Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddimisiiin yani idrarda çıkmadımı.. ben hamile gibi hissediyorum gerçekten çünkü stres yapmadım adetimi uzatıcak kadar umarım güzel haber veririm umarım

Basla kiz hemen inan ki. Ogrendikce hosuna gidecek. Bulmaca gibi cok guzl.
Ben daha ilk ogretimdeyken ogrendim cok sukur. Simdi de arapca ogretmeniyim zaten atanirsam tam olacak

Hamdolsun bu gunlerimize darisi burdkileree
Ahh. Hepsine duam. İnşallah. O değilde hadi sen fatmasın. Dua ediyorum mesela lorige diom nanaya diom zekta ya dıyorum.inşallah yerine gidiyordur dua. Bazen şüphe ediyorum. Genel gruptaki kızlar diyorum. Sonra neyse isteyen herkese diyorum

Nasılsın bebegimin gündaş teyzesi☺. Grupta yoksun. Yazmıcan mı artık oraya
Iyiyim saol canim sen nasilsin :)) buralardayim daha çok, bu grubu çok seviyorum insanlar çok daha anlayışlı yardımsever halden anlar, diğer grupta çok bencil insan var hepsi banlandi zaten :) ama onların lafı ile de gitmem tabi yine arada girip sorusu olan varsa cevaplarım herhalde :))

Canımsııııııın adım kübra bu arada :)))

Sen arapça öğretmeni misin? Ay çok zor bir dil ya, ilahiyat okuyan yakınlarım hep o dersten kalıyor sen öğretmeni olmuşsun maşallah
Kiz simdiki ilahiytcilr daa hic sevmiorm o bolumu okuyanlri cok nadir ogrennler var zaten o bolumde. Ilk sene tek goruolrdi galiba. Ama saolsun meb de hep ilahiytcilari atiolr arapca derslerine hakkimizi bole cok yiyolr iste. Ben bayiliorum cok da severek ogrendim. Allh izin verrse kpps belasindan kurtulup atanirim insllh .

Her gebelik aynı olmuyor ama ben kilo almada level atlayacam sisko nana ana olacam
Kıyamam sana buarada cok cektin istahsızlıktan
sen bilmionsunmu. Kızzz kuran kursuna gitsene. Diyanetin kursları oluyor mahallelerde. Ben gecen sene gittim yarım donem. Bana bebek için cok dua ettiler yaşlı teyzeler falan. O donem cok iyiydim. Tavsiyem kesin git.
Kursa gidemem kuzum bölgemde pek temiz bir bölge degil semt olarak evden acıp bakar ögrenirim insallah kısa zamanda
Kızma Nanam yaa beni de böyle kabul et
Seni dövecem kadın
Sen ovüyle yakalamıstın degilmi gebeligini insallah bende öyle olurum ne güzel yalnızda degilim öyle hissettirdin

O zaman sabah kalkınca yap sıvı almıyosun gece zaten

Tabiki gitme boşver onlar konuşsunlar. Nanayı loriki fatmayı yollayacan onlara Demi bu grubu bende seviyorum. Hepsi samimi arkadaş gibi.

Ciddimisiiin yani idrarda çıkmadımı.. ben hamile gibi hissediyorum gerçekten çünkü stres yapmadım adetimi uzatıcak kadar umarım güzel haber veririm umarım
Evet idrarda cikmadi ben adet günü baktım olmadım hemen kan verdim 37 gibi bişey çıkmıştı, sonra geç döllenme demişlerdi. Inşallah olur canim

Allhim sen icimdekileri biliosun amin de
Sorma yaaa hayatım diyet yapmakla geçti zaten şimdide yine dikkat ediyorum mecbur, sonu hayırlı olsunda yapcak bişey yok
Amin amin.

Fatmaaa canım 65 le kapadı die duydum arapca en son ki atamada. Bir arkadaşım varfa 64 aldı gidemedi bi yere. Dogrumu.

Tabiki gitme ‼ boşver onlar konuşsunlar. Nanayı loriki fatmayı yollayacan onlara Demi bu grubu bende seviyorum. Hepsi samimi arkadaş gibi.
Aynen burda rahatlıyorum cidden huzur var bu grupta N Nana Ana super bir topik yöneticisi burdan görüşelim mutlaka

Aynen burda rahatlıyorum cidden huzur var bu grupta N Nana Ana super bir topik yöneticisi burdan görüşelim mutlaka
Arada küsüp gidiyo bi büyük başlık atıyor kızlar grubu devralmak isteyen varsa die. Ama dayanamıo sonra geri gelio el mahkum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…