle çok çok az oluyordu kanamam 2018 Eylül'de kimyasal olmuştu ondan beri böyle hatta Drlar sıkıntı görmüyor ama kaç gün gördüğün önemli değil dediler hep bana sorun etme iki gün bile oluyorsan yeterlidir insAllah sağlıkla bebeğin de gelecek
Güzel birsey olsa gerekBenimde 5 gün full gelirdi dolu dolu kafayı yiyodum çok geliyo diye
Sonradan pisman oldumKız hamile kalmayanlara sormuşsun diye yazmadımbenim de aynı anlattığın gibi olurdu, 2-3 gün yoğun 4. gün temiz sonraki birkaç gün de lekelenme şeklinde olurdu ama sanırım bende de pco vardı, yeterince temizlendiğimi hissediyordum ama
Anladım cicegim tesekkür ederimBenim normalde bu ayi saymazsak tam 5 gün sürüyo canim ilk 3 gün full 4.gün kahve ve daha az 5.gün kave ve cok az ve sonra bitiyo ❤❤
Cok güzel anlatmıssın tesekkür ederimAahhh yaaa grrcekten oyle kucucuk bisey dünya parasi
Aynen zamaninda gelmesi bile bisey
Allah razi olsun
Benimde 2 gun boyunca yagmur ormanlari ondan sonra ciseler hep7. Gun son damlasina kadar gelir bitrr
İyiyiz cicegim senden naberSelam kizlar nabberrr
Aynıyız ozaman balamBenim de başlamadan Bi kaç damla gelir sonra feci ağrıyla başlarilk 2 3 gün yoğun gelir 2 3 gün de az az gelir ama 2 senedir falan biraz daha azaldı
Benim regli döngüsü değişiyor canim benim, bende bugün bi nevi dün regli oldum. Bat 25 Şubat. InsaAllah Şubat ayı hepimize sağlıkla hayirlisiyla mucizelerle gelir❤ Rabbim Ol De Olsun sağlıkla, hayırlısıyla.. Şu gönüllerimize tez zamanda ferahlık nasip etAnladım balam
Yalnız degilim ozaman
İnsallah cicegim
Gecmis olsun cicegim cana gelecegine mala gelsin derler annenler iyiyse üzülme insallah vubdada bir hayır vardır yakın yeremi tasınıyorlar?
Ve tesekkür ederim bilgilerini paylastıgın icin
İnsallah daha fazla bekletmeden gelir bebegim
Güzel birsey olsa gerek
Sonradan pisman oldumherkese sordugumu varsayın lütfen balam ve seviniyorum benim icin güzel örneklersiniz bende umutsuzluga kapılacaktım kendi adıma
Anladım cicegim tesekkür ederim
Cok güzel anlatmıssın tesekkür ederim
İyiyiz cicegim senden naber
Aynıyız ozaman balam
Anladım cicegim hayırlısı olsunBenim regli döngüsü değişiyor canim benim, bende bugün bi nevi dün regli oldum. Bat 25 Şubat. InsaAllah Şubat ayı hepimize sağlıkla hayirlisiyla mucizelerle gelir❤ Rabbim Ol De Olsun sağlıkla, hayırlısıyla.. Şu gönüllerimize tez zamanda ferahlık nasip et♥
Birde kızlar hiç istihare yaptıniz mi veya yaptirmisliginiz var mı? Yaptiysaniz sonuç ne oluyor. Bilgi verebilir misiniz ? Simdiden Allah razı olsun ♥
Hayırlı geceler olsunAnladım cicegim hayırlısı olsun
düzenledim batınıistihareyede yatan bulamadım bi fatma yattı sagolsun oda rüyasını hatırmaladı
yaa degissem mi nicknamemi
[/QU. Ben de hep lorik olarak kalacaksın ama değiştirme ya yalnız ben lorik demeye devam ederim
Benim ilk 3-4 gün normal yoğunlukta geliyor canım 5-6. Gün lekelenme geliyor 7. Gün bitmiş oluyor abdestleniyorumHenüz hamile kalamayan ciceklerim
Regl düzenleriniz nasıl?
7gün boyunca full kanamanız oluyormu?
Mesela benim ilk iki gün yogunluk oluyor ücüncü gün duruyor sonrasında 7güne tamamlayacak sekilde lekelenmelerim oluyor.
Sizin standartınız nedir paylasırmısınız
sağol canımÇok geçmiş olsun cnm
valla öyle diyoruz giden önemli birşey yok olsa da yapacak bişey yok sağlık olsun ya çok uzak değil tek dolmuşla yarım saatte belki gidilecek mesafe ama her ihtiyacım olduğunda yani başımdalardi ona baya alışmıştım her gün oturup kalkardik boşluğa düşücem güvendiğim dağımdi her konu da kızım da baya zorlanacak duydu ağladı baya bilmiyorum gereğinden fazla duygusalim belki de hamilelikten Rabbim sağlık versin aliscaz elbetGecmis olsun cicegim cana gelecegine mala gelsin derler annenler iyiyse üzülme insallah vubdada bir hayır vardır yakın yeremi tasınıyorlar?
Ve tesekkür ederim bilgilerini paylastıgın icin
İnsallah daha fazla bekletmeden gelir bebegim
sağol kuzumFit mutlu anne çok geçmiş olsun canım benim
Aynen ya bende hep lorik olarak benimsedim aryaliya kimdir lorikKalbinizde hep lorik olarak kalicagim icin cok mesudum
Anladım cicegim tesekkür ederim paylasımın icinBenim ilk 3-4 gün normal yoğunlukta geliyor canım 5-6. Gün lekelenme geliyor 7. Gün bitmiş oluyor abdestleniyorum
Hoş buldum anam babm şükür sen nasılsınNasılsın cicegim hosgeldin
Cok iyi anlıyorum büyük bosluk olacak senin icin yardımcı oluyormus kandında yazık olmus ama inan vardır bir hayrı canım sen kendi evinede dikkatli ol madem yakın yerlerdi tedbirinizi iyi alın yoksa alarm taktırın balam üzülmenizi istememsağol canım
valla öyle diyoruz giden önemli birşey yok olsa da yapacak bişey yok sağlık olsun ya çok uzak değil tek dolmuşla yarım saatte belki gidilecek mesafe ama her ihtiyacım olduğunda yani başımdalardi ona baya alışmıştım her gün oturup kalkardik boşluğa düşücem güvendiğim dağımdi her konu da kızım da baya zorlanacak duydu ağladı baya bilmiyorum gereğinden fazla duygusalim belki de hamilelikten Rabbim sağlık versin aliscaz elbet
Rica ederim canım insAllah bütün temennimiz o yönde
sağol kuzum
Aynen ya bende hep lorik olarak benimsedim aryaliya kimdir lorik
Bendende cok sükür cukur psikolojisini atamadınmı cenHoş buldum anam babm şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?