Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abartmiyorsun bence seni çekemiyor icten ice kıskanıyor seni kiskandigi icinde gozunde kararmışsın yoksa niye kapiya kadar gelmissin sarılmasin . Benimkiler ahtapot gibi sarilirlar kapiya kadar gelmeden
Ayol benim neyimi kıskansın ya ne komik ben kimseyi kıskanmıyorum hehhee

Ayol benim neyimi kıskansın ya ne komik ben kimseyi kıskanmıyorum hehhee
Insanlar oyle degil iste herkesi kendimiz gibi biliyoruzapacik belli KISKANILIYORSUNYoksa sorun yokkrn neden sana oyle davransin zaten ayda yilda bir biraraya geliyorsunuz evini kiskanir sende olan bisey onda yoksa kiskanir fesatlanir yani icinde yasar

Tövbeler olsun benden uzak Allah'a yakın eğer içinde böyle bir şey varsa

Tövbeler olsun benden uzak Allah'a yakın eğer içinde böyle bir şey varsa
Kendini belli etmesi güzel birsey bence en azından yapmacık davranmıyor elektrik alamamıs belli sende vermezsin olur biter canım sıkma sen o tatlı canını sen güzel bir kalpsin bırak insanlar ne düsünürse düsünsün

Ayyyy güzel annem uyuda büyüt minigini bakalım iyi uykular simdiden
Bende sizlere bakıyorum buralarda asayis berkemal

Allahım bekletmeden versin tedavin olumlu gecsin insallah balböcügüm
Insallahhhh böceğim insalllaahhhh cok mutluyum bugun nedense kaynim diyor yenge temiz hava mi çarptı

Yoksa gozunu mu oydun da boyle yapiyor
Yok valla gayet masumum
Doğru balım çok haklısın ister istemez kafama takıldı bir sebep bulamayınca. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim asıl sen güzel kalpsinn

L Loriklorik doktor ne dedi ilk randevu için? Neler kullanacaksın azcık anlat hele
Anlatiyorum siki durun iizziiiyyycik uzun olabilir ama olsundu sen istedin
1. Gecen ay adetim bitiminde gitmistik görüşmeye. Bildigim seyleri soyledi .yumurta rezervi az bla bla bla ...
2. Onceden yaptirdigimiz tum tahlilleri goturdum . Onlara bakti
3. Obur ay adetimin 2. Gunu gel dedi . O arada bana CORASPRIN VE IMOM OMEGA diye ilac yazdi . Corasprin aldik ama imon omega yok piyasada aptal aczacinin biri de esime imom latte(emziren anneler icin olani) vermis . Ben 1 tane kullandim tesadufen receteye baktim . Yanlis vermis .. degistirmeye gitti esim yokmus o ilactan sonra doktoru aradik yerine FOLATTRO diye takviyeyi alabilirsin dedi
4. Kullandim onari bu gune kadar .bugun de alttn muayene etti yine hersey yolinda dedi hani kist falan olusmus mu diye bakmis ..
5. Sıkmadım dimi biraz uzun oldu
6. Neysem su an okumaya devam ettigine göre sıkmamış
7 . Vee tedaviye basladik . Bana merional (igne)ve letu (hap)verdi. Hap olani 5 gun kullanicakmisim sadece . Igneyi de cumartrsiye kadar kullanicam c.tesi kontrol bir daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…