Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnş Bi dahaki ay bu zamanlar kavuşucaksın yavrun kuzum inş
Insaaaalllah insaalllahhh subat ayi benim ayim olucak evlatlarimla benim ayim olucak
Ağır iğneler kuzum sabret
Sabredicez hersey deger yeterki saglikli gelsin
L Loriklorik yukardaki yorumuma etiketlemeyi unutmusum da
Tup bebegeee basladimmm kiizz daha ne olsun
Hadi bismillaaah insllh gelecek bu sefer. Olumlu dusunelim olumlu olsun sonuc. Hepsi bu ay mi olcak transfer falan
Insallah insalllllaaahhhhhhhh .bu ay bitti zaten onumuzdeki ay olucak insallah 12 gun igne ilac sonra toplama sonra allah kismet edrrse transfer
Selam kızçelerrrrr nasılsınız?
L Loriklorik loriğimmmmm kuzummmmm
Hakkında hayırlısı olsun
Az kaldı göbişli olmaya
Cok az kaldiiii❤❤

İyi iyi canım inşallah güzel sonuclanır allahım emeklerinin karsılıgını verir en kısa zamanda

L Loriklorik bazen bu topigi senin actıgını düsünüyorum
Acaba ilk gun yazmasaydim nolurdubiliyor musun aslinda bu topikle aktiflestim daha onceleri uzaktan bakiyordum konulara hep okuyup grciyordum . Bi evren mesaji herseyi sil bastan yapti
Aa masıl hastaneye mi gittiniz inşallah hayırlı sonuclanırrrr
Eveettt kuzum hastaneye gittik bugun ne kadar tuhaf dimi tup bebek yaptircsgim icin seviniyorum .. insallahh insalllah Allah rwzi olsun

Evrene degil sana mesaj atmısım resmen sankiiiii
Yada sevgili evrencim mesajımı yanlıs yere iletmiste olabilür

Ay bende ya burda sizle sktifleştim vallahi iyikide bulmusum burayı topiği N Nana Ana sağolsun

Maşallah canım inşallah güzel sonuclar alcaksın Peki yumurta işlemi nasıl yapılcak ne zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…