Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Basla kiz hemen inan ki. Ogrendikce hosuna gidecek. Bulmaca gibi cok guzl.
Ben daha ilk ogretimdeyken ogrendim cok sukur. Simdi de arapca ogretmeniyim zaten atanirsam tam olacak

Hamdolsun bu gunlerimize darisi burdkileree
Tamam balam bir ögreneyim sanada sevap yazılsın iyi hatırlattın sagol ve insallah atanacaksın
Kesinlikle öğrenmelisin, hem kolay hem de Kuranı Arapça okumak daha bir manevi haz veriyor insana, ilk zamanlar yavaş yavaş okursun sonra hızlandırırsın. İyiki öğrenmişim dersin ☺
Bana bunu birkacgün sonrada hatırlatın olurmu yedi günüm dolduktan sonra baslayayım gerci suan adetten eser yok besinci günüm ama kuranı elime bu yedi günlük dönemde almayayım
Kuzum netten baktımda bulamadım ya ben tekrar okiycam senin içinde okurum
Allah razı olsun rabbim bana bir verirse sana iki evlat versin insallah birtanem
Ayyy kahkaha attım zavvallı adam zıpladı sesime Nana ana de kesin kabul olur yüreginizden öpüyorum sizleriiii
O zaman sabah kalkınca yap sıvı almıyosun gece zaten ☺
Cok mantıklı fakat yatmadan önce tabiki alıyorum kuzum
Tabiki gitme ‼ boşver onlar konuşsunlar. Nanayı loriki fatmayı yollayacan onlara Demi bu grubu bende seviyorum. Hepsi samimi arkadaş gibi.
Neresi orası hemen gidelim
Bende acıkıyorum gece ama kendimi durduruyorum meyveyle idare ediyorum
İste nasıl durdurabiliyorsun ben hayatta durduramam masallah size masallah

Belli olmuyo ben 10.gğnde öğrenmiştim
Kiz sus sus zamnnda yapsin cikarsa tam net ciksin . Zorla durdurduk kadini
Fatmaaa canım 65 le kapadı die duydum arapca en son ki atamada. Bir arkadaşım varfa 64 aldı gidemedi bi yere. Dogrumu.
Evet 65 le kapatti. Cok az kontenjan veriolr bize ama ilk defa bu atamada 399 kisi verdiler. O da ne zorluklarla. Kac defa bakanlarla mebdeki onmli kisilerle gorusuldu de ole verdiler bu kontenjani. Ben de bu sene 67 aldim. Yine kontenjanda deilm ama yeterince kayma olursa ataniorm. Ole sansa kaldim yani

Rabbim isteyen Herkese içindede bize versin inşAllah

Aynen burda rahatlıyorum cidden huzur var bu grupta N Nana Ana super bir topik yöneticisi burdan görüşelim mutlaka
Ben biraz havalandım su yagmurlu gökyüzüne bir cıkıp geliyorum o sizlerin süperligi balam dün gece düsünüyorum bir sürü topik var evet ama sükür allahım diyorum en icten insanları benim topigimde toplamıssın iyiki varsınız
Arada küsüp gidiyo bi büyük başlık atıyor kızlar grubu devralmak isteyen varsa die. Ama dayanamıo sonra geri gelio el mahkum ☺
Sizi bırakacagım gün öldügüm gündür gülüm

Tabiki gitme ‼ boşver onlar konuşsunlar. Nanayı loriki fatmayı yollayacan onlara Demi bu grubu bende seviyorum. Hepsi samimi arkadaş gibi.
Ayy hain kariiii bizi feda ettin yanii hep nanayla lorikonun yzuunden
Rica edrm canikom ne demk.
Aro cnm amin insllh

Ben cok yiyorum ya her gun her meyveden 2 er tane kesin yiyorum. İkinci de gelio bazen
Ben ilk gebelikte kiraz ciktigi ilk ay biraz fazla yemiştim o ay 3 4 kilo aldım, doktor kızdı hemen meyve iyi bişey değil diye :) herşeyin fazlası zarar gercekten

Tobe de kiz. Allh gecinden versin

Ben ilk gebelikte kiraz ciktigi ilk ay biraz fazla yemiştim o ay 3 4 kilo aldım, doktor kızdı hemen meyve iyi bişey değil diye :) herşeyin fazlası zarar gercekten
Ama ben zaten 46 ile hamile kaldım yiyemedim başta 3 4 haftadır cok iyi yiyorum 2 kilo aldım bu ay kesin hatta 3 kilo. Her ay boyle alsam yeter. Az da kalsın istiyorum bende kilo. Yiyorum o yüzden herşeyi. İnşallah sıkıntı olmaz.

Hani göbus fotosu sen hic atmadin buraya

Yok o kadarcık sıvıdan birşey olmaz 2 saat falan almaman şazım. Aynen diğer aylar nasıl olur bilemem tabi

Ay pardon ben bir an yazdım iyi anlamda ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…