Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnmkisi de dogumdydi gittgimzde. Ciktik disari bi sureligine. Dondugumzde gelmisti. Ay dedim biri yirtilio simdi
Ben dua ettim tanımadığım kadına, Allah kurtarsın diye, zorluğunu bildiğim için şikayet de edemedim yeter ki sağ salim alsın yavrusunu herkes

Vallla bana da pek inandrici gelmedi yaa ne bilim. Tm libido yukslir dee bu kdr da olmaz sanki bnm hamilelikle olan libidom da gitti kiskanmdim deil hani
Benimde bi akrabamın eski eşi öyleydi, adam hergun günde bikac kere istiyormuş, akrabada bununla uğraşamam desi boşandı, kiz mahvolmuştu o da bi rahatsızlık herhalde

Hayırlı olsun, inşallah bi sorun olmaz Genelde yukarı çıkıyor diyorlar plesanta ama birde ne derece yapışmış o da önemli, bu konuda uzman prof. ateş karateke var, durumuna gore onada danışabilirsin.

Ciddi ciddi 2019 erkek senesi masallahh❤ pipicanlarimiz çoğalıyor saglikla ilerlesin insalllllaahhhh

Cikmaz Allhin izniyle. Kaynana adaylari cogalio hadi gozunuz aydin hayrli avlt olur insllh
Benimde bi akrabamın eski eşi öyleydi, adam hergun günde bikac kere istiyormuş, akrabada bununla uğraşamam desi boşandı, kiz mahvolmuştu o da bi rahatsızlık herhalde
Illa ki oyledir ya . Her seyin cogu zarar diye bosuna dememsler.

Hayırlı olsun, inşallah bi sorun olmaz Genelde yukarı çıkıyor diyorlar plesanta ama birde ne derece yapışmış o da önemli, bu konuda uzman prof. ateş karateke var, durumuna gore onada danışabilirsin.
Nerede cnm o doktor, netten biraz araştırdım çok kötü şeyler yazıyor korktum baya

Varsa artırma yöntemleri fikirlerinize açığım kızlar N Nana Ana
Bole dewam ederse ben de bi caresini aricam en iisi nana solesin bize. Onun ki yuksektir dişi kaplan N Nana Ana
Evet Nanacım cevap bekliyozz

Simdi söyle yapıyorsunuz ciceklerim kocanızı her gördügünüz yerde üstüne atlıyorsunuz adrenalin hormonlarınız zaten tavan yapıyor ve libidonuzda bu sayede yükseliyor

Hayırlı evlat olsun kuzucuk Başka doktorlara da görün bakalım ne diyecekler İnşallah bir şey çıkmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…