- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ahahahah vallahaaa nasil çözmüşüz birbirimiziHe begene begene anca geldi dur yazacak. Topladı alıntıları o
Ben biraz havalandım su yagmurlu gökyüzüne bir cıkıp geliyorumo sizlerin süperligi balam dün gece düsünüyorum bir sürü topik var evet ama sükür allahım diyorum en icten insanları benim topigimde toplamıssın iyiki varsınız
Sizi bırakacagım gün öldügüm gündür gülüm
Göbiş dedinde. Gecenlerde bi foto cektim ben bebegin hafta hafta cekiolar heves ettim. Neyse onu da sadece karnımı profil yapim dedim. Anaaam ne göreyim kendimi profil yapmışımHani göbus fotosu sen hic atmadin buraya
Sen çok zayıfmışsın yaa, sen yemeye devam et :)) ben 80 ile kaldımAma ben zaten 46 ile hamile kaldım yiyemedim başta 3 4 haftadır cok iyi yiyorum 2 kilo aldım bu ay kesin hatta 3 kilo. Her ay boyle alsam yeter. Az da kalsın istiyorum bende kilo. Yiyorum o yüzden herşeyi. İnşallah sıkıntı olmaz.
Olsun deme. Hadi dua kapin aciksaa.Espirikliydi o cümle askım
Dur ben seni zamni geldginde etiketlicem guzel topiklereeEttim valla.
Ya ben agizdan cikan seylere cok dikkt ediorm ister istemez. Hep dua yerine gececk diye. O yuzdn hep guzl seyler ciksin agzimzdanHamile o ciddiye aliyoor aaannnaaa annaaaaa
Bekliorz begeni kralicesiniHe begene begene anca geldi dur yazacak. Topladı alıntıları o
Nana ana bir teneAynen yaa geçen başka bi topukta baya atıştık, insan o zaman daha iyi anlıyor kıymetini
Aayyy nasil gormedddiiimmGöbiş dedinde. Gecenlerde bi foto cektim ben bebegin hafta hafta cekiolar heves ettim. Neyse onu da sadece karnımı profil yapim dedim. Anaaam ne göreyim kendimi profil yapmışımsacım başım acık. Hemen apar topar düzelttim. Atarım kız az büyüsün daha pek belli değil.
Hee o kadar normal canim benim hayalimde bir sürü şey canlandı bir an, meyve tabakları geçti gözümün önündenBir tane portakal yiyorum ondan birşey olmaz zaten ben tatlı hiç yemiyprum çikolata falan o yuzden meyveden alıyorum şekeri☺
Okadarcık dedigin sıvıyı bir görebilseydin keskeYok o kadarcık sıvıdan birşey olmaz 2 saat falan almaman şazım. Aynen diğer aylar nasıl olur bilemem tabi
Anormal olan benimSen çok zayıfmışsın yaa, sen yemeye devam et :)) ben 80 ile kaldım
Göbiş dedinde. Gecenlerde bi foto cektim ben bebegin hafta hafta cekiolar heves ettim. Neyse onu da sadece karnımı profil yapim dedim. Anaaam ne göreyim kendimi profil yapmışımsacım başım acık. Hemen apar topar düzelttim. Atarım kız az büyüsün daha pek belli değil.
Dogru diyonOlsun deme. Hadi dua kapin aciksaa.
Dur ben seni zamni geldginde etiketlicem guzel topikleree
Ya ben agizdan cikan seylere cok dikkt ediorm ister istemez. Hep dua yerine gececk diye. O yuzdn hep guzl seyler ciksin agzimzdan
Bekliorz begeni kralicesini
Afiyet bal şeker olsunAnormal olan benimyiyorum zaten. Tiksindiğim gunlerin acısını cıkarıyorum bol bol
Anlamistim zatenAy pardon ben bir an yazdım iyi anlamda ama
Övdünmü gömdünmü anlamadım ama siz gidin gidin gelin baaaaareAynen yaa geçen başka bi topukta baya atıştık, insan o zaman daha iyi anlıyor kıymetini
İctenligine öldümNana ana bir tene
Ben de çok fena atıştım ya temmuz annelerinde, ne topik sahipleri var dedm hatta yazmıyorum alsın topiğini başına çalsın ona mı kaldımAynen yaa geçen başka bi topukta baya atıştık, insan o zaman daha iyi anlıyor kıymetini
Övdünmü gömdünmü anlamadım ama siz gidin gidin gelin baaaaare
İctenligine öldüm
Ben de varım anormal, 51le hamile kaldım 49a düştüm şuan ve hala iştahım açılmış değil malesef, fenalardayımAnormal olan benimyiyorum zaten. Tiksindiğim gunlerin acısını cıkarıyorum bol bol
Ben bugun altıma kaçırdım Fatma yaaaBiri daha gozetlio bizii siz onu cikartin geliom benayiptr solemesi altima etceem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?