Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zekta ne yaptın kuzum seni meraktayım batında gecti
Kuzum Adet olmadım bugün test yaptım ama negatif ilk gebeliğimde geç döllenme oldu acaba öylemi çünkü yumurtlama günüme göre olmam gerekiyordu ovulasyon testini adetin 15. Gününe kadar yaptım sonra bıraktım 12 aralık akşamı yumurtlama akıntım oldu e adette okmadım streste yapmadım aslında çok noluyo pek anlamış değilim

Ayyyy geliyor insallah güzel haber gec döllenme olsunda saglıklı olsun bu bebegin insallah kuzum birkacgünde gecti batını cuma günü kan testi verirsin insallah reglin gelmezse

Ayyyy geliyor insallah güzel haber gec döllenme olsunda saglıklı olsun bu bebegin insallah kuzum birkacgünde gecti batını cuma günü kan testi verirsin insallah reglin gelmezse
Yani bilmiyorum açıkcası adet günümde adet olucakmışım alt karnım ağrıdı tamam oluyorum dedim önemsemedim ama olmadım e hamileysem testte çıkardı oda olmadı

Yani bilmiyorum açıkcası adet günümde adet olucakmışım alt karnım ağrıdı tamam oluyorum dedim önemsemedim ama olmadım e hamileysem testte çıkardı oda olmadı
Gec döllenmeyse cıkmayabiliyor kuzum burada dolu dolu insanlar yazmıstı hemen cıkmayabilir testte sen birkacgün sonra kan versen anlasılır bence

Gec döllenmeyse cıkmayabiliyor kuzum burada dolu dolu insanlar yazmıstı hemen cıkmayabilir testte sen birkacgün sonra kan versen anlasılır bence
Ne biliyim valla ilk gebeliğimde geç döllenmeydi Umutlanmakta istemiyorum Bide ovu testi baktım stres yapmaya başlıyor bıraktım ondan sonra rahatladım önemsemedim pek hatta buraya bile girmedim aklıma geldikçe arada girdim yani stres olduğumuda düşünmüyorum acaba geç döllenme yaşayanlar varmı yazsalar ne güzel olur:)

Bugün ovü yaptınmı kuzum yaptıysan resim at bakalım bizde
Gec döllenme yasayan ciceklerim lütfen bakın

vardır evde yapsana cicegim
iyiyiz sükür bir sorun yok bebegim regl oldum ben clife düzenli kullanıyorum suan
Deli gibi çay içiyorum şuan :))) İşe yaradımı kuzum adetin az geliyodu diyodun sanki

Kızlar burda cizgi var mı karartma yaptım bir bakiverinn

Eklentiler

• PicsArt_01-28-03.57.57.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 30
Deli gibi çay içiyorum şuan :))) İşe yaradımı kuzum adetin az geliyodu diyodun sanki
Afiyet olsun bende cok cay ictim bugün
Yaradı ilk iki gün yogun olurdu ilk üc gün yogun oldu dördüncü gün kesildi iyiydi begendim

Afiyet olsun bende cok cay ictim bugün
Yaradı ilk iki gün yogun olurdu ilk üc gün yogun oldu dördüncü gün kesildi iyiydi begendim
İyi bari kuzum inşallah gebeliğede yardımcı olur bende adet olunca çatlatma iğnesi isticem doktordan bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…