Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okullar tatil oldugu icin coluk cocuk baya yogun geciyor fazla giremedim :) insallah olur yaa neden olmasin :) test yapmayi dusunuyormusun yoksa bekliycekmisin yine
Allah kolaylık versin canım :) kuzum dün yaptım negatifti ondan yapmadım adeti bekliyorumda denebilir

Ciceklerim aksam ovü testlerine baslayayım diyorum hazır clife macunda tüketiyorum bugün reglin 5.günü saat 22:00 - 23:00 arası test yapmamda bir sakınca olurmu?
Kuzum 12 ile 4 arası daha iyi sonuç verir

Yap canım yum varsa çıkar.ama genelde öğlen saatleri iyi oluyor. Kız sen daha once hiç ovu yapmadin mı yoksa???
Kuzum 12 ile 4 arası daha iyi sonuç verir
Genelde belli saatleri oluyor canım bence gündüz 10 ile 4 arası yap derim ben

ciceklerim saat 4e kadar cok sıvı tüketiyorum ben gecte kalkıyorum oyüzden bu saatleri özellikle sordum daha öncede ovü yaptım ama aksam saatlerine dogruydu bu saatlerde fazla sıvı tüketmiyorum ve simdi yaptım ovüyü bismillah
ikinci cizgi hafif silik cıktı yarın kıyaslama yapacam bakalım macun erken catlamasını saglıyormuymus

Hadi hayırlısı inşallah

kızmayın ama dürüst davranıp yazıyordum birdaha yazmam tamam
Diyette yapamıyorum sporda yapamıyorum istiyorum ama olmuyo olmuyoooo
Zokkuuummm. Yaz da gece nin körü yazma sabah olsa patlatırdım bi patetis kızartma komserve domatesle sos yapardım sarımsaklı biber de kızartırdım. Oy nenem

Zokkuuummm. Yaz da gece nin körü yazma sabah olsa patlatırdım bi patetis kızartma komserve domatesle sos yapardım sarımsaklı biber de kızartırdım. Oy nenem
Gece hic acıkıp birseyler yapmıyormusunuz hamislerim siz yaaa nasıl duruyorsunuz ben asla duramazdım

Hadi bakalım rast gelee :)))

Kızlar adete 2 gün kaldi benim.Hicbir belirti yok gerçekten. Hamile olmadığımi biliyorum ama yarın yinede sabah test alcam eczaneden ve yapicam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…