Ciddimisiiin yani idrarda çıkmadımı.. ben hamile gibi hissediyorum gerçekten çünkü stres yapmadım adetimi uzatıcak kadar umarım güzel haber veririm umarımHmm benim ilk gebelikte adetten 1 hafta sonra bile gozukmuyordu, diğerlerinde adetten bikac gün önce gözüktü, yani hic belli olmuyor, geç yada erken döllenmeye gore değişiyor herhalde. Inşallah güzel haber gelir, bekliyoruz heyecanla
Ahh. Hepsine duam. İnşallah. O değilde hadi sen fatmasın. Dua ediyorum mesela lorige diom nanaya diom zekta ya dıyorum.inşallah yerine gidiyordur dua. Bazen şüphe ediyorum. Genel gruptaki kızlar diyorum. Sonra neyse isteyen herkese diyorumBasla kiz hemen inan ki. Ogrendikce hosuna gidecek. Bulmaca gibi cok guzl.
Ben daha ilk ogretimdeyken ogrendim cok sukur. Simdi de arapca ogretmeniyim zatenatanirsam tam olacak
Hamdolsun bu gunlerimizedarisi burdkileree
Ben beklemenden yanayım ama karar senin kuzumBeklicem galiba bakalım bi yarın olsun
Iyiyim saol canim sen nasilsin :)) buralardayim daha çok, bu grubu çok seviyorum insanlar çok daha anlayışlı yardımsever halden anlar, diğer grupta çok bencil insan var hepsi banlandi zaten :) ama onların lafı ile de gitmem tabi yine arada girip sorusu olan varsa cevaplarım herhalde :))Nasılsın bebegimin gündaş teyzesi☺. Grupta yoksun. Yazmıcan mı artık oraya
Canımsııııııın adım kübra bu arada :)))Ahh. Hepsine duam. İnşallah. O değilde hadi sen fatmasın. Dua ediyorum mesela lorige diom nanaya diom zekta ya dıyorum.inşallah yerine gidiyordur dua. Bazen şüphe ediyorum. Genel gruptaki kızlar diyorum. Sonra neyse isteyen herkese diyorum
Kiz simdiki ilahiytcilr daaSen arapça öğretmeni misin? Ay çok zor bir dil ya, ilahiyat okuyan yakınlarım hep o dersten kalıyor sen öğretmeni olmuşsun maşallah
Sorma yaaaSen istisnalardansinseni saymiorm. Durumun vahim error error
Her gebelik aynı olmuyor ama ben kilo almada level atlayacam sisko nana ana olacamKiz zaten baslarda bulantilrdan yiyemiosun. 4. Ayda yavastan yemeye basliosun. 6 dan sonra da karnin iice buyumye basldigi icin de midene baski yapio o yuzden de pek yiyemiosun. Misal ben . Biraz fazla yiyim. Sanki onumde 5 kilo var. Hareket etmek iskence
Kursa gidemem kuzum bölgemde pek temiz bir bölge degil semt olarak evden acıp bakar ögrenirim insallah kısa zamandasen bilmionsunmu. Kızzz kuran kursuna gitsene. Diyanetin kursları oluyor mahallelerde. Ben gecen sene gittim yarım donem. Bana bebek için cok dua ettiler yaşlı teyzeler falan. O donem cok iyiydim. Tavsiyem kesin git.
Seni dövecem kadınKızma Nanam yaa beni de böyle kabul et
Sen ovüyle yakalamıstın degilmi gebeligini insallah bende öyle olurum ne güzel yalnızda degilim öyle hissettirdinEvt öğlen saatleri zor oluyor biraz bende geç kalkıyordum genelde ilk önce suyumu içiyordum sonra kahvaltı yapıyordum çay içiyordum sonra 1-2 saat bekleyip yapıyordum ama öğlen evet zor oluyor. Akşamda yapmak mantıklı bence:)
O zaman sabah kalkınca yap sıvı almıyosun gece zatenciceklerim saat 4e kadar cok sıvı tüketiyorum ben gecte kalkıyorum oyüzden bu saatleri özellikle sordum daha öncede ovü yaptım ama aksam saatlerine dogruydu bu saatlerde fazla sıvı tüketmiyorum ve simdi yaptım ovüyü bismillah
ikinci cizgi hafif silik cıktı yarın kıyaslama yapacam bakalım macun erken catlamasını saglıyormuymus
Tabiki gitmeIyiyim saol canim sen nasilsin :)) buralardayim daha çok, bu grubu çok seviyorum insanlar çok daha anlayışlı yardımsever halden anlar, diğer grupta çok bencil insan var hepsi banlandi zaten :) ama onların lafı ile de gitmem tabi yine arada girip sorusu olan varsa cevaplarım herhalde :))
Bende acıkıyorum gece ama kendimi durduruyorum meyveyle idare ediyorumGece hic acıkıp birseyler yapmıyormusunuz hamislerim siz yaaa nasıl duruyorsunuz ben asla duramazdım
Evet idrarda cikmadi ben adet günü baktım olmadım hemen kan verdim 37 gibi bişey çıkmıştı, sonra geç döllenme demişlerdi. Inşallah olur canimCiddimisiiin yani idrarda çıkmadımı.. ben hamile gibi hissediyorum gerçekten çünkü stres yapmadım adetimi uzatıcak kadar umarım güzel haber veririm umarım
Allhim sen icimdekileri biliosun amin deAhh. Hepsine duam. İnşallah. O değilde hadi sen fatmasın. Dua ediyorum mesela lorige diom nanaya diom zekta ya dıyorum.inşallah yerine gidiyordur dua. Bazen şüphe ediyorum. Genel gruptaki kızlar diyorum. Sonra neyse isteyen herkese diyorum
Amin amin.Sorma yaaahayatım diyet yapmakla geçti zaten şimdide yine dikkat ediyorum mecbur, sonu hayırlı olsunda yapcak bişey yok
Belli olmuyo ben 10.gğnde öğrenmiştimDaha 11. Gunmus cnm bence de yapma bekle
İnşallah durumum bu yöndedir :)Evet idrarda cikmadi ben adet günü baktım olmadım hemen kan verdim 37 gibi bişey çıkmıştı, sonra geç döllenme demişlerdi. Inşallah olur canim
Fatmaaa canım 65 le kapadı die duydum arapca en son ki atamada. Bir arkadaşım varfa 64 aldı gidemedi bi yere. Dogrumu.Kiz simdiki ilahiytcilr daahic sevmiorm o bolumu okuyanlri cok nadir ogrennler var zaten o bolumde. Ilk sene tek goruolrdi galiba. Ama saolsun meb de hep ilahiytcilari atiolr arapca derslerine hakkimizi bole cok yiyolr iste. Ben bayiliorum cok da severek ogrendim. Allh izin verrse kpps belasindan kurtulup atanirim insllh .
Inşallah canimİnşallah durumum bu yöndedir :)
Meyvede çok iyi değil aslında çünkü çok şekerli, fazla yememek lazım canimBende acıkıyorum gece ama kendimi durduruyorum meyveyle idare ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?