Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi söyle yapıyorsunuz ciceklerim kocanızı her gördügünüz yerde üstüne atlıyorsunuz adrenalin hormonlarınız zaten tavan yapıyor ve libidonuzda bu sayede yükseliyor
Onu yapiom yapmasina da bide bunun sonrasi var yani banyo kismii koca da kari dur lee cok yorgunum basimizi belaya sokma dio

Hayırlı olsun canım inşallaj birşey olmaz canım iyi düşün iyi şeyler olsun

Sağol canım inş, pipili diye diye gerçek olmuş bak ☺ Dua edin bana hayırlısıyla bunu da doğurayım çok korkuyorum ya
Evet ssendende pipiliyi aldık artık baslasın kız gebelikleri dogdugunada gör büyüdügünüde gör insallah kuzum icini rahat tut

Merhaba adete 8 gün var ve bel agrısı aşırı kasık agrısı yaşıyorum. Resmen kıvranıyorum kasık agrımdan gögüs lerimde ara ara sancı yapıyor sabah test yaptım çok silik var yada yok gibi birşey çıktı benim gibi yaşıyan var mı? cvp için teşekkürler.

Iilik saglik canikom seni sormali
Ay kizlar hele sunlarin tipine bakin yarismaci tum menusunu baliktan yapmis. Karidesten kalamara ahtapot yapmis. Yerken ki tipleri
Eki Görüntüle 2582399 Eki Görüntüle 2582400 Eki Görüntüle 2582401
Haahhahaha tiplere geellll

İyiyim canım ilk defa eşimle bir ay içinde bu kdar düzenli ilişki oldu, yunurtlamayı geç yakaladm ama iyi değerlendirdim
Bakalım neler olcak

Haahhahaha tiplere geellll

İyiyim canım ilk defa eşimle bir ay içinde bu kdar düzenli ilişki oldu, yunurtlamayı geç yakaladm ama iyi değerlendirdim
Bakalım neler olcak
Gulmekten oldum
Hayrlisiyla tutsun insllh. Bnm de hep duzensiz de ilskiler bosuna gitti 2 3 ay ole. Ama demk ki zamni varmis ki olmamis o aylar.

İzmir de bebek tedavisi için doktor arıyorum tavsiyeleriniz varsa değerlendiririm

Bnm libidom surunuo yerlerde gebelikten dolayi sogudum pek aramiorm. Dogumdan sonra gider insllh diorm
Simdi ben gebe olmadıgım icin ona henüz bir care üretemedim ama gebe olunca onada bir cözüm kesin üretirim artık önümüzdeki gebeler degerlendirir

Ask olsn bni birakip da nerelere gittin hain kadin

Halâ olmadgina gore umut var demktir. Belki yine gec goreceksin cizgiyi (inslh)
Evet olmadım bide Şey oluyomuydu fatmiş adet ağrısı gibi ağrı arada bende arada öyle oluyor biraz ayakta kaldığımda belim inanılmaz ağırıyor yani herşey belki psikolojik ama bel ağrım hamile kaldığım ay böyleydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…