Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz evleneli 6 ay oldu esyalarim cok yeni ondan korkuyorum bisey olmasina siralamamiz ilk once ev sonra cocuktu kocam sagolsun ilk cocuk oldu

Biz evleneli 6 ay oldu esyalarim cok yeni ondan korkuyorum bisey olmasina siralamamiz ilk once ev sonra cocuktu kocam sagolsun ilk cocuk oldu
Valla biz çok araştırmadan bulduk ama iyi çıktı çok şükür olsun cnm nasip herşey

Annem yeterde beyaz esyalarimi carparlar bunlar aslinda merak ettigim sey hic nakliyat firmasi ile calisan oldu mu onlar paketlemeyi yapiyolarmis acaba oyle daha saglikli olur mu hic ev tasimadim evlendim bu eve geldim asiri cahilim bu konuda
Hayırlı olsun eviniz, darısı başımıza. Ben evden eve nakliyatçı ile taşındım hiçbirşeyim kırılmadı belki firmaya göre değişir ama zaten başında durursunuz eş dost dersen daha tehlikeli bence nakliyatçılar çok alışmışlar her türlü eşyayı taşımaya.

Amin kuzucularimm Allahim hepinize nasip etsin insallah Evden eve paketlemeli tasima sirketleri ne kadar alir ki yeni evle arasi 1-2 km falan cok mu pahalidir
Yakınmış aslında ama malesef pahalı oluyor yakıt parası olmasa da alıyorlar baya, araştırın yine de

Kızlar konumuzdan çok bağımsız ben de kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum fikirleriniz önemli benim için.
Benim iki eltim var. Birisi sıcak kanlı hoş sohbet diğeri pek öyle değil. Ama sanki sadece bana karşı. Hafta sonu kayınvalidemlere gittik o da gelmişti ortamda asla yüzüme bakarak konuşmadı benle birebir hiç konuşmadı. Hemen hemen genel itibariyle böyle. Bayramdan bayrama veya işte tatilden tatile denk düşersek kayınvalidemin evinde görüşüyoruz. Sizce sebep ne olabilir?
Ben öğretmenim. O da okumuş ama çalışmamayı tercih etmiş. Çocuğu ve güzel bir hayatı var benle ne gibi bir sıkıntısı olabilir ki? Açıkçası ben insanlarla aramın kötü olmasından hiç hoşlanmıyorum. Tamam can ciğer samimiyet zirvede olmasın ama insan bir yüz yüze konuşamaz mı? Biz kayınvalidemlerde kaldık onlar evine giderken resmen bay bay yaptı ayda yılda bir görüyoruz birbirimizi insan evden çıkarken bir sarılmaz mı ben kapıya kadar gelmiştim Abartıyorsam söyleyin lütfen. Bu arada eşime kalsa onların ailesinin hepsi ayrı cinsmiş

Canım benimde öyle bir eltim var kayınvalidemle sram iyi diye yapmadıgını bırakmadı. Surat asmalar konusmamalar bende rest çektim yüzüne bile bakmadım aylarca konusmadım. Ben ne kadar güleryüzlüysem o bir o kadar asık sıratlıydı. Ben hiç adım atmadım. Ben hamile olunca adım attı bana yani çokta takma herkes senin gibi değil malesef ya öyle kabul ediceksin yada sende aynı suratı ona göstericeksin unutma herkes anlasmak zorunda diye birşey yok

Elbette canım herkes anlaşmak zorunda değil ama mesela bayramlarda hep bir araya geliyoruz halalar teyzeler dıdılar bıdılar hep anlıyor durumu ve buna canım sıkılıyor. Aslında benim hiçbiri ile bir sorunum yok daha bir buçuk yıllık evliyim ve şehirler farklı olduğu için çok nadir görüyoruz birbirimizi. Yani ne sorun olabilir ki çok saçma. Ben de güler yüzlüyüm senin gibi yapayım bundan sonra bakalım

Milletin ne dediğini düşünme bence senin vicdanın rahatsa sende ona hakettiği gibi davran canım bence Ayrı sehirdesiniz zaten bosver gitsin

Çok şükür vicdanım rahat canım çok haklısın
Bencede hiç takma kuzum kendi bilir ben eskiden çok üzülürdüm insanlar niye böyle ama demek oda öyle bide ayrı şehirlerdesiniz zaten gerek yok en güzeli mesafe.. Keşke bende görümcemle ayrı şehirde yaşasaydım ne güzel olurdu hiç görmezdim

Daha bir sürü antika davranışı var da bakarsın ifşa olurum Ne bileyim kuzu ya garip geliyor ya merak ediyorum sebep ne ola ki? İnsan sebepsiz yere birine böyle davranır hem de ölümüne merak eder mi. Allah kolaylık versin sana benim görümcem yok

Kişiliği bu olanilir yada seni sevmiyo olabilir kıskanıyor olabilir Bi sürü sebep olabilir.. Bneim ki ömre bedel zaten aramaz sormaz arayıp sorunca düşüncesiz davranır sürekli sinirlenir ağzına geleni sayar ama sonra hiç bişey olmamış gibi konuşur işin tuhaf tarafı biz ilk zamanlar onla böyle ara ara atışırdık sonra yine barışıp aramız iyi olurdu ne salakmışım ya nasıl güveniyomuşum.

İnsanlar türlü türlü senin görümce de ayrı cinsmiş hakkaten

Abartmiyorsun bence seni çekemiyor icten ice kıskanıyor seni kiskandigi icinde gozunde kararmışsın yoksa niye kapiya kadar gelmissin sarılmasin . Benimkiler ahtapot gibi sarilirlar kapiya kadar gelmeden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…