Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atamadım kk evimiz nana anAmiz

Aryalina kizimin adiii olucak kismet olursa

Kizlar Allah nasip ederse evi aldik sayilir kredi sonucu olumlu cikti Allahim ev almak isteyen hepinize insallah nasip etsin dua eden etmeyen herkese cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz Mutlulugumu paylasmak istedim sizinlee yorucu bi surece giricem eksper eve gidip bakip onay verdikten sonra hamile iken tasinmak daha zor galiba yada benim gozumde buyuyo bu konuda pratik bi fikriniz varsa alirim hatta cok cok mutlu olurum

Anladım cicegim hayırlısı olsun
düzenledim batını istihareyede yatan bulamadım bi fatma yattı sagolsun oda rüyasını hatırmaladı
Şubat hayırlı gelir insaAllah yaaa peki sonucu noluyor öyle olunca. Benim yengem yaptırmıştı dedem hastaydı gecen sene kadin yaş kütük görmüş ve demis yengeme amca biraz çekecek çünkü kütük yaş demis gercekten 1 seneye yakin dedem sıkıntı cekti ve temmuz da Rabbim mekanını cennet eylesin öldü. Yani bunun gibi birsey mi sonuç rüyada gorulene gore yorum yapip cikmasini mi bekliyorsun.

Hayırlı olsun canım. Yardım edebilecek kimse yok mu yakınlarda?

Hayırlı olsun canım. Yardım edebilecek kimse yok mu yakınlarda?
Annemler var esimin tarafi trabzonda yasiyolar yardima cagir diyen arkadaslarim var da nasil olur bilmiyorum onca kisi girdi mi isin icine daha 1 sene olmadi evleneli ceyizimi yerlestirirken bile kirilmasin diye kimseyi cagirmadim sadece 1 arkadasim geldi ona ragmen tencere kapagimin 1 tanesi elinde parcalandi

Annen yeter zaten. Ben de kalabalıkta iş yapamam. Temizliği önceden halledin eşyaları erkekler kursunlar oturma odası yerleşince dinlene dinlene yaparsınız

Birşey soracağım cevaplarsaniz mesut olurum simdi benim ocak ayinda yaptığım ovulasyon testinde sadece eşitlik oldu öncesinde daha koyulurdu ve yumurtam catlayinca göğüs hassasiyetim başlıyordu hasta olana kadar devam ediyordu. Bu ocak ayinda ne tam kop koyuluk gördüm sadece esitlik ama yumurtlama göğüs hassasiyetim de olusmadi sonuç olarak bu ay koyuluk olmadi sadece esitlik oldu bu ay yumurtlamam olmadi sanirim dunde regli oldum zaten. sizlere bilenlere sorayim dedim çünkü neden böyle oldu merak ettim. Ayrica clife kullandim bu ay o mu etkiledi diye de korktumdu. Müsait olduğumda eşitliği gördüğüm testi atarim. Simdiden Allah razi olsun

Annen yeter zaten. Ben de kalabalıkta iş yapamam. Temizliği önceden halledin eşyaları erkekler kursunlar oturma odası yerleşince dinlene dinlene yaparsınız
Annem yeterde beyaz esyalarimi carparlar bunlar aslinda merak ettigim sey hic nakliyat firmasi ile calisan oldu mu onlar paketlemeyi yapiyolarmis acaba oyle daha saglikli olur mu hic ev tasimadim evlendim bu eve geldim asiri cahilim bu konuda

Annem yeterde beyaz esyalarimi carparlar bunlar aslinda merak ettigim sey hic nakliyat firmasi ile calisan oldu mu onlar paketlemeyi yapiyolarmis acaba oyle daha saglikli olur mu hic ev tasimadim evlendim bu eve geldim asiri cahilim bu konuda
Evden Eve nakliyat çok kolay ama başında durup tembihlemen ve dikkat etmen lazım. Kendileri geliyor sarıyor taşıyor yerleştiriyor ben sana onerecektim ama zaten yeni ev almışsın sıkışık olabilirsin diye bahsetmedim

Ben instagramda pelin akil diye bir ünlü var bilirsin belki oda tasınırken bir yerle anlastı bütün eşyaları çalısanlar koliledi ev sahibi elini bil sürmedi arastır istersen

Gözünüzaydın cicegim pis böceklerden kurtuluyorsunuz s
istiharede renk görülür derler bende tam bilmiyorum canım allah rahmet eylesin dedene
Gelince 3 kere tıkla banaa nana
Tık tık tık

Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inş

Cnm bizde evlendikten 1 buçuk sene evimizi aldık çok şükür taşındık herşey yeniydi Bi firmayla anlaştık çok kolay oldu valla hiç bişeyim kırılmadı paketlediler herşeyi. Yavaş yabaş yerleştirirsin

Amin kuzucularimm Allahim hepinize nasip etsin insallah Evden eve paketlemeli tasima sirketleri ne kadar alir ki yeni evle arasi 1-2 km falan cok mu pahalidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…