- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Ayy kuzum bak büyük bir adım attın ve bebişlerine koşuyorsun şuandaAnlatiyorum siki durun iizziiiyyycik uzun olabilir ama olsundu sen istedin
1. Gecen ay adetim bitiminde gitmistik görüşmeye. Bildigim seyleri soyledi .yumurta rezervi az bla bla bla ...
2. Onceden yaptirdigimiz tum tahlilleri goturdum . Onlara bakti
3. Obur ay adetimin 2. Gunu gel dedi . O arada bana CORASPRIN VE IMOM OMEGA diye ilac yazdi . Corasprin aldik ama imon omega yok piyasada aptal aczacinin biri de esime imom latte(emziren anneler icin olani) vermis . Ben 1 tane kullandim tesadufen receteye baktim . Yanlis vermis .. degistirmeye gitti esim yokmus o ilactan sonra doktoru aradik yerine FOLATTRO diye takviyeyi alabilirsin dedi
4. Kullandim onari bu gune kadar .bugun de alttn muayene etti yine hersey yolinda dedi hani kist falan olusmus mu diye bakmis ..
5. Sıkmadım dimi biraz uzun oldu
6. Neysem su an okumaya devam ettigine göre sıkmamış
7 . Vee tedaviye basladik . Bana merional (igne)ve letu (hap)verdi. Hap olani 5 gun kullanicakmisim sadece . Igneyi de cumartrsiye kadar kullanicam c.tesi kontrol bir daha
öyle canım vardır bı hayır elbet çok teşekkür ederim alarm sistemi yok evde bilmiyorum yaptırmadk bizde annemgilin evin en sıkıntısı giriş kattı ve demir vs olmayınca pencereden girmişler direk Allah esirgesin Rabbim sağlık versin insAllah o zmna da benim arabam olursa biz gider geliriz canımız istedikçeCok iyi anlıyorum büyük bosluk olacak senin icin yardımcı oluyormus kandında yazık olmus ama inan vardır bir hayrı canım sen kendi evinede dikkatli ol madem yakın yerlerdi tedbirinizi iyi alın yoksa alarm taktırın balam üzülmenizi istemembebegin dogdugunda cok zorlanırsa kalmaya gelir yardım icin artık üzülme kızınada kıyamam ya aglamasın
Bendende cok sükür cukur psikolojisini atamadınmı cen
ay hadi insAllah cnmAryalina kizimin adiii olucak kismet olursa
çok sevindim canım Rabb'im ağız tadıyla oturmayı nasip etsin borcunu da ödeştirsinn böcek sorunun vardı yanlış hatırlamıyorsam bı ara konu açmıştın dimi aman dikkat et giderken eşyaların arasında gitmesinKizlar Allah nasip ederse evi aldik sayilir kredi sonucu olumlu ciktiAllahim ev almak isteyen hepinize insallah nasip etsin dua eden etmeyen herkese cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz♥ Mutlulugumu paylasmak istedim sizinlee yorucu bi surece giricem eksper eve gidip bakip onay verdikten sonra hamile iken tasinmak daha zor galiba yada benim gozumde buyuyo bu konuda pratik bi fikriniz varsa alirim hatta cok cok mutlu olurum
annemin eşyaları paketliyotuz topluyoruz canım açıktık birazdan yemek yicez sen napıyorsunBenim güzelmi güzel ciceklerim ne yapıyorlar
Hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim sağlıklı bebekler nasip etsin insAllahTÜP BEBEGE BASLADIMMMMMMMMMMMMM
Su ilk okuda gunlukler vardi ya kilitli onlardan aldim bir bir yaziyorum veletlerime vericem nasip olurda gelirlerseAyy kuzum bak büyük bir adım attın ve bebişlerine koşuyorsun şuandaİğnelerini sakla de kiiii bak bunlardan vuruldum kendiliğinden gelmediniz veletler
Allah rqzi olsunnn insallah insalllllaahahhhhöyle canım vardır bı hayır elbet çok teşekkür ederim alarm sistemi yok evde bilmiyorum yaptırmadk bizde annemgilin evin en sıkıntısı giriş kattı ve demir vs olmayınca pencereden girmişler direk Allah esirgesin Rabbim sağlık versin insAllah o zmna da benim arabam olursa biz gider geliriz canımız istedikçe
ay hadi insAllah cnm
çok sevindim canım Rabb'im ağız tadıyla oturmayı nasip etsin borcunu da ödeştirsinn böcek sorunun vardı yanlış hatırlamıyorsam bı ara konu açmıştın dimi aman dikkat et giderken eşyaların arasında gitmesin
annemin eşyaları paketliyotuz topluyoruz canım açıktık birazdan yemek yicez sen napıyorsun
Hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim sağlıklı bebekler nasip etsin insAllah
Ayy duygulandım lorikkSu ilk okuda gunlukler vardi ya kilitli onlardan aldim bir bir yaziyorum veletlerime vericem nasip olurda gelirlerse
Kaynına söyle seni temiz hava degil kullandıgın ilaclar carpmısAnlatiyorum siki durun iizziiiyyycik uzun olabilir ama olsundu sen istedin
1. Gecen ay adetim bitiminde gitmistik görüşmeye. Bildigim seyleri soyledi .yumurta rezervi az bla bla bla ...
2. Onceden yaptirdigimiz tum tahlilleri goturdum . Onlara bakti
3. Obur ay adetimin 2. Gunu gel dedi . O arada bana CORASPRIN VE IMOM OMEGA diye ilac yazdi . Corasprin aldik ama imon omega yok piyasada aptal aczacinin biri de esime imom latte(emziren anneler icin olani) vermis . Ben 1 tane kullandim tesadufen receteye baktim . Yanlis vermis .. degistirmeye gitti esim yokmus o ilactan sonra doktoru aradik yerine FOLATTRO diye takviyeyi alabilirsin dedi
4. Kullandim onari bu gune kadar .bugun de alttn muayene etti yine hersey yolinda dedi hani kist falan olusmus mu diye bakmis ..
