Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni en cok zorlicak sey de uyku iste. Son 90 gun zaten simdiden basldi gece uyuyamama. Saga donuyorm kaburga agrisi sirt ustu yatiorm bizimkisi tepiklio icerden. Sola yatiorm uyanio yine tepiklio. Surekli donuyorm yatakta uyku mu kalir bole
Oy onun tepiklemesine kurban son aylar zor geçer diyolar cnm. Uykudan uyandırdığı oluyo mı peki tekme atarak en çok onu merak ediyorum ben

Hadi hayırlısı canım inşallahhh

Beni en cok zorlicak sey de uyku iste. Son 90 gun zaten simdiden basldi gece uyuyamama. Saga donuyorm kaburga agrisi sirt ustu yatiorm bizimkisi tepiklio icerden. Sola yatiorm uyanio yine tepiklio. Surekli donuyorm yatakta uyku mu kalir bole
Ya bende öyle geceleri zor uyuyorum sürekli uyanıyorum bebeği hissetmiyprum ama uykum bölünüyo sürekli sonra gündüz uyumak zorunda kalıyorum

Ayy hadi insallah olur bebiss

Oy onun tepiklemesine kurban son aylar zor geçer diyolar cnm. Uykudan uyandırdığı oluyo mı peki tekme atarak en çok onu merak ediyorum ben
Evet zor gecmeler basldi yavastan. Dogru duzgun uyuyamiorm ki dönmekten ben hareket ettikce o da edio. Hareketlrinden uyuyamadgim oluo ama
Ya bende öyle geceleri zor uyuyorum sürekli uyanıyorum bebeği hissetmiyprum ama uykum bölünüyo sürekli sonra gündüz uyumak zorunda kalıyorum
Iste o gunduz uykulri olunca denge sasio gece de uyuyamiosun. Vucut alisio oylelikle.

Evet zor gecmeler basldi yavastan. Dogru duzgun uyuyamiorm ki dönmekten ben hareket ettikce o da edio. Hareketlrinden uyuyamadgim oluo ama

Iste o gunduz uykulri olunca denge sasio gece de uyuyamiosun. Vucut alisio oylelikle.
Ama uyumayınca da baş göz ağrıyo benim malesef

Kiz inan ki agri varsa oluo yani. Hic pskilojikmen olmaz zannetmiorm. Ozellikle sizi seklinde birden gelip canini yakiosa..
Ya bilmiyorumki Bende aynı senin gibi dedim bianda oluyo bide adet günümde adet olucakmışım gibi hafif ağırdı karnım hatta dedim akşama olucam kesin falan Psikolojikmen olduğunu bende sanmıyorum çünkü ben hissediyorum hamile olduğumu geçen ay bu hissim yoktu.. testi yaptığımda tamam dedim kesin çift çizgiyi görücem ama göremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…