- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
AtamadımCok iyi anlıyorum büyük bosluk olacak senin icin yardımcı oluyormus kandında yazık olmus ama inan vardır bir hayrı canım sen kendi evinede dikkatli ol madem yakın yerlerdi tedbirinizi iyi alın yoksa alarm taktırın balam üzülmenizi istemembebegin dogdugunda cok zorlanırsa kalmaya gelir yardım icin artık üzülme kızınada kıyamam ya aglamasın
Bendende cok sükür cukur psikolojisini atamadınmı cen
Dilos olmadığından çukur konuşulmadı
Seni severken parcalarımmmm yapma böyleAtamadımkk evimiz nana anAmiz
Evet 4 yorumla topigi kapattık nerede bu bagyanDilos olmadığından çukur konuşulmadıahhh dilos
Nasıl bir emoji koysam bilemedimSeni severken parcalarımmmm yapma böyle
Evet 4 yorumla topigi kapattık nerede bu bagyan
Haftaya yakalarsın kacırdıgın yerden artık gariNasıl bir emoji koysam bilemedimevet ya kacirdigim olmuş ama bak
Aryalina kizimin adiii olucak kismet olursasağol canım
valla öyle diyoruz giden önemli birşey yok olsa da yapacak bişey yok sağlık olsun ya çok uzak değil tek dolmuşla yarım saatte belki gidilecek mesafe ama her ihtiyacım olduğunda yani başımdalardi ona baya alışmıştım her gün oturup kalkardik boşluğa düşücem güvendiğim dağımdi her konu da kızım da baya zorlanacak duydu ağladı baya bilmiyorum gereğinden fazla duygusalim belki de hamilelikten Rabbim sağlık versin aliscaz elbet
Rica ederim canım insAllah bütün temennimiz o yönde
sağol kuzum
Aynen ya bende hep lorik olarak benimsedim aryaliya kimdir lorik
Şubat hayırlı gelir insaAllah yaaaAnladım cicegim hayırlısı olsun
düzenledim batınıistihareyede yatan bulamadım bi fatma yattı sagolsun oda rüyasını hatırmaladı
Hayırlı olsun canım. Yardım edebilecek kimse yok mu yakınlarda?Kizlar Allah nasip ederse evi aldik sayilir kredi sonucu olumlu ciktiAllahim ev almak isteyen hepinize insallah nasip etsin dua eden etmeyen herkese cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz♥ Mutlulugumu paylasmak istedim sizinlee yorucu bi surece giricem eksper eve gidip bakip onay verdikten sonra hamile iken tasinmak daha zor galiba yada benim gozumde buyuyo bu konuda pratik bi fikriniz varsa alirim hatta cok cok mutlu olurum
Gelince 3 kere tıkla banaa nana
Annemler var esimin tarafi trabzonda yasiyolar yardima cagir diyen arkadaslarim var da nasil olur bilmiyorum onca kisi girdi mi isin icine daha 1 sene olmadi evleneli ceyizimi yerlestirirken bile kirilmasin diye kimseyi cagirmadim sadece 1 arkadasim geldi ona ragmen tencere kapagimin 1 tanesi elinde parcalandiHayırlı olsun canım. Yardım edebilecek kimse yok mu yakınlarda?
Annen yeter zaten. Ben de kalabalıkta iş yapamam. Temizliği önceden halledin eşyaları erkekler kursunlar oturma odası yerleşince dinlene dinlene yaparsınızAnnemler var esimin tarafi trabzonda yasiyolar yardima cagir diyen arkadaslarim var da nasil olur bilmiyorum onca kisi girdi mi isin icine daha 1 sene olmadi evleneli ceyizimi yerlestirirken bile kirilmasin diye kimseyi cagirmadim sadece 1 arkadasim geldi ona ragmen tencere kapagimin 1 tanesi elinde parcalandi
Annem yeterde beyaz esyalarimi carparlar bunlarAnnen yeter zaten. Ben de kalabalıkta iş yapamam. Temizliği önceden halledin eşyaları erkekler kursunlar oturma odası yerleşince dinlene dinlene yaparsınız
Evden Eve nakliyat çok kolay ama başında durup tembihlemen ve dikkat etmen lazım. Kendileri geliyor sarıyor taşıyor yerleştiriyor ben sana onerecektim ama zaten yeni ev almışsın sıkışık olabilirsin diye bahsetmedimAnnem yeterde beyaz esyalarimi carparlar bunlaraslinda merak ettigim sey hic nakliyat firmasi ile calisan oldu mu onlar paketlemeyi yapiyolarmis acaba oyle daha saglikli olur mu hic ev tasimadim evlendim bu eve geldim asiri cahilim bu konuda
Ben instagramda pelin akil diye bir ünlü var bilirsin belki oda tasınırken bir yerle anlastı bütün eşyaları çalısanlar koliledi ev sahibi elini bil sürmedi arastır istersenAnnem yeterde beyaz esyalarimi carparlar bunlaraslinda merak ettigim sey hic nakliyat firmasi ile calisan oldu mu onlar paketlemeyi yapiyolarmis acaba oyle daha saglikli olur mu hic ev tasimadim evlendim bu eve geldim asiri cahilim bu konuda
Gözünüzaydın cicegim pis böceklerden kurtuluyorsunuz sKizlar Allah nasip ederse evi aldik sayilir kredi sonucu olumlu ciktiAllahim ev almak isteyen hepinize insallah nasip etsin dua eden etmeyen herkese cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz♥ Mutlulugumu paylasmak istedim sizinlee yorucu bi surece giricem eksper eve gidip bakip onay verdikten sonra hamile iken tasinmak daha zor galiba yada benim gozumde buyuyo bu konuda pratik bi fikriniz varsa alirim hatta cok cok mutlu olurum
istiharede renk görülür derler bende tam bilmiyorum canım allah rahmet eylesin dedeneŞubat hayırlı gelir insaAllah yaaa♥ peki sonucu noluyor öyle olunca. Benim yengem yaptırmıştı dedem hastaydı gecen sene kadin yaş kütük görmüş ve demis yengeme amca biraz çekecek çünkü kütük yaş demis gercekten 1 seneye yakin dedem sıkıntı cekti ve temmuz da Rabbim mekanını cennet eylesin öldü. Yani bunun gibi birsey mi sonuç rüyada gorulene gore yorum yapip cikmasini mi bekliyorsun.
Tık tık tıkGelince 3 kere tıkla banaa nana
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşKizlar Allah nasip ederse evi aldik sayilir kredi sonucu olumlu ciktiAllahim ev almak isteyen hepinize insallah nasip etsin dua eden etmeyen herkese cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz Mutlulugumu paylasmak istedim sizinlee yorucu bi surece giricem eksper eve gidip bakip onay verdikten sonra hamile iken tasinmak daha zor galiba yada benim gozumde buyuyo bu konuda pratik bi fikriniz varsa alirim hatta cok cok mutlu olurum
Cnm bizde evlendikten 1 buçuk sene evimizi aldık çok şükür taşındık herşey yeniydi Bi firmayla anlaştık çok kolay oldu valla hiç bişeyim kırılmadı paketlediler herşeyi. Yavaş yabaş yerleştirirsinAnnem yeterde beyaz esyalarimi carparlar bunlaraslinda merak ettigim sey hic nakliyat firmasi ile calisan oldu mu onlar paketlemeyi yapiyolarmis acaba oyle daha saglikli olur mu hic ev tasimadim evlendim bu eve geldim asiri cahilim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?