Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy kuzum bak büyük bir adım attın ve bebişlerine koşuyorsun şuanda İğnelerini sakla de kiiii bak bunlardan vuruldum kendiliğinden gelmediniz veletler

öyle canım vardır bı hayır elbet çok teşekkür ederim alarm sistemi yok evde bilmiyorum yaptırmadk bizde annemgilin evin en sıkıntısı giriş kattı ve demir vs olmayınca pencereden girmişler direk Allah esirgesin Rabbim sağlık versin insAllah o zmna da benim arabam olursa biz gider geliriz canımız istedikçe
Aryalina kizimin adiii olucak kismet olursa
ay hadi insAllah cnm
çok sevindim canım Rabb'im ağız tadıyla oturmayı nasip etsin borcunu da ödeştirsinn böcek sorunun vardı yanlış hatırlamıyorsam bı ara konu açmıştın dimi aman dikkat et giderken eşyaların arasında gitmesin
Benim güzelmi güzel ciceklerim ne yapıyorlar
annemin eşyaları paketliyotuz topluyoruz canım açıktık birazdan yemek yicez sen napıyorsun
TÜP BEBEGE BASLADIMMMMMMMMMMMMM
Hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim sağlıklı bebekler nasip etsin insAllah

Ayy kuzum bak büyük bir adım attın ve bebişlerine koşuyorsun şuanda İğnelerini sakla de kiiii bak bunlardan vuruldum kendiliğinden gelmediniz veletler
Su ilk okuda gunlukler vardi ya kilitli onlardan aldim bir bir yaziyorum veletlerime vericem nasip olurda gelirlerse

Allah rqzi olsunnn insallah insalllllaahahhhh

Kaynına söyle seni temiz hava degil kullandıgın ilaclar carpmıs
espiride yapmıs cicim
Hadi hayırlısı olsun tez gelsin bebegin insallah

Anladım balam siz yinede tedbirinizi alın gerisi allahtan araba kolaylıgınız olacaksa hic üzülme ozaman insallahta olur bende iyiyim oturuyorum balamgilim

Ayy duygulandım lorikk
Nelere katlaniyoruz anlasinlar ama igne yakiyor ya ilkini hemisre
Kaynına söyle seni temiz hava degil kullandıgın ilaclar carpmıs
espiride yapmıs cicim
Hadi hayırlısı olsun tez gelsin bebegin insallah
gelicek teyzesi gelicek bebegim olursa 3 gun oruc tutucam allah rizasi icin esim adak adamış.. aahh kalbimmmm

Nelere katlaniyoruz anlasinlar ama igne yakiyor ya ilkini hemisre

gelicek teyzesi gelicek bebegim olursa 3 gun oruc tutucam allah rizasi icin esim adak adamış.. aahh kalbimmmm
Bu doktor dahamı ilgili sanki cicegim insallah gelecek aynı doktoramı gidiyorsun simdi sen

Bu doktor dahamı ilgili sanki cicegim insallah gelecek aynı doktoramı gidiyorsun simdi sen
Evet bu doktor daha ilgili cok tatli dr. Murat keskin instagramdan bak istersen ilgili diyemem doktordan cok hemsireler ilgileniyor ayni doktora gitmiyorum asilamayai yapan doktorum tup bebek yapmiyormus

Aynen kuzum cok cektim bocekten ama ilacladi esim hem jel hemde suyla karistirilip dokulenden cok sukur rahat ettim 1 aydir falan ama yine tekrarlar eminim kimse ilaclamiyo cunku en kisa zamanda kurtulurum insallah

Evet bu doktor daha ilgili cok tatli dr. Murat keskin instagramdan bak istersen ilgili diyemem doktordan cok hemsireler ilgileniyor ayni doktora gitmiyorum asilamayai yapan doktorum tup bebek yapmiyormus
En azından hemsireleride o yönlendiriyordur balam sevindim mutlu girdin ilk denemendede mutlu cıkarsın insallah yaaaa duy allahım duyyy

En azından hemsireleride o yönlendiriyordur balam sevindim mutlu girdin ilk denemendede mutlu cıkarsın insallah yaaaa duy allahım duyyy❤
Insallllahh insalllahhhhhh rabbimmm goruyordur elbette 1 tane saglikli yumurta bile bizim icin umut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…