Offf bana böyle haberlerle gel canımı ye
Normal test nasıl bu şekilde görünmüyor 2. ÇizgiKızlar burda cizgi var mı karartma yaptım bir bakiverinn
İnsallah cicegim sen adet olma insallah hamile ol emiİyi bari kuzum inşallah gebeliğede yardımcı olur bende adet olunca çatlatma iğnesi isticem doktordan bakalım
Normal test nasıl bu şekilde görünmüyor 2. Çizgi
Güzel kalpli nanam umarım öyledir umarım gerek kalmaz :)İnsallah cicegim sen adet olma insallah hamile ol emi
İnsallah balamGüzel kalpli nanam umarım öyledir umarım gerek kalmaz :)
2. Çizgiyi göremedim ben canım adetin gecikmişmiydi
Bekle canım adetin geçsin tekrar yapYarın adet olmam lazım
Tamam canımBekle canım adetin geçsin tekrar yap
Keske burada nanayı etiketleseydin yine tesadüfen gördümBak ben evlnmeden once azcik agzimi tutayim dedim. Tabi o zamn mevsim yazdı . Bikac defa da mecburen uzak bi yere yurumustum onun da etksii oldu. Her gun domates salatalik ve haslanmis yumurtayi karistrip yiyodum. Arada kacamak yapiodum tabiolmazsa olmaz.
Egzersz yapmk tek basina ne yazik ki cok zor .
Unutmusum vallhiKeske burada nanayı etiketleseydin yine tesadüfen gördüm
Ben hem egzersizle hemde biraz bogazımı tutarak kilo vermeyi düsünüyordum zaten yine sadece düsüncede kaldıUnutmusum vallhi
Yok yok kalmasin. Ekmek cok tuketio musunBen hem egzersizle hemde biraz bogazımı tutarak kilo vermeyi düsünüyordum zaten yine sadece düsüncede kaldı
Tüketiyorum biraz evet ögünlerimide dolu dolu yiyorum fazlada hareket etmiyorum ev isleri haricinde ondan kilo aldım zatenYok yok kalmasin. Ekmek cok tuketio musun
Iste butun sorun ekmek yiyip evde kalmamizTüketiyorum biraz evet ögünlerimide dolu dolu yiyorum fazlada hareket etmiyorum ev isleri haricinde ondan kilo aldım zaten
Kaç kilosun cnm çok mu?Tüketiyorum biraz evet ögünlerimide dolu dolu yiyorum fazlada hareket etmiyorum ev isleri haricinde ondan kilo aldım zaten
Ayyyy insallah cicegim
Ayyyy sizlerde sagolun bebegim yaaa❤❤
Yarın bir daha yap olmadı canım testKuzum Adet olmadım bugün test yaptım ama negatif ilk gebeliğimde geç döllenme oldu acaba öylemi çünkü yumurtlama günüme göre olmam gerekiyordu ovulasyon testini adetin 15. Gününe kadar yaptım sonra bıraktım 12 aralık akşamı yumurtlama akıntım oldu e adette okmadım streste yapmadım aslında çok noluyo pek anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?