Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa ne güzel bu gece herkes burda ama ben pert oldum bugün abimlerle annemin evine geldik kalmaya çocuklar teyzemler acaip yoruldum ya hemen uyucam. İyi sohbetler güzel annelerim güzel anne adaylarım

Ben de varım anormal, 51le hamile kaldım 49a düştüm şuan ve hala iştahım açılmış değil malesef, fenalardayım
Aramızda bir ay var canım benim de bu aralar kesildi tam tiksinme falan. Şimdi de 1 saat bişey yemeyim elim titriyor cenem falan titriyor

Yaa ne güzel bu gece herkes burda ama ben pert oldum bugün abimlerle annemin evine geldik kalmaya çocuklar teyzemler acaip yoruldum ya hemen uyucam. İyi sohbetler güzel annelerim güzel anne adaylarım
İyi uykular ciceklerin gülü

Cocugun olunca yazmaya zamanın olmayacak. O zaman düşün sen devretmeyi. Sana o zaman esaslı bir devir teslim ayarlarız. Üzerimize borç ne bırakma haaa
Cocugum olunca devredermiyim sandıydın nesılda yanılmıssın her topige girip fotografını atıp kacacam cocugumun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…