- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Ayol benim neyimi kıskansın ya ne komik ben kimseyi kıskanmıyorum hehheeAbartmiyorsun bence seni çekemiyor icten ice kıskanıyor seni kiskandigi icinde gozunde kararmışsınyoksa niye kapiya kadar gelmissin sarılmasin . Benimkiler ahtapot gibi sarilirlar kapiya kadar gelmeden
Çifter cifter yapcam sizlere yegenMükemmel bir haber bebekimmm heyoo gelsin bebişlerrr
Ayy kuzum ya Rabbim hayırlısıyla gönlündekini versinÇifter cifter yapcam sizlere yegen
Insanlar oyle degil iste herkesi kendimiz gibi biliyoruzAyol benim neyimi kıskansın ya ne komik ben kimseyi kıskanmıyorum hehhee
Tövbeler olsun benden uzak Allah'a yakın eğer içinde böyle bir şey varsaInsanlar oyle degil iste herkesi kendimiz gibi biliyoruzapacik belli KISKANILIYORSUN Yoksa sorun yokkrn neden sana oyle davransin zaten ayda yilda bir biraraya geliyorsunuz evini kiskanir sende olan bisey onda yoksa kiskanir fesatlanir yani icinde yasar
Ayyyy güzel annem uyuda büyüt minigini bakalım iyi uykular simdidenYemek falan canım napalım birazdan uyucam azcık sen napıyosun canısı
Allahım bekletmeden versin tedavin olumlu gecsin insallah balböcügümTÜP BEBEGE BASLADIMMMMMMMMMMMMM
Yoksa gozunu mu oydun da boyle yapiyorTövbeler olsun benden uzak Allah'a yakın eğer içinde böyle bir şey varsa
Kendini belli etmesi güzel birsey bence en azından yapmacık davranmıyor elektrik alamamıs belli sende vermezsin olur biter canım sıkma sen o tatlı canını sen güzel bir kalpsinTövbeler olsun benden uzak Allah'a yakın eğer içinde böyle bir şey varsa
Insallahhhh böceğim insalllaahhhh cok mutluyum bugun nedense kaynim diyor yenge temiz hava mi çarptıAyyyy güzel annem uyuda büyüt minigini bakalım iyi uykular simdiden
Bende sizlere bakıyorum buralardaasayis berkemal
Allahım bekletmeden versin tedavin olumlu gecsin insallah balböcügüm
güzellikler geliyor nasıl mutlu olmayasın hissediyorsunInsallahhhh böceğim insalllaahhhh cok mutluyum bugun nedense kaynim diyor yenge temiz hava mi çarptı
Yok valla gayet masumumYoksa gozunu mu oydun da boyle yapiyor
Doğru balım çok haklısın ister istemez kafama takıldı bir sebep bulamayınca. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim asıl sen güzel kalpsinnKendini belli etmesi güzel birsey bence en azından yapmacık davranmıyor elektrik alamamıs belli sende vermezsin olur biter canım sıkma sen o tatlı canını sen güzel bir kalpsinbırak insanlar ne düsünürse düsünsün
Anneeee guubbaaannnngüzellikler geliyor nasıl mutlu olmayasın hissediyorsun
Aybalam benimmmmYok valla gayet masumum
Doğru balım çok haklısın ister istemez kafama takıldı bir sebep bulamayınca. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim asıl sen güzel kalpsinn
Hadi hayırlı olsun canım, Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah..TÜP BEBEGE BASLADIMMMMMMMMMMMMM
Iki dakikada etkili tesirli ask sozcukleri. ComAsk sarhosu oldum iki dkda sayenizde
Allah razi olsunnn insallahhhh insallllllllaaahhhhhhhhhHadi hayırlı olsun canım, Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
Ben o comlara gelemem nokta comIki dakikada etkili tesirli ask sozcukleri. Com
Anlatiyorum siki durun iizziiiyyycik uzun olabilir ama olsundu sen istedinL Loriklorik doktor ne dedi ilk randevu için? Neler kullanacaksın azcık anlat hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?