Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim adetten 1 gün önce negatifti hem erken test hem de normal. Adeti 1 gün geçtikten sonra pozitifti inanamamistim. Sonu iyi olmadı o ayrı
Yani benim durumumda olma ihtimali varmı hem macunda kullandım yunurtlamada olduğuna eminim akıntım oldu genelde akıntıdan 2 gün sonra çatlıyor yani gecikmesi bana normal gelmiyor

Yani benim durumumda olma ihtimali varmı hem macunda kullandım yunurtlamada olduğuna eminim akıntım oldu genelde akıntıdan 2 gün sonra çatlıyor yani gecikmesi bana normal gelmiyor
Yumurtlamadan sonra 14 gün geçti mı senin?

Canım olma ihtimali var bence 2gun geçsin tekrar test yap.bel ağrısı oluyordu bende de hamile kalinca

Canım olma ihtimali var bence 2gun geçsin tekrar test yap.bel ağrısı oluyordu bende de hamile kalinca
Aynen ilk gebeliğimde 8 gün geçince yapmıştım test doktora gittiğinde normalde 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünüyordu geç döllenme olmuş demişti

Gulmekten oldum
Hayrlisiyla tutsun insllh. Bnm de hep duzensiz de ilskiler bosuna gitti 2 3 ay ole. Ama demk ki zamni varmis ki olmamis o aylar.
O zaman bizede gelse

reglim yeni bitmese kesin hamileyim derim belim kopuyor kasıklrımda sızlamalarda mevcut
Nanam kurban olduğum, bir inanç var regl son günü yada bitee bitmez ilişkiye girmek gibi.. Denedin mi

reglim yeni bitmese kesin hamileyim derim belim kopuyor kasıklrımda sızlamalarda mevcut
Bazen bittgi halde agrilar olabilio cnm. Bazen usutmekten de oluo
Canisi ben ogrendikten sonra cektm o regl agrisini. Ogrenene kdar hic yasamadim.

Nerede cnm o doktor, netten biraz araştırdım çok kötü şeyler yazıyor korktum baya
Istanbul Atasehirde kliniği canim, eger ciddi bir yapisma olursa profosyonel ve tecrübeli bir ekip gerekir. Bu doktor jinekoloji derneği başkanı ve böyle doğumlarda uzman. Benim iki kere plesanta yapisikligim oldu ama ileri seviye olmadığı için doğum sonrası kürtaj ile aldılar, hemde normal doğumdu. Seninkinin sezeryan dikisleri üzerinde olması ve yapisik olması çok önemli bir durum ama tabi ancak bunu bu konuda bilgili bir doktor değerlendirmesi gerekir. Şuan plasentanın yer değiştirmesini beklemek gerekiyor bazen yukarı çıkabiliyormuş. Insallah büyük bir sorun olmaz. Birde göztepe medical park 'ta bir doktor var o da bu konuda tecrübeli doç.dr.cihan çetin onuda değerlendirebilirsin.

Teşekkür ederim canım, ben İstanbulda değilim ama gerekirse gelirim, doktorum burdaki üniv hastanesine yönlendirdi ama onlar da anlar mı acaba bu konudan bilmiyorum, özel klinikteki bir doça sezaryen olmuştum geçen yıl ona mı gitsem diye de düşünüyorum kafam allak bullak oldu, biraz beklesek çıkar inş yukarıya.. gerçekten çok üzüldüm yıprandım yaa

Inşallah düzelir, şuan daha çok erken bisey demek için sen yinede kendini uzme canim, nerde yasiyordun?? Eğer ankara ise orda da doc.dr.çağrı gülümser var o da aynı şekilde bu konuda uzman bir doktor. Benimde plesanta yapisikligi sorunum olduğu için baya doktorları araştırmıştım. Sen gönlünü ferah tut, üzüntü stress biliyorsun iyi değil, bol dua et inşallah hayırla sonuclanir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…