- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Neden o kadar zayifsiniz yaaaaBen de varım anormal, 51le hamile kaldım 49a düştüm şuan ve hala iştahım açılmış değil malesef, fenalardayım
Topik sana kalır halay bası cekersin burada istesen bugun ölüm kelimesi cok kullandin allah muahafaza
Aramızda bir ay var canım benim de bu aralar kesildi tam tiksinme falan. Şimdi de 1 saat bişey yemeyim elim titriyor cenem falan titriyorBen de varım anormal, 51le hamile kaldım 49a düştüm şuan ve hala iştahım açılmış değil malesef, fenalardayım
eennn sevdigimmTopik sana kalır halay bası cekersin burada iste
Ben de çok fena atıştım ya temmuz annelerinde, ne topik sahipleri var dedm hatta yazmıyorum alsın topiğini başına çalsın ona mı kaldım
İyi uykular ciceklerin gülüYaa ne güzel bu gece herkes burda ama ben pert oldum bugünabimlerle annemin evine geldik kalmaya çocuklar teyzemler acaip yoruldum ya hemen uyucam. İyi sohbetler güzel annelerim güzel anne adaylarım
Cocugum olmazsa edecem birgüneennn sevdigimmdevrediyordun bi ara
Bizim aile de genetik cocuktan sonra alınıyor canım. Bende o gunu bekliyorum. Eşimde garibim o gunu bekliyorduNeden o kadar zayifsiniz yaaaaben de istiyomm zayiflik
Boyun uzunmu pekiBizim aile de genetik cocuktan sonra alınıyor canım. Bende o gunu bekliyorum. Eşimde garibim o gunu bekliyorduherkes bu gunu bekliyor aslında benim kilo almamı ☺
Cocugun olunca yazmaya zamanın olmayacak. O zaman düşün sen devretmeyi. Sana o zaman esaslı bir devir teslim ayarlarız. Üzerimize borç ne bırakma haaaCocugum olmazsa edecem birgün
Olucak ve site kapanana kadae burda buyutucez evlatlarimzii agizina vurur musun iki tane benim yerimeCocugum olmazsa edecem birgün
Yok ay 1 58 de boyum var. Çitlenbik bişeyim.Boyun uzunmu peki
Kilo almayi seven bir baağgyyann yaaa cildirmisiniz sizBizim aile de genetik cocuktan sonra alınıyor canım. Bende o gunu bekliyorum. Eşimde garibim o gunu bekliyorduherkes bu gunu bekliyor aslında benim kilo almamı ☺
Cocugum olunca devredermiyim sandıydın nesılda yanılmıssın her topige girip fotografını atıp kacacam cocugumunCocugun olunca yazmaya zamanın olmayacak. O zaman düşün sen devretmeyi. Sana o zaman esaslı bir devir teslim ayarlarız. Üzerimize borç ne bırakma haaa
He ya. Bu da bir problem ama biliyor musunuz. Alamamak daha kötü. İnsanlar hastalıklı muamelesi yapıyor bazen. Hastamısın diyorlardı üzülüyordumKilo almayi seven bir baağgyyann yaaa cildirmisiniz siz
Pratik mevam benimYok ay 1 58 de boyum var. Çitlenbik bişeyim.
Ekonomik boy derlerdi bana lisede gıcık oglanPratik mevam benim
Nolamaz siddete cok karsıyım özelliklede kendimeOlucak ve site kapanana kadae burda buyutucez evlatlarimzii agizina vurur musun iki tane benim yerime
HaydaaaaEkonomik boy derlerdi bana lisede gıcık oglan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?