Tamam balam bir ögreneyim sanada sevap yazılsın iyi hatırlattın sagolBasla kiz hemen inan ki. Ogrendikce hosuna gidecek. Bulmaca gibi cok guzl.
Ben daha ilk ogretimdeyken ogrendim cok sukur. Simdi de arapca ogretmeniyim zatenatanirsam tam olacak
Hamdolsun bu gunlerimizedarisi burdkileree
Bana bunu birkacgün sonrada hatırlatın olurmu yedi günüm dolduktan sonra baslayayım gerci suan adetten eser yok besinci günüm ama kuranı elime bu yedi günlük dönemde almayayımKesinlikle öğrenmelisin, hem kolay hem de Kuranı Arapça okumak daha bir manevi haz veriyor insana, ilk zamanlar yavaş yavaş okursun sonra hızlandırırsın. İyiki öğrenmişim dersin ☺
Allah razı olsun rabbim bana bir verirse sana iki evlat versin insallah birtanemKuzum netten baktımda bulamadım ya ben tekrar okiycam senin içinde okurum
Ayyy kahkaha attım zavvallı adam zıpladı sesimeAhh. Hepsine duam. İnşallah. O değilde hadi sen fatmasın. Dua ediyorum mesela lorige diom nanaya diom zekta ya dıyorum.inşallah yerine gidiyordur dua. Bazen şüphe ediyorum. Genel gruptaki kızlar diyorum. Sonra neyse isteyen herkese diyorum
Cok mantıklı fakat yatmadan önce tabiki alıyorum kuzumO zaman sabah kalkınca yap sıvı almıyosun gece zaten ☺
Neresi orası hemen gidelimTabiki gitme ‼ boşver onlar konuşsunlar. Nanayı loriki fatmayı yollayacan onlaraDemi bu grubu bende seviyorum. Hepsi samimi arkadaş gibi.
İste nasıl durdurabiliyorsun ben hayatta durduramam masallah size masallahBende acıkıyorum gece ama kendimi durduruyorum meyveyle idare ediyorum
Ben cok yiyorum ya her gun her meyveden 2 er tane kesin yiyorum. İkinci de gelio bazenMeyvede çok iyi değil aslında çünkü çok şekerli, fazla yememek lazım canim
Kiz sus susBelli olmuyo ben 10.gğnde öğrenmiştim
Evet 65 le kapatti. Cok az kontenjan veriolr bize amaFatmaaa canım 65 le kapadı die duydum arapca en son ki atamada. Bir arkadaşım varfa 64 aldı gidemedi bi yere. Dogrumu.
Rabbim isteyen Herkese içindede bize versin inşAllahTamam balam bir ögreneyim sanada sevap yazılsın iyi hatırlattın sagolve insallah atanacaksın
Bana bunu birkacgün sonrada hatırlatın olurmu yedi günüm dolduktan sonra baslayayım gerci suan adetten eser yok besinci günüm ama kuranı elime bu yedi günlük dönemde almayayım
Allah razı olsun rabbim bana bir verirse sana iki evlat versin insallah birtanem
Ayyy kahkaha attım zavvallı adam zıpladı sesimeNana ana de kesin kabul olur yüreginizden öpüyorum sizleriiii
Cok mantıklı fakat yatmadan önce tabiki alıyorum kuzum
Neresi orası hemen gidelim
İste nasıl durdurabiliyorsun ben hayatta durduramam masallah size masallah
Olsun yinede kaç ay oldu başımızda bırakmadı bizi saolsun :))Arada küsüp gidiyo bi büyük başlık atıyor kızlar grubu devralmak isteyen varsa die.Ama dayanamıo sonra geri gelio el mahkum ☺
Ben biraz havalandım su yagmurlu gökyüzüne bir cıkıp geliyorum
Sizi bırakacagım gün öldügüm gündür gülümArada küsüp gidiyo bi büyük başlık atıyor kızlar grubu devralmak isteyen varsa die.Ama dayanamıo sonra geri gelio el mahkum ☺
Ayy hain kariiii bizi feda ettin yaniiTabiki gitme ‼ boşver onlar konuşsunlar. Nanayı loriki fatmayı yollayacan onlaraDemi bu grubu bende seviyorum. Hepsi samimi arkadaş gibi.
