Ask olsnUyanıgım biryandanda baska sayfalara bakıyorum cicegim
Halâ olmadgina gore umut var demktir. Belki yine gec goreceksin cizgiyi (inslh)Ya bilmiyorumki Bende aynı senin gibi dedim bianda oluyo bide adet günümde adet olucakmışım gibi hafif ağırdı karnım hatta dedim akşama olucam kesin falan Psikolojikmen olduğunu bende sanmıyorum çünkü ben hissediyorum hamile olduğumu geçen ay bu hissim yoktu.. testi yaptığımda tamam dedim kesin çift çizgiyi görücem ama göremedim
Aynen öyle bosver tadını çıkaralım uyuyabildiğimiz kadar uyuyalımMalesef benm gozler de kendiliginden kapanio. Hic acimiorm uyuyorm valla. O yuzden gecem gunduzum yok
İnşallah iyi geçer canım kontrolünGunydin canimlar. Bugun kontrolumz var gorenlerden dua beklerim. Bazi seyler vardi insllh yok olmustur
İnşallah canımmGünaydın kızlar benim de kontrolüm var bugün, inş iyidir bebişler ☺
Oh ne güzel bakmaya devam et o zaman yarıyo demekkiBen ciktmcok sukur iiydi bizim minik kus. 1 kilo 60 gram olmus cok sukur . Sanki bana cekmeye baslmis yanaklri dolmustu yaa bu ay ii bakmisim cok sukur.
Demk kiOh ne güzel bakmaya devam et o zaman yarıyo demekki
Canım benim adetten 1 gün önce negatifti hem erken test hem de normal. Adeti 1 gün geçtikten sonra pozitifti inanamamistim. Sonu iyi olmadı o ayrıNe biliyim valla ilk gebeliğimde geç döllenmeydi Umutlanmakta istemiyorum Bide ovu testi baktım stres yapmaya başlıyor bıraktım ondan sonra rahatladım önemsemedim pek hatta buraya bile girmedim aklıma geldikçe arada girdim yani stres olduğumuda düşünmüyorum acaba geç döllenme yaşayanlar varmı yazsalar ne güzel olur:)
Dimi insan sürekli gidip görmek istiyor benim tam 3 hafta olcak görmeme sürem yani kontrolüme kadarDemk kiay ama nasil ozlemisim yaa onu fark ettim. Rabbim bi an once burda beklyenlere de yasatsin bugunleri
Burada olduguma sükretmelisinki ban yememisimAsk olsnbni birakip da nerelere gittin hain kadin
Halâ olmadgina gore umut var demktir. Belki yine gec goreceksin cizgiyi (inslh)
Yine nerelerde dolaşıyosnnBurada olduguma sükretmelisinki ban yememisim
Gitmiyorum buralardayım balamYine nerelerde dolaşıyosnn
Ah bi bilseeenYine nerelerde dolaşıyosnn
Okudum okudummmAh bi bilseeenbirileri sabah aksam 300 500 yapiomus dert yaniodu nana da durur mu hemen damlamis
Vallla bana da pek inandrici gelmedi yaa ne bilim. Tm libido yukslir dee bu kdr da olmaz sankiOkudum okudummmYalnız konunun devamı çok ciddi ilerlemiş nerdeyse inanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?