İnş canım üniv hastanesine gideceğim bakalımHayırlı evlat olsun kuzucukBaşka doktorlara da görün bakalım ne diyecekler İnşallah bir şey çıkmaz
Onu yapiom yapmasina da bide bunun sonrasi var yani banyo kismiiSimdi söyle yapıyorsunuz ciceklerim kocanızı her gördügünüz yerde üstüne atlıyorsunuz adrenalin hormonlarınız zaten tavan yapıyor ve libidonuzda bu sayede yükseliyor
Hayırlı olsun canımKızlar doktordan çıktım, bize de bir erkek bebiş geliyormuş inşAma pek sevinemedim plesanta önceki dikişe yapışmış riskli olabilir dedi baya inceledi beni de korkuttu üniv. hastanesine sevketti inş kötü bir şey çıkmaz
Sağol canım inş bakalımHayırlı olsun canıminşallaj birşey olmaz canım iyi düşün iyi şeyler olsun
Evet ssendende pipiliyi aldık artık baslasın kız gebelikleriSağol canım inş, pipili diye diye gerçek olmuş bak ☺ Dua edin bana hayırlısıyla bunu da doğurayım çok korkuyorum ya
Senin kocanın libidosunu yükseltmen lazımOnu yapiom yapmasina da bide bunun sonrasi var yani banyo kismiikoca da kari dur lee cok yorgunum basimizi belaya sokma dio
Kiz yuksek zaten masallh her gun olsa yok demz de. Adam gercektn yorgun gelio . Hem o isi hem banyoyu kaldramio vucuduSenin kocanın libidosunu yükseltmen lazım
Iilik saglik canikom seni sormaliHello kızlarrrrr
Nasılsınız
Iilik saglik canikom seni sormali
Haahhahaha tiplere geellllAy kizlar hele sunlarin tipine bakinyarismaci tum menusunu baliktan yapmis. Karidesten kalamara ahtapot yapmis. Yerken ki tipleri
Eki Görüntüle 2582399 Eki Görüntüle 2582400 Eki Görüntüle 2582401
Gulmekten oldumHaahhahaha tiplere geellll
İyiyim canım ilk defa eşimle bir ay içinde bu kdar düzenli ilişki oldu, yunurtlamayı geç yakaladm ama iyi değerlendirdim
Bakalım neler olcak
Ne icin akıl istiyorsun benden öyleyseKiz yuksek zaten masallh her gun olsa yok demz de. Adam gercektn yorgun gelio . Hem o isi hem banyoyu kaldramio vucuduhak veriorm tabi. Ben olsam ben de direk uyurum oturdgum yerde
Bnm libidom surunuo yerlerdeNe icin akıl istiyorsun benden öyleyse
Simdi ben gebe olmadıgım icin ona henüz bir care üretemedim ama gebe olunca onada bir cözüm kesin üretirim artık önümüzdeki gebeler degerlendirirBnm libidom surunuo yerlerdegebelikten dolayi sogudum pek aramiorm. Dogumdan sonra gider insllh diorm
Haha evet izledim yazıkAy kizlar hele sunlarin tipine bakinyarismaci tum menusunu baliktan yapmis. Karidesten kalamara ahtapot yapmis. Yerken ki tipleri
Eki Görüntüle 2582399 Eki Görüntüle 2582400 Eki Görüntüle 2582401
Evet olmadım bide Şey oluyomuydu fatmiş adet ağrısı gibi ağrı arada bende arada öyle oluyor biraz ayakta kaldığımda belim inanılmaz ağırıyor yani herşey belki psikolojik ama bel ağrım hamile kaldığım ay böyleydiAsk olsnbni birakip da nerelere gittin hain kadin
Halâ olmadgina gore umut var demktir. Belki yine gec goreceksin cizgiyi (inslh)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?