Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen yaa geçen başka bi topukta baya atıştık, insan o zaman daha iyi anlıyor kıymetini

Hani göbus fotosu sen hic atmadin buraya
Göbiş dedinde. Gecenlerde bi foto cektim ben bebegin hafta hafta cekiolar heves ettim. Neyse onu da sadece karnımı profil yapim dedim. Anaaam ne göreyim kendimi profil yapmışım sacım başım acık. Hemen apar topar düzelttim. Atarım kız az büyüsün daha pek belli değil.

Sen çok zayıfmışsın yaa, sen yemeye devam et :)) ben 80 ile kaldım

Espirikliydi o cümle askım
Olsun deme. Hadi dua kapin aciksaa.
Dur ben seni zamni geldginde etiketlicem guzel topikleree
Hamile o ciddiye aliyoor aaannnaaa annaaaaa
Ya ben agizdan cikan seylere cok dikkt ediorm ister istemez. Hep dua yerine gececk diye. O yuzdn hep guzl seyler ciksin agzimzdan
He begene begene anca geldi dur yazacak. Topladı alıntıları o
Bekliorz begeni kralicesini

Aynen yaa geçen başka bi topukta baya atıştık, insan o zaman daha iyi anlıyor kıymetini
Nana ana bir tene
Aayyy nasil gormedddiiimm

hic gulecegim yoktu

Dogru diyon

Ben de çok fena atıştım ya temmuz annelerinde, ne topik sahipleri var dedm hatta yazmıyorum alsın topiğini başına çalsın ona mı kaldım

Biri daha gozetlio bizii siz onu cikartin geliom ben ayiptr solemesi altima etceem
Ben bugun altıma kaçırdım Fatma yaaa tutamıom tuvalete gidene dek damla damla akıo. Anaaa oglum tekmeliyo teyzesi oda dio anne tuvalete git die. Acayip gaz var karnımda tuvalete gitmeye korkuyorum. Sırf bu yüzden ebeveyn banyolu eve otur cam bundan sonra inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…