Ahh en çok buna tutunuyorumMevlam neylerse guzel eyler.
Tamam balamEvde şu an kaynım var memleketten geldi. Adam yatıyo içerde tangır tungur patates mi kızartayım. Ama sabah kahvaltıya yapcam artık
Anlamını bilmiyorum profil resmine dokununca sol alt kösede izle yazısı cıkıyor ona dokunuyorum ve öyyyyle uzaktan izliyorum kuzumHe boyle işte
Türkcesinide özelden atarmısın bana balamKızlar size bi dua atıcam bunu okuduktan sonra dua edin ne dileğiniz varsa inşAllah ♥
Bence yapma derim gerçekten moral bozuyorKızlar adete 2 gün kaldi benim.Hicbir belirti yok gerçekten. Hamile olmadığımi biliyorum ama yarın yinede sabah test alcam eczaneden ve yapicam
Allah seni napmasınTamam balam
Anlamını bilmiyorum profil resmine dokununca sag alt kösede izle yazısı cıkıyor ona dokunuyorum ve öyyyyle uzaktan izliyorum kuzum
Yapma anacım bekle iki gün dahaKızlar adete 2 gün kaldi benim.Hicbir belirti yok gerçekten. Hamile olmadığımi biliyorum ama yarın yinede sabah test alcam eczaneden ve yapicam
Kuzum meali yok banada bi abla attı isteyemedim çekindim o abla muhabbet esnasında bi ayeti kerimelerin dua ile okunuşu var dedi onu ne zaman yürekten okuyup dua etsem duam kabul oluyor dedi bende size atmak istedimTürkcesinide özelden atarmısın bana balam
Neyiiiiiiiii
Yani emin olmak istiyorum yine de.yumurtlamanin 11. Günü falan oluyor.yoksa gebelik kafamda soru işareti kalmaz adeti beklerim rahatçaBence yapma derim gerçekten moral bozuyor
Allah razı olsun balam ama ben arapca bilmiyorumKuzum meali yok banada bi abla attı isteyemedim çekindim o abla muhabbet esnasında bi ayeti kerimelerin dua ile okunuşu var dedi onu ne zaman yürekten okuyup dua etsem duam kabul oluyor dedi bende size atmak istedim
SöööözzzdeeeBide sozde diyet yapıo spor yapıo.
Sporu bosver onu gozden cikardin zatenkızmayın ama dürüst davranıp yazıyordum birdaha yazmam tamam
Diyette yapamıyorum sporda yapamıyorum istiyorum ama olmuyo olmuyoooo
Genelde aksam yaptgim yemekten bir iki atiorm ya da meyve yiyormGece hic acıkıp birseyler yapmıyormusunuz hamislerim siz yaaa nasıl duruyorsunuz ben asla duramazdım
Ve utanıyorsan mutlaka izlemeliyiz
Yapicam galiba kizmaYapma anacım bekle iki gün daha
Masallah size yaaaa ben asla dayanamazdım kesin obezite olurdumSöööözzzdeee
Sporu bosver onu gozden cikardin zatenbari az ye. Kizartma yemis pilav yemis lop lop bide gelmis ekmek yemedim dio
Genelde aksam yaptgim yemekten bir iki atiorm ya da meyve yiyorm
Aa al sana guzel bi mesqaleAllah razı olsun balam ama ben arapca bilmiyorum
Inşallah gerek kalmaz obur aya :)) bir gebenin günlüğünde örnek yumurtamalarda 3 gün olanlarda var nadir de olsa oluyor, belkide denk gelmiştir bellli olmaz hadi insallahhhhhYa evet ben şu çatlamayi bir yakalayamadim. Bu ay çizgi nerdeyse 3 güne yakın koyu çıktı.ertesi gün de şehir disina çıktık silindiğini göremedim bir daha da ilişki olmadı.sadece koyu olduğunun 2.gunu ilişki oldu.ben de öbür aya dediğin gibi yapayım bir aksilik cikmazsa bari
Geliyor sopaYapicam galiba kizmanegatif ı görüp emin olunca rahatlarim ben.
Daha 11. Gunmus cnm bence de yapma bekleYapicam galiba kizmanegatif ı görüp emin olunca rahatlarim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?