Hii bsey olmaz o zmn cok deilmisYok yine abartmıyorum ya kahvaltıda birtek
Öyle canım haklısın vallaAh o ihtimallerne heyecanlandirio insani. Varsa insllh saglikli bi gebelik olur ❤ dedigm gibi yap ogren önune bak ona gore
Ilk gebeligndeki belirtiler var mi hicÖyle canım haklısın valla ♥
Bekleyelim bakalımCanım olabilir bebeğin olusmasına bağlı bence bide bazı kişilerde kana geç geçermiş biraz daha bekle yap test olmadı
Yani şöyle göğüs hassasiyetim var akıntım var Günde 1-2 defa gelen önceki gebeliğimdede böyleydi birde kasık ağrım var bugün kasığımda sızlama oldu bian için ha bide bu ay benim en garipsediğim uyku durumu yani uyandıktan 2 saat sonra yine uyuyorum farketmeden uyuyakalıyorum bu belirtiler var ama test negatif o yüzden bunlarada inanmıyorum artıkIlk gebeligndeki belirtiler var mi hic
En onmli belirti diye cimbizla kasiktaki agriyi aldim benYani şöyle göğüs hassasiyetim var akıntım var Günde 1-2 defa gelen önceki gebeliğimdede böyleydi birde kasık ağrım var bugün kasığımda sızlama oldu bian için ha bide bu ay benim en garipsediğim uyku durumu yani uyandıktan 2 saat sonra yine uyuyorum farketmeden uyuyakalıyorum bu belirtiler var ama test negatif o yüzden bunlarada inanmıyorum artık
Nefsime hic hakim olamıyorum suaralar nasıl durduracam bu bogazı benIste butun sorun ekmek yiyip evde kalmamizmalesef ben de evlnnce aldim geri kilocuklrimi biraz da ben abarttim tabi acisini cikardim yiyemedgim gunlerin.
Cokta degil hani 67ye merdiven dayadımKaç kilosun cnm çok mu?
İyi almışsın cnm az yani. Bulantılar da zordur ya ilk aylarda. Bana doktor Bi ilaç vermişti ağır gelmişti miğdemr bişey yiyemiyodım açlıktan halim kalmıyorduHii baktim netten. Ogrenciyken yurtta kullaniodum. Belden asagisini guzl yoruyodu
Kilomu şoyle solim sana. Ogrendgimde 67 68 falandim. Ilk 3 ay bulanti ve tiksinmelerden dolayi bisey yiyemedgim icin 65 bucugu gordum. Simdi sabah ac karna tartildim 70 cikti. Toplmda 4 5 kilo iste
Ya ben bu ay o kadar iydimki hatta kasığıma küçük bi kramp girdi o ara bi şaşırdım hani olabilirmi falan oldum ondn sonra hep olduEn onmli belirti diye cimbizla kasiktaki agriyi aldim bendigerleri hep yaniltio. Hadi jnsllh diyelm o zmn
Bende 67 kiloyum iyiyiz iyi boşverNefsime hic hakim olamıyorum suaralar nasıl durduracam bu bogazı ben
Cokta degil hani 67ye merdiven dayadım
Tamam balam deneyecem sasırdım bu sekildemi kilo verdi arkadasınYemek yiyince ne yap bilion mu. Kucuk bi parca at agzina yemegi de kasigini tam doldurup ye. Yemegin bitince fazla ekmek de yememis olacaksin. Ve yemek sirasinda icecek icme su dahil. Bnm bi tanidgim degisik bi diyet uyguladi. Kisa surede dogum kilolarindan fazlasini verdi.
Aynen onuds yemek gerekiyormus zaten bebek içinHii bsey olmaz o zmn cok deilmis
Tamam bırakalım böyle kalsınBende 67 kiloyum iyiyiz iyi boşver
Ben ilac da istemedim valla. Dogal olrak cekeyim dedim. Firsat bu firsat kilo da veririm dedimİyi almışsın cnm az yani. Bulantılar da zordur ya ilk aylarda. Bana doktor Bi ilaç vermişti ağır gelmişti miğdemr bişey yiyemiyodım açlıktan halim kalmıyordu
Kiz inan ki agri varsa oluo yani. Hic pskilojikmen olmaz zannetmiorm. Ozellikle sizi seklinde birden gelip canini yakiosa..Ya ben bu ay o kadar iydimki hatta kasığıma küçük bi kramp girdi o ara bi şaşırdım hani olabilirmi falan oldum ondn sonra hep oldu
Kilo vermesi güzel amaBen ilac da istemedim valla. Dogal olrak cekeyim dedim. Firsat bu firsat kilo da veririm dedimnasil olsa direk yediklerimden beslnmio kafasindaydim. Ama aclik coook zooor
Onu hic unutr muyum
Tabi cnm şimdi biz istiyoruz ya bebek herşey güzel geliyoOnu hic unutr muyumyazarken aklima gelmisti. Ceksin de gorsun baklm. Ilk haftadan u donusu yapcak ahanda buraya yaziorm
Insallah canimm insallahhh❤❤❤❤ su an bismillah dedik igne yapilcak 12 gun falan sonra toplama sonra kismet olursaMaşallah canım inşallah güzel sonuclar alcaksınPeki yumurta işlemi nasıl yapılcak ne zaman
Allah,razi olsun kuzummm benim ya❤ devlette yaptircakrik once sonra yumurta rezervim az oldugu icin devlette harcanir diye dusunduk ozele gectik .tedavi icin 8.750 istendi ilaclar haric fiyatKuzum oncelikle hayirli olsun insallah basarili bir tedavi olur.bende düşünüyorum artık tüp bebek tedavisini. Tedavi ne kadar süren bir süreç? Birde özelde mi başladın yoksa devlet hastanesi falan mi. Birde toplam ne kadar ödeniyor tedaviye
Ahh insalllahhh guzel insan insallhhh
Kiiizzz ben de hatirladim onu lorikti
Beni en cok zorlicak sey de uyku iste. Son 90 gunTabi cnm şimdi biz istiyoruz ya bebek herşey güzel geliyomesela bebeği olan arkadaşım anlatıyor bak çok güzel ama geceleri uykusuzluk çok zor başbaşa kalamıcaksın eşinle falan diyo aman razıyım diyorum ama o zaman gelince eminim şikayet ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?