Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah kolaylık versin canım :) kuzum dün yaptım negatifti ondan yapmadım adeti bekliyorumda denebilir
Hmm benim ilk gebelikte adetten 1 hafta sonra bile gozukmuyordu, diğerlerinde adetten bikac gün önce gözüktü, yani hic belli olmuyor, geç yada erken döllenmeye gore değişiyor herhalde. Inşallah güzel haber gelir, bekliyoruz heyecanla

Masallah size yaaaa ben asla dayanamazdım kesin obezite olurdum
Kiz zaten baslarda bulantilrdan yiyemiosun. 4. Ayda yavastan yemeye basliosun. 6 dan sonra da karnin iice buyumye basldigi icin de midene baski yapio o yuzden de pek yiyemiosun. Misal ben . Biraz fazla yiyim. Sanki onumde 5 kilo var. Hareket etmek iskence

İcimdede vardı aslında bu hepiniz biliyormusunuz arapcayı
sen bilmionsunmu. Kızzz kuran kursuna gitsene. Diyanetin kursları oluyor mahallelerde. Ben gecen sene gittim yarım donem. Bana bebek için cok dua ettiler yaşlı teyzeler falan. O donem cok iyiydim. Tavsiyem kesin git.

Yani emin olmak istiyorum yine de.yumurtlamanin 11. Günü falan oluyor.yoksa gebelik kafamda soru işareti kalmaz adeti beklerim rahatça
Sen bilirsin kuzum daha rahat olurum diyosan yap tabi

Evt öğlen saatleri zor oluyor biraz bende geç kalkıyordum genelde ilk önce suyumu içiyordum sonra kahvaltı yapıyordum çay içiyordum sonra 1-2 saat bekleyip yapıyordum ama öğlen evet zor oluyor. Akşamda yapmak mantıklı bence:)

Yok be neyimi izlicen. O degil de sabah hastaneye gitcem 10 da rendevum var. Cok mutluyum. Varya Hep boyle sinir ola ola giderdim hamile olmadan once hastaneye koşarak gitmekte varmış.
Neyi izlettirmek istediysen onu izleyelim biz lütfen
Umut oluyorsun icime Masallah sagol yaaa cicegim insallah bizlerde böyle olacaz

Basla kiz hemen inan ki. Ogrendikce hosuna gidecek. Bulmaca gibi cok guzl.
Ben daha ilk ogretimdeyken ogrendim cok sukur. Simdi de arapca ogretmeniyim zaten atanirsam tam olacak
Yok be neyimi izlicen. O degil de sabah hastaneye gitcem 10 da rendevum var. Cok mutluyum. Varya Hep boyle sinir ola ola giderdim hamile olmadan once hastaneye koşarak gitmekte varmış.
Hamdolsun bu gunlerimize darisi burdkileree

Kesinlikle öğrenmelisin, hem kolay hem de Kuranı Arapça okumak daha bir manevi haz veriyor insana, ilk zamanlar yavaş yavaş okursun sonra hızlandırırsın. İyiki öğrenmişim dersin

Nasılsın bebegimin gündaş teyzesi. Grupta yoksun. Yazmıcan mı artık oraya

Benim ne bulantim ne tiksinmem oldu,iştahım çok açıldı hatta, biraz kilo veririm diye çok umudum vardı ama olmadi :) 5 kg aldım şimdiye kadar

Basla kiz hemen inan ki. Ogrendikce hosuna gidecek. Bulmaca gibi cok guzl.
Ben daha ilk ogretimdeyken ogrendim cok sukur. Simdi de arapca ogretmeniyim zaten atanirsam tam olacak

Hamdolsun bu gunlerimize darisi burdkileree

Sen arapça öğretmeni misin? Ay çok zor bir dil ya, ilahiyat okuyan yakınlarım hep o dersten kalıyor sen öğretmeni olmuşsun maşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…