Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar size bi dua atıcam bunu okuduktan sonra dua edin ne dileğiniz varsa inşAllah

Eklentiler

• EF90E4EA-96DD-4BCA-BAEB-20C1907D32C1.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 29
  • B6F1A00C-ABFD-4B69-9081-05010B25DC4B.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 25
Türkcesinide özelden atarmısın bana balam
Kuzum meali yok banada bi abla attı isteyemedim çekindim o abla muhabbet esnasında bi ayeti kerimelerin dua ile okunuşu var dedi onu ne zaman yürekten okuyup dua etsem duam kabul oluyor dedi bende size atmak istedim

Kuzum meali yok banada bi abla attı isteyemedim çekindim o abla muhabbet esnasında bi ayeti kerimelerin dua ile okunuşu var dedi onu ne zaman yürekten okuyup dua etsem duam kabul oluyor dedi bende size atmak istedim
Allah razı olsun balam ama ben arapca bilmiyorum

Bide sozde diyet yapıo spor yapıo.
Söööözzzdeee
kızmayın ama dürüst davranıp yazıyordum birdaha yazmam tamam
Diyette yapamıyorum sporda yapamıyorum istiyorum ama olmuyo olmuyoooo
Sporu bosver onu gozden cikardin zaten bari az ye. Kizartma yemis pilav yemis lop lop bide gelmis ekmek yemedim dio
Gece hic acıkıp birseyler yapmıyormusunuz hamislerim siz yaaa nasıl duruyorsunuz ben asla duramazdım
Genelde aksam yaptgim yemekten bir iki atiorm ya da meyve yiyorm

Söööözzzdeee

Sporu bosver onu gozden cikardin zaten bari az ye. Kizartma yemis pilav yemis lop lop bide gelmis ekmek yemedim dio

Genelde aksam yaptgim yemekten bir iki atiorm ya da meyve yiyorm
Masallah size yaaaa ben asla dayanamazdım kesin obezite olurdum

Inşallah gerek kalmaz obur aya :)) bir gebenin günlüğünde örnek yumurtamalarda 3 gün olanlarda var nadir de olsa oluyor, belkide denk gelmiştir bellli olmaz hadi insallahhhhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…