Allah kolaylık versin canım :) kuzum dün yaptım negatifti ondan yapmadım adeti bekliyorumda denebilirOkullar tatil oldugu icin coluk cocuk baya yogun geciyor fazla giremedim :) insallah olur yaa neden olmasin :) test yapmayi dusunuyormusun yoksa bekliycekmisin yine
Kuzum 12 ile 4 arası daha iyi sonuç verirCiceklerim aksam ovü testlerine baslayayım diyorum hazır clife macunda tüketiyorum bugün reglin 5.günü saat 22:00 - 23:00 arası test yapmamda bir sakınca olurmu?
Pilav dedin kizartma dedin bittim benO saatlerde sıvı cok tüketiyorum ama canım gec kalkıyorum suya hasret kalkıyorum
Amaaaaa pilav yedim salata yedim kızartma yedimmm sadece ekmek yemedim
Genelde belli saatleri oluyor canım bence gündüz 10 ile 4 arası yap derim benCiceklerim aksam ovü testlerine baslayayım diyorum hazır clife macunda tüketiyorum bugün reglin 5.günü saat 22:00 - 23:00 arası test yapmamda bir sakınca olurmu?
Bide sozde diyet yapıo spor yapıo.Pilav dedin kizartma dedin bittim ben
Ben genelde 23 civarı yapıyordum, çatlamaya yakın olduğunda 12 civarı ve 23 civarı yine yapıyordum. Çatlama olursa kacirmiyayim diye çünkü bi kere öğlen çatladı bi kere akşam çatlamıştı. Bir yerde yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yaşar diyordu bende o yüzden çatlamaya denk gelmek için günde 2 defa yapiyordum:)
Yap canım yum varsa çıkar.ama genelde öğlen saatleri iyi oluyor. Kız sen daha once hiç ovu yapmadin mı yoksa???
Kuzum 12 ile 4 arası daha iyi sonuç verir
Genelde belli saatleri oluyor canım bence gündüz 10 ile 4 arası yap derim ben
Bana da bi yaşlı teyze vardı kuzenin komşusu. Havuç ye kocanla derdi hep bi an o geldi gözümün önüne. Yaşlı bi teyze idi. Havuccu teyze koymuştum adınıİnşallah kuzum bol bol havuç ye sende eniştede
Hadi hayırlısı inşallahciceklerim saat 4e kadar cok sıvı tüketiyorum ben gecte kalkıyorum oyüzden bu saatleri özellikle sordum daha öncede ovü yaptım ama aksam saatlerine dogruydu bu saatlerde fazla sıvı tüketmiyorum ve simdi yaptım ovüyü bismillah
ikinci cizgi hafif silik cıktı yarın kıyaslama yapacam bakalım macun erken catlamasını saglıyormuymus
Zeeeekk. Kuzum inşallah hayırlı haberlerin gelsin.Amiin hepimize inşallah
Pilav dedin kizartma dedin bittim ben
kızmayın ama dürüst davranıp yazıyordum birdaha yazmam tamamBide sozde diyet yapıo spor yapıo.
Zokkuuummm.kızmayın ama dürüst davranıp yazıyordum birdaha yazmam tamam
Diyette yapamıyorum sporda yapamıyorum istiyorum ama olmuyo olmuyoooo
Gece hic acıkıp birseyler yapmıyormusunuz hamislerim siz yaaa nasıl duruyorsunuz ben asla duramazdımZokkuuummm.Yaz da gece nin körü yazma sabah olsa patlatırdım bi patetis kızartma komserve domatesle sos yapardım sarımsaklı biber de kızartırdım. Oy nenem
Hadi bakalım rast gelee :)))ciceklerim saat 4e kadar cok sıvı tüketiyorum ben gecte kalkıyorum oyüzden bu saatleri özellikle sordum daha öncede ovü yaptım ama aksam saatlerine dogruydu bu saatlerde fazla sıvı tüketmiyorum ve simdi yaptım ovüyü bismillah
ikinci cizgi hafif silik cıktı yarın kıyaslama yapacam bakalım macun erken catlamasını saglıyormuymus
Simdi yaptıgım gibimi kuzumyaa nana anacık bişey sorcam birinin seni izlemesi ne demek.
Mevaaam inşallah ya dua edin nolurZeeeekk. Kuzum inşallah hayırlı haberlerin gelsin.
Evde şu an kaynım var memleketten geldi. Adam yatıyo içerde tangır tungur patates mi kızartayım. Ama sabah kahvaltıya yapcam artıkGece hic acıkıp birseyler yapmıyormusunuz hamislerim siz yaaa nasıl duruyorsunuz ben asla duramazdım
He boyle işteSimdi yaptıgım gibimi kuzum
Mevlam neylerse guzel eyler.Mevaaam inşallah ya dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?