5. Sıkmadım dimi biraz uzun oldu
6. Neysem su an okumaya devam ettigine göre sıkmamış
7 . Vee tedaviye basladik . Bana merional (igne)ve letu (hap)verdi. Hap olani 5 gun kullanicakmisim sadece . Igneyi de cumartrsiye kadar kullanicam c.tesi kontrol bir daha
Nelere katlaniyoruz anlasinlar ama igne yakiyor ya ilkini hemisre yapti. Dogerlerini kendim yapcam. Canim acidi ama deger onlar icinAyy duygulandım lorikk
Anladım balam siz yinede tedbirinizi alın gerisi allahtan araba kolaylıgınız olacaksa hic üzülme ozamanöyle canım vardır bı hayır elbet çok teşekkür ederim alarm sistemi yok evde bilmiyorum yaptırmadk bizde annemgilin evin en sıkıntısı giriş kattı ve demir vs olmayınca pencereden girmişler direk Allah esirgesin Rabbim sağlık versin insAllah o zmna da benim arabam olursa biz gider geliriz canımız istedikçe
ay hadi insAllah cnm
çok sevindim canım Rabb'im ağız tadıyla oturmayı nasip etsin borcunu da ödeştirsinn böcek sorunun vardı yanlış hatırlamıyorsam bı ara konu açmıştın dimi aman dikkat et giderken eşyaların arasında gitmesin
annemin eşyaları paketliyotuz topluyoruz canım açıktık birazdan yemek yicez sen napıyorsun
Nelere katlaniyoruz anlasinlar ama igne yakiyor ya ilkini hemisreAyy duygulandım lorikk
gelicek teyzesi gelicek bebegim olursa 3 gun oruc tutucam allah rizasi icin esim adak adamış.. aahh kalbimmmmKaynına söyle seni temiz hava degil kullandıgın ilaclar carpmıs
espiride yapmıs cicim
Hadi hayırlısı olsun tez gelsin bebegin insallah
Bu doktor dahamı ilgili sanki cicegim insallah gelecek aynı doktoramı gidiyorsun simdi senNelere katlaniyoruz anlasinlar ama igne yakiyor ya ilkini hemisre
gelicek teyzesi gelicek bebegim olursa 3 gun oruc tutucam allah rizasi icin esim adak adamış.. aahh kalbimmmm
Evet bu doktor daha ilgili cok tatliBu doktor dahamı ilgili sanki cicegim insallah gelecek aynı doktoramı gidiyorsun simdi sen
Aynen kuzum cok cektim bocekten ama ilacladi esim hem jel hemde suyla karistirilip dokulenden cok sukur rahat ettim 1 aydir falan ama yine tekrarlar eminim kimse ilaclamiyo cunku en kisa zamanda kurtulurum insallahöyle canım vardır bı hayır elbet çok teşekkür ederim alarm sistemi yok evde bilmiyorum yaptırmadk bizde annemgilin evin en sıkıntısı giriş kattı ve demir vs olmayınca pencereden girmişler direk Allah esirgesin Rabbim sağlık versin insAllah o zmna da benim arabam olursa biz gider geliriz canımız istedikçe
ay hadi insAllah cnm
En azından hemsireleride o yönlendiriyordur balam sevindim mutlu girdin ilk denemendede mutlu cıkarsın insallah yaaaa duy allahım duyyyEvet bu doktor daha ilgili cok tatlidr. Murat keskin instagramdan bak istersen ilgili diyemem doktordan cok hemsireler ilgileniyor ayni doktora gitmiyorum asilamayai yapan doktorum tup bebek yapmiyormus
Insallllahh insalllahhhhhh rabbimmm goruyordur elbette 1 tane saglikli yumurta bile bizim icin umutEn azından hemsireleride o yönlendiriyordur balam sevindim mutlu girdin ilk denemendede mutlu cıkarsın insallah yaaaa duy allahım duyyy❤
İnsallah tutunacaktır balamInsallllahh insalllahhhhhh rabbimmm goruyordur elbette 1 tane saglikli yumurta bile bizim icin umut
İnş Bi dahaki ay bu zamanlar kavuşucaksın yavrun kuzum inşInsallllahh insalllahhhhhh rabbimmm goruyordur elbette 1 tane saglikli yumurta bile bizim icin umut
Ağır iğneler kuzum sabretNelere katlaniyoruz anlasinlar ama igne yakiyor ya ilkini hemisre yapti. Dogerlerini kendim yapcam. Canim acidi ama deger onlar icin
Hadi bismillaaahTÜP BEBEGE BASLADIMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?