Ben clifea veriyorum canımBazen bittgi halde agrilar olabilio cnm. Bazen usutmekten de oluo
Canisi ben ogrendikten sonra cektm o regl agrisini. Ogrenene kdar hic yasamadim.
Okullar tatil oldugu icin coluk cocuk baya yogun geciyor fazla giremedim :) insallah olur yaa neden olmasin :) test yapmayi dusunuyormusun yoksa bekliycekmisin yineKuzuu nerdesin bende sana yazıcaktım ki nerelerdesin sen yazdın tam :)) sence ihtimal varmı senin dediklerin çıkıyor :))))
Uuuu havalıı havalıı havuc kafaliiiNana Ana her zaman bir yolunu bulur
Bursa da yaşıyorum canım, buradakileri araştırayım olmazsa düşüneceğiz başka yerleri, yeter ki sağlıkla ilerleyelim fark etmez. Duadan başka birşey de gelmiyor elimden zatenInşallah düzelir, şuan daha çok erken bisey demek için sen yinede kendini uzme canim, nerde yasiyordun?? Eğer ankara ise orda da doc.dr.çağrı gülümser var o da aynı şekilde bu konuda uzman bir doktor. Benimde plesanta yapisikligi sorunum olduğu için baya doktorları araştırmıştım. Sen gönlünü ferah tut, üzüntü stress biliyorsun iyi değil, bol dua et inşallah hayırla sonuclanir
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
♠ Ocak ♠
Pandus bat 29
Bal0ncuk bat 31
@Antoryum123 bat 31
@Tubaa9533 bat 31
@MelodiminEsi bat 31
Şubat
@cileklilimonata bat 1
@Kedi sever bat 1
@Fakirprenses bat 1
@Dilos06 bat 3
@rosebatum bat 6
@papatyakokankadin bat 6
@Elifimuratim bat 9
@Feminas bat 13
@Duhahsen bat 13
@fionawoody bat 13
@eylem91 bat 14
@Sedooo bat 14
@Matrakhatun bat 19
@Ahenfatma bat 20
N Nana Ana bat 22
@burcusami bat 22
@Baldanhatun bat 23
@Aryalina bat 23
@Nurrn bat 25
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
F Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
S Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
Etrafııı güzel ciceklerle sarılıUuuu havalıı havalıı havuc kafaliii
Bi bak bakalim ne diyecekler, mutlaka riskli gebelik takibi yapan bir doktor olmalı, bu konuda tecrübesi var mi yokmu ogrensen iyi olur. Inşallah herşey düzelir, güzel haberlerini bekliyoruzBursa da yaşıyorum canım, buradakileri araştırayım olmazsa düşüneceğiz başka yerleri, yeter ki sağlıkla ilerleyelim fark etmez. Duadan başka birşey de gelmiyor elimden zaten
İnşallah canım çok teşekkürler, iyi haberlerle gelirim inşBi bak bakalim ne diyecekler, mutlaka riskli gebelik takibi yapan bir doktor olmalı, bu konuda tecrübesi var mi yokmu ogrensen iyi olur. Inşallah herşey düzelir, güzel haberlerini bekliyoruz
Kızzz nanaaaaaa sefan olsunnnnnSimmmmdiii onu deniyorduk
Bugün ekmek yemedimYemek yiyince ne yap bilion mu. Kucuk bi parca at agzina yemegi de kasigini tam doldurup ye. Yemegin bitince fazla ekmek de yememis olacaksin. Ve yemek sirasinda icecek icme su dahil. Bnm bi tanidgim degisik bi diyet uyguladi. Kisa surede dogum kilolarindan fazlasini verdi.
İnsallah cicegim yaaaa gebelik haberlerimizi verelim subatta insallahKızzz nanaaaaaa sefan olsunnnnnyarasın topak topam bebe olsun
İnşallah kuzum bol bol havuç ye sende eniştedeİnsallah cicegim yaaaa gebelik haberlerimizi verelim subatta insallah
Su sıra pek bir tüketiyoruz canım ama beslenmeyle olsaydı sadece keske simdiye besiz dogururdum öyle saglıklı besleniyorumİnşallah kuzum bol bol havuç ye sende eniştede
Su sıra pek bir tüketiyoruz canım ama beslenmeyle olsaydı sadece keske simdiye besiz dogururdum öyle saglıklı besleniyorum
Kuzum bnce 12-4 arası bi saat koyCiceklerim aksam ovü testlerine baslayayım diyorum hazır clife macunda tüketiyorum bugün reglin 5.günü saat 22:00 - 23:00 arası test yapmamda bir sakınca olurmu?
O saatlerde sıvı cok tüketiyorum ama canım gec kalkıyorum suya hasret kalkıyorumKuzum bnce 12-4 arası bi saat koy
Amaaaaa pilav yedim salata yedim kızartma yedimmm sadece ekmek yemedimhadi bismillaaah
Ben genelde 23 civarı yapıyordum, çatlamaya yakın olduğunda 12 civarı ve 23 civarı yine yapıyordum. Çatlama olursa kacirmiyayim diye çünkü bi kere öğlen çatladı bi kere akşam çatlamıştı. Bir yerde yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yaşar diyordu bende o yüzden çatlamaya denk gelmek için günde 2 defa yapiyordum:)Ciceklerim aksam ovü testlerine baslayayım diyorum hazır clife macunda tüketiyorum bugün reglin 5.günü saat 22:00 - 23:00 arası test yapmamda bir sakınca olurmu?
Yap canım yum varsa çıkar.ama genelde öğlen saatleri iyi oluyor. Kız sen daha once hiç ovu yapmadin mı yoksa???Ciceklerim aksam ovü testlerine baslayayım diyorum hazır clife macunda tüketiyorum bugün reglin 5.günü saat 22:00 - 23:00 arası test yapmamda bir sakınca olurmu?
Ya evet ben şu çatlamayi bir yakalayamadim. Bu ay çizgi nerdeyse 3 güne yakın koyu çıktı.ertesi gün de şehir disina çıktık silindiğini göremedim bir daha da ilişki olmadı.sadece koyu olduğunun 2.gunu ilişki oldu.ben de öbür aya dediğin gibi yapayım bir aksilik cikmazsa bariBen genelde 23 civarı yapıyordum, çatlamaya yakın olduğunda 12 civarı ve 23 civarı yine yapıyordum. Çatlama olursa kacirmiyayim diye çünkü bi kere öğlen çatladı bi kere akşam çatlamıştı. Bir yerde yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yaşar diyordu bende o yüzden çatlamaya denk gelmek için günde 2 defa yapiyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?