Oy onun tepiklemesine kurbanBeni en cok zorlicak sey de uyku iste. Son 90 gunzaten simdiden basldi gece uyuyamama. Saga donuyorm kaburga agrisi sirt ustu yatiorm bizimkisi tepiklio icerden. Sola yatiorm uyanio yine tepiklio. Surekli donuyorm yatakta uyku mu kalir bole
Hadi hayırlısı canım inşallahhhInsallah canimm insallahhh❤❤❤❤ su an bismillah dedik igne yapilcak 12 gun falan sonra toplama sonra kismet olursa
Allah,razi olsun kuzummm benim ya❤ devlette yaptircakrik once sonra yumurta rezervim az oldugu icin devlette harcanir diye dusunduk ozele gectik .tedavi icin 8.750 istendi ilaclar haric fiyat
Ahh insalllahhh guzel insan insallhhh
Kiiizzz ben de hatirladim onu loriktiallah onu kahretmeye
Ya bende öyle geceleri zor uyuyorum sürekli uyanıyorum bebeği hissetmiyprum ama uykum bölünüyo sürekli sonra gündüz uyumak zorunda kalıyorumBeni en cok zorlicak sey de uyku iste. Son 90 gunzaten simdiden basldi gece uyuyamama. Saga donuyorm kaburga agrisi sirt ustu yatiorm bizimkisi tepiklio icerden. Sola yatiorm uyanio yine tepiklio. Surekli donuyorm yatakta uyku mu kalir bole
Ayy hadi insallah olur bebissInsaaaalllah insaalllahhh subat ayi benim ayim olucak evlatlarimla benim ayim olucak
Sabredicez hersey deger yeterki saglikli gelsin
Tup bebegeee basladimmm kiizz daha ne olsun
Insallah insalllllaaahhhhhhhh .bu ay bitti zaten onumuzdeki ay olucak insallah 12 gun igne ilac sonra toplama sonra allah kismet edrrse transfer
Cok az kaldiiii❤❤
Insalllahhhh teyzeleri olucak bizimde bebisimizAyy hadi insallah olur bebiss
Evet zor gecmeler basldi yavastan. Dogru duzgun uyuyamiorm ki dönmektenOy onun tepiklemesine kurbanson aylar zor geçer diyolar cnm. Uykudan uyandırdığı oluyo mı peki tekme atarak en çok onu merak ediyorum ben
Iste o gunduz uykulri olunca denge sasio gece de uyuyamiosun. Vucut alisio oylelikle.Ya bende öyle geceleri zor uyuyorum sürekli uyanıyorum bebeği hissetmiyprum ama uykum bölünüyo sürekli sonra gündüz uyumak zorunda kalıyorum
Ama uyumayınca da baş göz ağrıyo benim malesefEvet zor gecmeler basldi yavastan. Dogru duzgun uyuyamiorm ki dönmektenben hareket ettikce o da edio. Hareketlrinden uyuyamadgim oluo ama
Iste o gunduz uykulri olunca denge sasio gece de uyuyamiosun. Vucut alisio oylelikle.
Malesef benm gozler de kendiliginden kapanio. Hic acimiorm uyuyorm valla. O yuzden gecem gunduzum yokAma uyumayınca da baş göz ağrıyo benim malesef
Tabi kii teyzesi onlari yer kiiInsalllahhhh teyzeleri olucak bizimde bebisimiz
Olsun hayirlisi ile teyzesiTabi kii teyzesi onlari yer kii ♥
Gecenin bu vaktinde sen buralardaOlsun hayirlisi ile teyzesi❤❤
Ben de burdyiiimGecenin bu vaktinde sen buralarda
Ayyyy sana ne oldu balam yinemi uyutmadı tospikBen de burdyiiim
Hep boyleyim aslnda yaa. Gunduz gec uyandm bide ondan da. Yoksa bizimkisi yeni uyudu.Ayyyy sana ne oldu balam yinemi uyutmadı tospik
Hep boyleyim aslnda yaa. Gunduz gec uyandm bide ondan da. Yoksa bizimkisi yeni uyudu.
Oturdum tv yi actm cekirdek citliorm bu saatte.
Kendi kendine sohbette etmeye baslamıs cicegim kıyamamGuya uyudu demistimsimdi karnim bi saga bi sola ayran gibi calkalanio
Uyanik sandiydiim seniiuKendi kendine sohbette etmeye baslamıs cicegim kıyamam
Uyanıgım biryandanda baska sayfalara bakıyorum cicegimUyanik sandiydiim seniiupis ettin bnii
Ya bilmiyorumki Bende aynı senin gibi dedim bianda oluyo bide adet günümde adet olucakmışım gibi hafif ağırdı karnım hatta dedim akşama olucam kesin falan Psikolojikmen olduğunu bende sanmıyorum çünkü ben hissediyorum hamile olduğumu geçen ay bu hissim yoktu.. testi yaptığımda tamam dedim kesin çift çizgiyi görücem ama göremedimKiz inan ki agri varsa oluo yani. Hic pskilojikmen olmaz zannetmiorm. Ozellikle sizi seklinde birden gelip canini yakiosa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?