Rica edrm canikom ne demk.Tamam balam bir ögreneyim sanada sevap yazılsın iyi hatırlattın sagolve insallah atanacaksın
Bana bunu birkacgün sonrada hatırlatın olurmu yedi günüm dolduktan sonra baslayayım gerci suan adetten eser yok besinci günüm ama kuranı elime bu yedi günlük dönemde almayayım
Allah razı olsun rabbim bana bir verirse sana iki evlat versin insallah birtanem
Ayyy kahkaha attım zavvallı adam zıpladı sesimeNana ana de kesin kabul olur yüreginizden öpüyorum sizleriiii
İnsallah cicegimmmm insallah rabbi hebli mines salihiynRabbim isteyen Herkese içindede bize versin inşAllah
Ben ilk gebelikte kiraz ciktigi ilk ay biraz fazla yemiştim o ay 3 4 kilo aldım, doktor kızdı hemen meyve iyi bişey değil diye :) herşeyin fazlası zarar gercektenBen cok yiyorum ya her gun her meyveden 2 er tane kesin yiyorum. İkinci de gelio bazen
Tobe de kiz. Allh gecinden versinBen biraz havalandım su yagmurlu gökyüzüne bir cıkıp geliyorumo sizlerin süperligi balam dün gece düsünüyorum bir sürü topik var evet ama sükür allahım diyorum en icten insanları benim topigimde toplamıssın iyiki varsınız
Sizi bırakacagım gün öldügüm gündür gülüm
Ama ben zaten 46 ile hamile kaldım yiyemedim başta 3 4 haftadır cok iyi yiyorum 2 kilo aldım bu ay kesin hatta 3 kilo. Her ay boyle alsam yeter. Az da kalsın istiyorum bende kilo. Yiyorum o yüzden herşeyi. İnşallah sıkıntı olmaz.Ben ilk gebelikte kiraz ciktigi ilk ay biraz fazla yemiştim o ay 3 4 kilo aldım, doktor kızdı hemen meyve iyi bişey değil diye :) herşeyin fazlası zarar gercekten
Hani göbus fotosu sen hic atmadin burayaAma ben zaten 46 ile hamile kaldım yiyemedim başta 3 4 haftadır cok iyi yiyorum 2 kilo aldım bu ay kesin hatta 3 kilo. Her ay boyle alsam yeter. Az da kalsın istiyorum bende kilo. Yiyorum o yüzden herşeyi. İnşallah sıkıntı olmaz.
Bir tane portakal yiyorum ondan birşey olmaz zaten ben tatlı hiç yemiyprum çikolata falan o yuzden meyveden alıyorum şekeriMeyvede çok iyi değil aslında çünkü çok şekerli, fazla yememek lazım canim
Espirikliydi o cümle askımTobe de kiz. Allh gecinden versin
Ettim valla.Ayy hain kariiii bizi feda ettin yaniihep nanayla lorikonun yzuunden
Rica edrm canikom ne demk.
Aro cnm amin insllh
Tamam balam bir ögreneyim sanada sevap yazılsın iyi hatırlattın sagolve insallah atanacaksın
Hamile o ciddiye aliyoor aaannnaaa annaaaaaEspirikliydi o cümle askım
He begene begene anca geldi dur yazacak. Topladı alıntıları oBiri bizi gozetlio köselerden
Kiz sus suszamnnda yapsin cikarsa tam net ciksin . Zorla durdurduk kadini
Evet 65 le kapatti. Cok az kontenjan veriolr bize amailk defa bu atamada 399 kisi verdiler. O da ne zorluklarla. Kac defa bakanlarla mebdeki onmli kisilerle gorusuldu de ole verdiler bu kontenjani. Ben de bu sene 67 aldim. Yine kontenjanda deilm ama yeterince kayma olursa ataniorm. Ole sansa kaldim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?