İcimdede vardı aslında buAa al sana guzel bi mesqaleac netten elif ba yi ogren yavrm. Kafan dagilir ne guzel. Bi haftada kurana gecersin
Yok be neyimi izlicen. O degil de sabah hastaneye gitcem 10 da rendevum var. Cok mutluyum. Varya Hep boyle sinir ola ola giderdim hamile olmadan once hastaneye koşarak gitmekte varmış.Ve utanıyorsan mutlaka izlemeliyiz
Hmm benim ilk gebelikte adetten 1 hafta sonra bile gozukmuyordu, diğerlerinde adetten bikac gün önce gözüktü, yani hic belli olmuyor, geç yada erken döllenmeye gore değişiyor herhalde. Inşallah güzel haber gelir, bekliyoruz heyecanlaAllah kolaylık versin canım :) kuzum dün yaptım negatifti ondan yapmadım adeti bekliyorumda denebilir
Benim pek umidim yok bu ay ama Allah'ın işi bu belli olmaz. hayirlsi inşallah sağol canimInşallah gerek kalmaz obur aya :)) bir gebenin günlüğünde örnek yumurtamalarda 3 gün olanlarda var nadir de olsa oluyor, belkide denk gelmiştir bellli olmaz hadi insallahhhhh
Kiz zaten baslarda bulantilrdan yiyemiosun. 4. Ayda yavastan yemeye basliosun. 6 dan sonra da karnin iice buyumye basldigi icin de midene baski yapio o yuzden de pek yiyemiosun. Misal ben . Biraz fazla yiyim. Sanki onumde 5 kilo var. Hareket etmek iskenceMasallah size yaaaa ben asla dayanamazdım kesin obezite olurdum
sen bilmionsunmu. Kızzz kuran kursuna gitsene. Diyanetin kursları oluyor mahallelerde. Ben gecen sene gittim yarım donem. Bana bebek için cok dua ettiler yaşlı teyzeler falan. O donem cok iyiydim. Tavsiyem kesin git.İcimdede vardı aslında buhepiniz biliyormusunuz arapcayı
Kızma Nanam yaa beni de böyle kabul etGeliyor sopa
Sen bilirsin kuzum daha rahat olurum diyosan yap tabiYani emin olmak istiyorum yine de.yumurtlamanin 11. Günü falan oluyor.yoksa gebelik kafamda soru işareti kalmaz adeti beklerim rahatça
Evt öğlen saatleri zor oluyor biraz bende geç kalkıyordum genelde ilk önce suyumu içiyordum sonra kahvaltı yapıyordum çay içiyordum sonra 1-2 saat bekleyip yapıyordum ama öğlen evet zor oluyor. Akşamda yapmak mantıklı bence:)ciceklerim saat 4e kadar cok sıvı tüketiyorum ben gecte kalkıyorum oyüzden bu saatleri özellikle sordum daha öncede ovü yaptım ama aksam saatlerine dogruydu bu saatlerde fazla sıvı tüketmiyorum ve simdi yaptım ovüyü bismillah
ikinci cizgi hafif silik cıktı yarın kıyaslama yapacam bakalım macun erken catlamasını saglıyormuymus
Neyi izlettirmek istediysen onu izleyelim biz lütfenYok be neyimi izlicen. O degil de sabah hastaneye gitcem 10 da rendevum var. Cok mutluyum. Varya Hep boyle sinir ola ola giderdim hamile olmadan once hastaneye koşarak gitmekte varmış.
Basla kiz hemen inan ki. Ogrendikce hosuna gidecek. Bulmaca gibi cok guzl.İcimdede vardı aslında buhepiniz biliyormusunuz arapcayı
Hamdolsun bu gunlerimizeYok be neyimi izlicen. O degil de sabah hastaneye gitcem 10 da rendevum var. Cok mutluyum. Varya Hep boyle sinir ola ola giderdim hamile olmadan once hastaneye koşarak gitmekte varmış.
Ay hepiniz yapma dediniz belki yapmam tamamDaha 11. Gunmus cnm bence de yapma bekle
Kesinlikle öğrenmelisin, hem kolay hem de Kuranı Arapça okumak daha bir manevi haz veriyor insana, ilk zamanlar yavaş yavaş okursun sonra hızlandırırsın. İyiki öğrenmişim dersinİcimdede vardı aslında buhepiniz biliyormusunuz arapcayı
Kuzum netten baktımda bulamadım ya ben tekrar okiycam senin içinde okurumAllah razı olsun balam ama ben arapca bilmiyorum
Beklicem galiba bakalım bi yarın olsunSen bilirsin kuzum daha rahat olurum diyosan yap tabi
Nasılsın bebegimin gündaş teyzesiEvt öğlen saatleri zor oluyor biraz bende geç kalkıyordum genelde ilk önce suyumu içiyordum sonra kahvaltı yapıyordum çay içiyordum sonra 1-2 saat bekleyip yapıyordum ama öğlen evet zor oluyor. Akşamda yapmak mantıklı bence:)
Benim ne bulantim ne tiksinmem oldu,iştahım çok açıldı hatta, biraz kilo veririm diye çok umudum vardı ama olmadi :) 5 kg aldım şimdiye kadarKiz zaten baslarda bulantilrdan yiyemiosun. 4. Ayda yavastan yemeye basliosun. 6 dan sonra da karnin iice buyumye basldigi icin de midene baski yapio o yuzden de pek yiyemiosun. Misal ben . Biraz fazla yiyim. Sanki onumde 5 kilo var. Hareket etmek iskence
Basla kiz hemen inan ki. Ogrendikce hosuna gidecek. Bulmaca gibi cok guzl.
Ben daha ilk ogretimdeyken ogrendim cok sukur. Simdi de arapca ogretmeniyim zatenatanirsam tam olacak
Hamdolsun bu gunlerimizedarisi burdkileree
Sen istisnalardansinBenim ne bulantim ne tiksinmem oldu,iştahım çok açıldı hatta, biraz kilo veririm diye çok umudum vardı ama olmadi :) 5 kg aldım şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?