Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk gebeligndeki belirtiler var mi hic
Yani şöyle göğüs hassasiyetim var akıntım var Günde 1-2 defa gelen önceki gebeliğimdede böyleydi birde kasık ağrım var bugün kasığımda sızlama oldu bian için ha bide bu ay benim en garipsediğim uyku durumu yani uyandıktan 2 saat sonra yine uyuyorum farketmeden uyuyakalıyorum bu belirtiler var ama test negatif o yüzden bunlarada inanmıyorum artık

En onmli belirti diye cimbizla kasiktaki agriyi aldim ben digerleri hep yaniltio. Hadi jnsllh diyelm o zmn

İyi almışsın cnm az yani. Bulantılar da zordur ya ilk aylarda. Bana doktor Bi ilaç vermişti ağır gelmişti miğdemr bişey yiyemiyodım açlıktan halim kalmıyordu

En onmli belirti diye cimbizla kasiktaki agriyi aldim ben digerleri hep yaniltio. Hadi jnsllh diyelm o zmn
Ya ben bu ay o kadar iydimki hatta kasığıma küçük bi kramp girdi o ara bi şaşırdım hani olabilirmi falan oldum ondn sonra hep oldu

Tamam balam deneyecem sasırdım bu sekildemi kilo verdi arkadasın

İyi almışsın cnm az yani. Bulantılar da zordur ya ilk aylarda. Bana doktor Bi ilaç vermişti ağır gelmişti miğdemr bişey yiyemiyodım açlıktan halim kalmıyordu
Ben ilac da istemedim valla. Dogal olrak cekeyim dedim. Firsat bu firsat kilo da veririm dedim nasil olsa direk yediklerimden beslnmio kafasindaydim. Ama aclik coook zooor

Ya ben bu ay o kadar iydimki hatta kasığıma küçük bi kramp girdi o ara bi şaşırdım hani olabilirmi falan oldum ondn sonra hep oldu
Kiz inan ki agri varsa oluo yani. Hic pskilojikmen olmaz zannetmiorm. Ozellikle sizi seklinde birden gelip canini yakiosa..

Ben ilac da istemedim valla. Dogal olrak cekeyim dedim. Firsat bu firsat kilo da veririm dedim nasil olsa direk yediklerimden beslnmio kafasindaydim. Ama aclik coook zooor
Kilo vermesi güzel ama bizim Bi manyak vardı miğde bulantısını isteyen hatırladınız mı L Loriklorik

Onu hic unutr muyum yazarken aklima gelmisti. Ceksin de gorsun baklm. Ilk haftadan u donusu yapcak ahanda buraya yaziorm
Tabi cnm şimdi biz istiyoruz ya bebek herşey güzel geliyo mesela bebeği olan arkadaşım anlatıyor bak çok güzel ama geceleri uykusuzluk çok zor başbaşa kalamıcaksın eşinle falan diyo aman razıyım diyorum ama o zaman gelince eminim şikayet ederim

Maşallah canım inşallah güzel sonuclar alcaksın Peki yumurta işlemi nasıl yapılcak ne zaman
Insallah canimm insallahhh❤❤❤❤ su an bismillah dedik igne yapilcak 12 gun falan sonra toplama sonra kismet olursa
Allah,razi olsun kuzummm benim ya❤ devlette yaptircakrik once sonra yumurta rezervim az oldugu icin devlette harcanir diye dusunduk ozele gectik .tedavi icin 8.750 istendi ilaclar haric fiyat
L Loriklorik merhaba canım tüp bebek tedavin hayırlı olsun inşallah kucağın bebişlerle dolsun
Ahh insalllahhh guzel insan insallhhh
Kilo vermesi güzel ama bizim Bi manyak vardı miğde bulantısını isteyen hatırladınız mı L Loriklorik
Kiiizzz ben de hatirladim onu loriktiallah onu kahretmeye

Beni en cok zorlicak sey de uyku iste. Son 90 gun zaten simdiden basldi gece uyuyamama. Saga donuyorm kaburga agrisi sirt ustu yatiorm bizimkisi tepiklio icerden. Sola yatiorm uyanio yine tepiklio. Surekli donuyorm yatakta uyku mu kalir bole

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…