Yemek yiyince ne yap bilion mu. Kucuk bi parca at agzina yemegi de kasigini tam doldurup ye. Yemegin bitince fazla ekmek de yememis olacaksin. Ve yemek sirasinda icecek icme su dahil. Bnm bi tanidgim degisik bi diyet uyguladi. Kisa surede dogum kilolarindan fazlasini verdi.Tüketiyorum biraz evet ögünlerimide dolu dolu yiyorum fazlada hareket etmiyorum ev isleri haricinde ondan kilo aldım zaten
Canım benimde oldu geç döllenme adetime 1 hafta kala yumurtladım o zaman oldu. Yani ovulasyonla takip etmeseydim belki geç döllenme oldugunu bilmicektim seninde olabilir yaniNe biliyim valla ilk gebeliğimde geç döllenmeydi Umutlanmakta istemiyorum Bide ovu testi baktım stres yapmaya başlıyor bıraktım ondan sonra rahatladım önemsemedim pek hatta buraya bile girmedim aklıma geldikçe arada girdim yani stres olduğumuda düşünmüyorum acaba geç döllenme yaşayanlar varmı yazsalar ne güzel olur:)
Yok kiz cok deilmis aslnda. En fazla 7 kilo fazlacik varKaç kilosun cnm çok mu?
Evet ekmek aldırıyo ben hamilelikten önce hiç ekmek yemiyodum hemde hiç hiç kilo almıyodum hamilelikte yiyorum mecbur tabiIste butun sorun ekmek yiyip evde kalmamizmalesef ben de evlnnce aldim geri kilocuklrimi biraz da ben abarttim tabi acisini cikardim yiyemedgim gunlerin.
Ekmeği kesmek lazım ya o zaman veriliyor. Benim de vermem laozm ama nerde yiyip duruyorumYok kiz cok deilmis aslnda. En fazla 7 kilo fazlacik var
işte ben ovuyu bıraktım ama yumurtlama akıntım olduğuna net eminim ve genelde akıntıdan 2 gün sonra çatlama oluyor hcg hemen idrara geçmiyo olabilirmi normalde ümitlenmemem lazım ama ilk gebeliğim geç döllenmeydi buda öyle olurmu diye düşünmüyo değilimCanım benimde oldu geç döllenme adetime 1 hafta kala yumurtladım o zaman oldu. Yani ovulasyonla takip etmeseydim belki geç döllenme oldugunu bilmicektim seninde olabilir yani☺
Cok kacirma kiz daha basindasin sonra diyetle ugrasmaEvet ekmek aldırıyo ben hamilelikten önce hiç ekmek yemiyodum hemde hiç hiç kilo almıyodum hamilelikte yiyorum mecbur tabi☺
Klasik ama gerckten de ekmek cok aldrio. Bide cikolata yiyosaaaan oh gelsin simitleer. Ama ekmek banmadan da yenilmio sulu yemekler beeeEkmeği kesmek lazım ya o zaman veriliyor. Benim de vermem laozm ama nerde yiyip duruyorum
Olabilir cnm. Zaten hcg once kana sonra idrara gecio. 2 gune bir tekrrla bence testiniişte ben ovuyu bıraktım ama yumurtlama akıntım olduğuna net eminim ve genelde akıntıdan 2 gün sonra çatlama oluyor hcg hemen idrara geçmiyo olabilirmi normalde ümitlenmemem lazım ama ilk gebeliğim geç döllenmeydi buda öyle olurmu diye düşünmüyo değilim
Kalbimin bunu kaldırıcağını sanmıyorum :)))Olabilir cnm. Zaten hcg once kana sonra idrara gecio. 2 gune bir tekrrla bence testini
Çikolata sevmem ya Bi kahvenin yanında yerim bide okulda nöbetçi olunca kan şekerim düşünceCok kacirma kiz daha basindasin sonra diyetle ugrasma
Klasik ama gerckten de ekmek cok aldrio. Bide cikolata yiyosaaaan oh gelsin simitleer. Ama ekmek banmadan da yenilmio sulu yemekler beee
Ama ogrenmen lazim dimiiKalbimin bunu kaldırıcağını sanmıyorum :)))
Uuuuu ay basi bi kiloÇikolata sevmem ya Bi kahvenin yanında yerim bide okulda nöbetçi olunca kan şekerim düşünceaynen öyle valla alışmışız ekmeğe. Ben Bi kaç ay ekmeği çok azalttım diğer türlü dikkat edemedim fazla ama 4 5 kilo verdim ve yağdan gitti çok belli etti. Ben evlendim 15 ayda 15 kilo aldım 10 unu verdim kaldı 5
Bir ihtimalken bile çok güzel :)))Ama ogrenmen lazim dimii
Bi ara yemedim bence 10 ayda 15 kilo almışımdırUuuuu ay basi bi kiloevliligin basinda herkes bi salıo galiba kendini. O zamn sen hamur islerini azaltacan.o 5 kilo da yavastan gider
Ah o ihtimallerBir ihtimalken bile çok güzel :)))
Eliptik bisklet ne kizBi ara yemedim bence 10 ayda 15 kilo almışımdırama ne tatlılar yerdik sürekli dışarıdan pizza pasta poğaça eliptik bisikletim var hamilelik ihtimali var diye gazla kullanamıyorum kullansam daha çabuk veririm aslında. Bide ekmeği azaltabilsem
Kilo vermek için şahane bi alet kuzum durduğun yerde bisiklet gibi bişey işte çok yoruyo ter attırıyor. Bu arada sen kaç kilo aldın hamilelik başladığından beriEliptik bisklet ne kizsporla aram pek olmadgi icin bilemiorm.
Canım olabilir bebeğin olusmasına bağlı bence bide bazı kişilerde kana geç geçermiş biraz daha bekle yap test olmadıişte ben ovuyu bıraktım ama yumurtlama akıntım olduğuna net eminim ve genelde akıntıdan 2 gün sonra çatlama oluyor hcg hemen idrara geçmiyo olabilirmi normalde ümitlenmemem lazım ama ilk gebeliğim geç döllenmeydi buda öyle olurmu diye düşünmüyo değilim
Yok yine abartmıyorum ya kahvaltıda birtekCok kacirma kiz daha basindasin sonra diyetle ugrasma
Klasik ama gerckten de ekmek cok aldrio. Bide cikolata yiyosaaaan oh gelsin simitleer. Ama ekmek banmadan da yenilmio sulu yemekler beee
Hii baktim netten. Ogrenciyken yurtta kullaniodum. Belden asagisini guzl yoruyoduKilo vermek için şahane bi alet kuzum durduğun yerde bisiklet gibi bişey işte çok yoruyo ter attırıyor. Bu arada sen kaç kilo aldın hamilelik başladığından beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?