Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüketiyorum biraz evet ögünlerimide dolu dolu yiyorum fazlada hareket etmiyorum ev isleri haricinde ondan kilo aldım zaten
Yemek yiyince ne yap bilion mu. Kucuk bi parca at agzina yemegi de kasigini tam doldurup ye. Yemegin bitince fazla ekmek de yememis olacaksin. Ve yemek sirasinda icecek icme su dahil. Bnm bi tanidgim degisik bi diyet uyguladi. Kisa surede dogum kilolarindan fazlasini verdi.

Canım benimde oldu geç döllenme adetime 1 hafta kala yumurtladım o zaman oldu. Yani ovulasyonla takip etmeseydim belki geç döllenme oldugunu bilmicektim seninde olabilir yani

Iste butun sorun ekmek yiyip evde kalmamiz malesef ben de evlnnce aldim geri kilocuklrimi biraz da ben abarttim tabi acisini cikardim yiyemedgim gunlerin.
Evet ekmek aldırıyo ben hamilelikten önce hiç ekmek yemiyodum hemde hiç hiç kilo almıyodum hamilelikte yiyorum mecbur tabi

Canım benimde oldu geç döllenme adetime 1 hafta kala yumurtladım o zaman oldu. Yani ovulasyonla takip etmeseydim belki geç döllenme oldugunu bilmicektim seninde olabilir yani☺
işte ben ovuyu bıraktım ama yumurtlama akıntım olduğuna net eminim ve genelde akıntıdan 2 gün sonra çatlama oluyor hcg hemen idrara geçmiyo olabilirmi normalde ümitlenmemem lazım ama ilk gebeliğim geç döllenmeydi buda öyle olurmu diye düşünmüyo değilim

Evet ekmek aldırıyo ben hamilelikten önce hiç ekmek yemiyodum hemde hiç hiç kilo almıyodum hamilelikte yiyorum mecbur tabi☺
Cok kacirma kiz daha basindasin sonra diyetle ugrasma
Ekmeği kesmek lazım ya o zaman veriliyor. Benim de vermem laozm ama nerde yiyip duruyorum
Klasik ama gerckten de ekmek cok aldrio. Bide cikolata yiyosaaaan oh gelsin simitleer. Ama ekmek banmadan da yenilmio sulu yemekler beee

Olabilir cnm. Zaten hcg once kana sonra idrara gecio. 2 gune bir tekrrla bence testini

Cok kacirma kiz daha basindasin sonra diyetle ugrasma

Klasik ama gerckten de ekmek cok aldrio. Bide cikolata yiyosaaaan oh gelsin simitleer. Ama ekmek banmadan da yenilmio sulu yemekler beee
Çikolata sevmem ya Bi kahvenin yanında yerim bide okulda nöbetçi olunca kan şekerim düşünce aynen öyle valla alışmışız ekmeğe. Ben Bi kaç ay ekmeği çok azalttım diğer türlü dikkat edemedim fazla ama 4 5 kilo verdim ve yağdan gitti çok belli etti. Ben evlendim 15 ayda 15 kilo aldım 10 unu verdim kaldı 5

Uuuuu ay basi bi kilo evliligin basinda herkes bi salıo galiba kendini. O zamn sen hamur islerini azaltacan.o 5 kilo da yavastan gider

Uuuuu ay basi bi kilo evliligin basinda herkes bi salıo galiba kendini. O zamn sen hamur islerini azaltacan.o 5 kilo da yavastan gider
Bi ara yemedim bence 10 ayda 15 kilo almışımdır ama ne tatlılar yerdik sürekli dışarıdan pizza pasta poğaça eliptik bisikletim var hamilelik ihtimali var diye gazla kullanamıyorum kullansam daha çabuk veririm aslında. Bide ekmeği azaltabilsem

Eliptik bisklet ne kiz sporla aram pek olmadgi icin bilemiorm.

Eliptik bisklet ne kiz sporla aram pek olmadgi icin bilemiorm.
Kilo vermek için şahane bi alet kuzum durduğun yerde bisiklet gibi bişey işte çok yoruyo ter attırıyor. Bu arada sen kaç kilo aldın hamilelik başladığından beri

Canım olabilir bebeğin olusmasına bağlı bence bide bazı kişilerde kana geç geçermiş biraz daha bekle yap test olmadı

Kilo vermek için şahane bi alet kuzum durduğun yerde bisiklet gibi bişey işte çok yoruyo ter attırıyor. Bu arada sen kaç kilo aldın hamilelik başladığından beri
Hii baktim netten. Ogrenciyken yurtta kullaniodum. Belden asagisini guzl yoruyodu
Kilomu şoyle solim sana. Ogrendgimde 67 68 falandim. Ilk 3 ay bulanti ve tiksinmelerden dolayi bisey yiyemedgim icin 65 bucugu gordum. Simdi sabah ac karna tartildim 70 cikti. Toplmda 4 5 kilo iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…