Bnmkisi de dogumdydi gittgimzde. Ciktik disari bi sureligine. Dondugumzde gelmisti. Ay dedim biri yirtilio simdiAy kızlar doktorum doğuma gitmiş bekliyorum bir saattir ya sıkıntılar bastı bana pff
O yazadursun ben azcik gozlerimi dinlendirim. Gece herifin horlamasindan sabah da iki telinin alarm seslerinden uyuyamdimEvet Nanacım cevap bekliyozz
İyi uykular annesi ve oğluşuO yazadursun ben azcik gozlerimi dinlendirim. Gece herifin horlamasindan sabah da iki telinin alarm seslerinden uyuyamdimgozlerim yanio resmeen
Ben dua ettim tanımadığım kadına, Allah kurtarsın diye, zorluğunu bildiğim için şikayet de edemedim yeter ki sağ salim alsın yavrusunu herkesBnmkisi de dogumdydi gittgimzde. Ciktik disari bi sureligine. Dondugumzde gelmisti. Ay dedim biri yirtilio simdi
Benimde bi akrabamın eski eşi öyleydi, adam hergun günde bikac kere istiyormuş, akrabada bununla uğraşamam desi boşandı, kiz mahvolmuştuVallla bana da pek inandrici gelmedi yaa ne bilim. Tm libido yukslir dee bu kdr da olmaz sankibnm hamilelikle olan libidom da gitti kiskanmdim deil hani
Hayırlı olsun, inşallah bi sorun olmaz Genelde yukarı çıkıyor diyorlar plesanta ama birde ne derece yapışmış o da önemli, bu konuda uzman prof. ateş karateke var, durumuna gore onada danışabilirsin.Kızlar doktordan çıktım, bize de bir erkek bebiş geliyormuş inş ☺ Ama pek sevinemedim plesanta önceki dikişe yapışmış riskli olabilir dedi baya inceledi beni de korkuttu üniv. hastanesine sevketti inş kötü bir şey çıkmaz
Ciddi ciddi 2019 erkek senesi masallahhKızlar doktordan çıktım, bize de bir erkek bebiş geliyormuş inş ☺ Ama pek sevinemedim plesanta önceki dikişe yapışmış riskli olabilir dedi baya inceledi beni de korkuttu üniv. hastanesine sevketti inş kötü bir şey çıkmaz
Cikmaz Allhin izniyle. Kaynana adaylari cogalioKızlar doktordan çıktım, bize de bir erkek bebiş geliyormuş inş ☺ Ama pek sevinemedim plesanta önceki dikişe yapışmış riskli olabilir dedi baya inceledi beni de korkuttu üniv. hastanesine sevketti inş kötü bir şey çıkmaz
Illa ki oyledir ya . Her seyin cogu zarar diye bosuna dememsler.Benimde bi akrabamın eski eşi öyleydi, adam hergun günde bikac kere istiyormuş, akrabada bununla uğraşamam desi boşandı, kiz mahvolmuştuo da bi rahatsızlık herhalde
Nerede cnm o doktor, netten biraz araştırdım çok kötü şeyler yazıyor korktum bayaHayırlı olsun, inşallah bi sorun olmaz Genelde yukarı çıkıyor diyorlar plesanta ama birde ne derece yapışmış o da önemli, bu konuda uzman prof. ateş karateke var, durumuna gore onada danışabilirsin.
Sağol canım inş sağlıkla ilerler bakalımCiddi ciddi 2019 erkek senesi masallahh❤ pipicanlarimiz çoğalıyor saglikla ilerlesin insalllllaahhhh
Cikmaz Allhin izniyle. Kaynana adaylari cogaliohadi gozunuz aydin hayrli avlt olur insllh
Illa ki oyledir ya . Her seyin cogu zarar diye bosuna dememsler.
Korkma kuzum ya Allahın izniyle yoktur bişey merak etme dua et sadeceNerede cnm o doktor, netten biraz araştırdım çok kötü şeyler yazıyor korktum baya
Evet Nanacım cevap bekliyozz
Gözünüzaydın cicegim erkek bebekler cogaldı masallahSağol cnm sağ salim alalım inş kucağımıza
Hayırlı evlat olsun kuzucukKızlar doktordan çıktım, bize de bir erkek bebiş geliyormuş inş ☺ Ama pek sevinemedim plesanta önceki dikişe yapışmış riskli olabilir dedi baya inceledi beni de korkuttu üniv. hastanesine sevketti inş kötü bir şey çıkmaz
Sağol canım inş, pipili diye diye gerçek olmuş bakGözünüzaydın cicegim erkek bebekler cogaldı masallahsaglıcakla devam edecek gebeligin kuzum merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?