Insaaaalllah insaalllahhh subat ayi benim ayim olucak evlatlarimla benim ayim olucakİnş Bi dahaki ay bu zamanlar kavuşucaksın yavrun kuzum inş
Sabredicez hersey deger yeterki saglikli gelsinAğır iğneler kuzum sabret
Tup bebegeee basladimmm kiizz daha ne olsun
Insallah insalllllaaahhhhhhhh .bu ay bitti zaten onumuzdeki ay olucak insallah 12 gun igne ilac sonra toplama sonra allah kismet edrrse transferHadi bismillaaahinsllh gelecek bu sefer. Olumlu dusunelim olumlu olsun sonuc. Hepsi bu ay mi olcak transfer falan
Cok az kaldiiii❤❤Selam kızçelerrrrr nasılsınız?
L Loriklorik loriğimmmmm kuzummmmm
Hakkında hayırlısı olsun
Az kaldı göbişli olmaya
Aa masıl hastaneye mi gittiniz inşallah hayırlı sonuclanırrrrTÜP BEBEGE BASLADIMMMMMMMMMMMMM
Sağol canımm uyudum bile valla sen naptın o araAyyyy güzel annem uyuda büyüt minigini bakalım iyi uykular simdiden
Bende sizlere bakıyorum buralardaasayis berkemal
Allahım bekletmeden versin tedavin olumlu gecsin insallah balböcügüm
İyi iyi canım inşallah güzel sonuclanır allahım emeklerinin karsılıgını verir en kısa zamandaAnlatiyorum siki durun iizziiiyyycik uzun olabilir ama olsundu sen istedin
1. Gecen ay adetim bitiminde gitmistik görüşmeye. Bildigim seyleri soyledi .yumurta rezervi az bla bla bla ...
2. Onceden yaptirdigimiz tum tahlilleri goturdum . Onlara bakti
3. Obur ay adetimin 2. Gunu gel dedi . O arada bana CORASPRIN VE IMOM OMEGA diye ilac yazdi . Corasprin aldik ama imon omega yok piyasada aptal aczacinin biri de esime imom latte(emziren anneler icin olani) vermis . Ben 1 tane kullandim tesadufen receteye baktim . Yanlis vermis .. degistirmeye gitti esim yokmus o ilactan sonra doktoru aradik yerine FOLATTRO diye takviyeyi alabilirsin dedi
4. Kullandim onari bu gune kadar .bugun de alttn muayene etti yine hersey yolinda dedi hani kist falan olusmus mu diye bakmis ..
5. Sıkmadım dimi biraz uzun oldu
6. Neysem su an okumaya devam ettigine göre sıkmamış
7 . Vee tedaviye basladik . Bana merional (igne)ve letu (hap)verdi. Hap olani 5 gun kullanicakmisim sadece . Igneyi de cumartrsiye kadar kullanicam c.tesi kontrol bir daha
Neyapayım canım ninni söyledim arkanızdan kendi kendimeSağol canımm uyudum bile valla sen naptın o ara
Haha o yuzden güzel uyudum deseneeeNeyapayım canım ninni söyledim arkanızdan kendi kendime
Ohmasallah büyük ihtimalleHaha o yuzden güzel uyudum deseneee
Acaba ilk gun yazmasaydim nolurduL Loriklorik bazen bu topigi senin actıgını düsünüyorum
Eveettt kuzum hastaneye gittik bugun ne kadar tuhaf dimi tup bebek yaptircsgim icin seviniyorum .. insallahh insalllah Allah rwzi olsunAa masıl hastaneye mi gittiniz inşallah hayırlı sonuclanırrrr
Evrene degil sana mesaj atmısım resmen sankiiiiiAcaba ilk gun yazmasaydim nolurdubiliyor musun aslinda bu topikle aktiflestim daha onceleri uzaktan bakiyordum konulara hep okuyup grciyordum . Bi evren mesaji herseyi sil bastan yapti
Eveettt kuzum hastaneye gittik bugun ne kadar tuhaf dimi tup bebek yaptircsgim icin seviniyorum .. insallahh insalllah Allah rwzi olsun
Evren beni sana mujdelediEvrene degil sana mesaj atmısım resmen sankiiiii
Yada sevgili evrencim mesajımı yanlıs yere iletmiste olabilür
Bu evrenle basım dertteEvren beni sana mujdeledi
abdestsiz mi mesaj yolladik acaba evreneBu evrenle basım dertte
evren güzel bir dayak istiyor benceabdestsiz mi mesaj yolladik acaba evrene
Aynen canım bende sana söylücrm bebişinleOhmasallah büyük ihtimalle
Ay bende ya burda sizle sktifleştim vallahi iyikide bulmusum burayı topiği N Nana Ana sağolsunAcaba ilk gun yazmasaydim nolurdubiliyor musun aslinda bu topikle aktiflestim daha onceleri uzaktan bakiyordum konulara hep okuyup grciyordum . Bi evren mesaji herseyi sil bastan yapti
Eveettt kuzum hastaneye gittik bugun ne kadar tuhaf dimi tup bebek yaptircsgim icin seviniyorum .. insallahh insalllah Allah rwzi olsun
Maşallah canım inşallah güzel sonuclar alcaksınAcaba ilk gun yazmasaydim nolurdubiliyor musun aslinda bu topikle aktiflestim daha onceleri uzaktan bakiyordum konulara hep okuyup grciyordum . Bi evren mesaji herseyi sil bastan yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?