Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzuu nerdesin bende sana yazıcaktım ki nerelerdesin sen yazdın tam :)) sence ihtimal varmı senin dediklerin çıkıyor :))))
Okullar tatil oldugu icin coluk cocuk baya yogun geciyor fazla giremedim :) insallah olur yaa neden olmasin :) test yapmayi dusunuyormusun yoksa bekliycekmisin yine

Bursa da yaşıyorum canım, buradakileri araştırayım olmazsa düşüneceğiz başka yerleri, yeter ki sağlıkla ilerleyelim fark etmez. Duadan başka birşey de gelmiyor elimden zaten

Pandus bugün bat tarihinmis cicegim durumun nedir?

Bursa da yaşıyorum canım, buradakileri araştırayım olmazsa düşüneceğiz başka yerleri, yeter ki sağlıkla ilerleyelim fark etmez. Duadan başka birşey de gelmiyor elimden zaten
Bi bak bakalim ne diyecekler, mutlaka riskli gebelik takibi yapan bir doktor olmalı, bu konuda tecrübesi var mi yokmu ogrensen iyi olur. Inşallah herşey düzelir, güzel haberlerini bekliyoruz

Bi bak bakalim ne diyecekler, mutlaka riskli gebelik takibi yapan bir doktor olmalı, bu konuda tecrübesi var mi yokmu ogrensen iyi olur. Inşallah herşey düzelir, güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım çok teşekkürler, iyi haberlerle gelirim inş

Bugün ekmek yemedim

Ciceklerim aksam ovü testlerine baslayayım diyorum hazır clife macunda tüketiyorum bugün reglin 5.günü saat 22:00 - 23:00 arası test yapmamda bir sakınca olurmu?

Su sıra pek bir tüketiyoruz canım ama beslenmeyle olsaydı sadece keske simdiye besiz dogururdum öyle saglıklı besleniyorum
Ciceklerim aksam ovü testlerine baslayayım diyorum hazır clife macunda tüketiyorum bugün reglin 5.günü saat 22:00 - 23:00 arası test yapmamda bir sakınca olurmu?
Kuzum bnce 12-4 arası bi saat koy

Ben genelde 23 civarı yapıyordum, çatlamaya yakın olduğunda 12 civarı ve 23 civarı yine yapıyordum. Çatlama olursa kacirmiyayim diye çünkü bi kere öğlen çatladı bi kere akşam çatlamıştı. Bir yerde yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yaşar diyordu bende o yüzden çatlamaya denk gelmek için günde 2 defa yapiyordum:)

Yap canım yum varsa çıkar.ama genelde öğlen saatleri iyi oluyor. Kız sen daha once hiç ovu yapmadin mı yoksa???

Ya evet ben şu çatlamayi bir yakalayamadim. Bu ay çizgi nerdeyse 3 güne yakın koyu çıktı.ertesi gün de şehir disina çıktık silindiğini göremedim bir daha da ilişki olmadı.sadece koyu olduğunun 2.gunu ilişki oldu.ben de öbür aya dediğin gibi yapayım bir aksilik cikmazsa bari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…