Ayyyy insallah cicegimAynen canım bende sana söylücrm bebişinle
Ayyyy sizlerde sagolun bebegim yaaa
Kuzum oncelikle hayirli olsun insallah basarili bir tedavi olur.bende düşünüyorum artık tüp bebek tedavisini. Tedavi ne kadar süren bir süreç? Birde özelde mi başladın yoksa devlet hastanesi falan mi. Birde toplam ne kadar ödeniyor tedaviyeTÜP BEBEGE BASLADIMMMMMMMMMMMMM
Aşkolsn sen bizim topik anamızsınL Loriklorik cünkü beni bukadar cok sormuyorlar
Evet anaların kaderini yasıyorumAşkolsn sen bizim topik anamızsın
Kuzum Adet olmadım bugün test yaptım ama negatif ilk gebeliğimde geç döllenme oldu acaba öylemi çünkü yumurtlama günüme göre olmam gerekiyordu ovulasyon testini adetin 15. Gününe kadar yaptım sonra bıraktım 12 aralık akşamı yumurtlama akıntım oldu e adette okmadım streste yapmadım aslında çok noluyo pek anlamış değilimZekta ne yaptın kuzum seni meraktayım batında gecti
Ayyyy geliyor insallah güzel haber gec döllenme olsunda saglıklı olsun bu bebegin insallah kuzum birkacgünde gecti batını cuma günü kan testi verirsin insallah reglin gelmezseKuzum Adet olmadım bugün test yaptım ama negatif ilk gebeliğimde geç döllenme oldu acaba öylemi çünkü yumurtlama günüme göre olmam gerekiyordu ovulasyon testini adetin 15. Gününe kadar yaptım sonra bıraktım 12 aralık akşamı yumurtlama akıntım oldu e adette okmadım streste yapmadım aslında çok noluyo pek anlamış değilim
Yani bilmiyorum açıkcası adet günümde adet olucakmışım alt karnım ağrıdı tamam oluyorum dedim önemsemedim ama olmadım e hamileysem testte çıkardı oda olmadıAyyyy geliyor insallah güzel haber gec döllenme olsunda saglıklı olsun bu bebegin insallah kuzum birkacgünde gecti batını cuma günü kan testi verirsin insallah reglin gelmezse
Gec döllenmeyse cıkmayabiliyor kuzum burada dolu dolu insanlar yazmıstı hemen cıkmayabilir testte sen birkacgün sonra kan versen anlasılır benceYani bilmiyorum açıkcası adet günümde adet olucakmışım alt karnım ağrıdı tamam oluyorum dedim önemsemedim ama olmadım e hamileysem testte çıkardı oda olmadı
Ne biliyim valla ilk gebeliğimde geç döllenmeydi Umutlanmakta istemiyorum Bide ovu testi baktım stres yapmaya başlıyor bıraktım ondan sonra rahatladım önemsemedim pek hatta buraya bile girmedim aklıma geldikçe arada girdim yani stres olduğumuda düşünmüyorum acaba geç döllenme yaşayanlar varmı yazsalar ne güzel olur:)Gec döllenmeyse cıkmayabiliyor kuzum burada dolu dolu insanlar yazmıstı hemen cıkmayabilir testte sen birkacgün sonra kan versen anlasılır bence
Bugün ovü yaptınmı kuzum yaptıysan resim at bakalım bizdeNe biliyim valla ilk gebeliğimde geç döllenmeydi Umutlanmakta istemiyorum Bide ovu testi baktım stres yapmaya başlıyor bıraktım ondan sonra rahatladım önemsemedim pek hatta buraya bile girmedim aklıma geldikçe arada girdim yani stres olduğumuda düşünmüyorum acaba geç döllenme yaşayanlar varmı yazsalar ne güzel olur:)
Yok kuzum yapmadım ya açıkcası valla kafam ne rahattı keşke hiç test falan yapmasaydım :)Bugün ovü yaptınmı kuzum yaptıysan resim at bakalım bizde
Gec döllenme yasayan ciceklerim lütfen bakın
Yok kuzum yapmadım ya açıkcası valla kafam ne rahattı keşke hiç test falan yapmasaydım :)
Deli gibi çay içiyorum şuan :))) İşe yaradımı kuzum adetin az geliyodu diyodun sankivardır evde yapsana cicegim
iyiyiz sükür bir sorun yok bebegim regl oldum ben clife düzenli kullanıyorum suan
Afiyet olsun bende cok cay ictim bugünDeli gibi çay içiyorum şuan :))) İşe yaradımı kuzum adetin az geliyodu diyodun sanki
İyi bari kuzum inşallah gebeliğede yardımcı olur bende adet olunca çatlatma iğnesi isticem doktordan bakalımAfiyet olsun bende cok cay ictim bugün
Yaradı ilk iki gün yogun olurdu ilk üc gün yogun oldu dördüncü gün kesildi iyiydi begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?