Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavastan agirlastgi icin norml artk alis cnm o gazi hic soleme. Tutamiorm artk. Kocaya dedim valla k.bkma arada olursa korkma dedim yoksa agri yapio karnimda ddim rahat ol kari sal gitsin dedii
Ayy rezil ben iice arsizlastim bu gece
Yaa ne güzel bu gece herkes burda ama ben pert oldum bugün abimlerle annemin evine geldik kalmaya çocuklar teyzemler acaip yoruldum ya hemen uyucam. İyi sohbetler güzel annelerim güzel anne adaylarım
Baska gun yine yaparz yaa keyfine bak sen grsrz
Kilo almayi seven bir baağgyyann yaaa cildirmisiniz siz
Ya hic deme lee. Benm ana baba tarafi da etli butlu masllh. Versem de kalipliyim.

Bazen bi tekmelio tam mesaneye olmyan cisim gelio resmen

Ayni bizimdee

Arada olursa korkma dedin he

Valla bende salıyorum napim sessiz olur diyorum gum die ses gelio sesi de değişti meletin. Ama saglık için mecburum. Ben ilk evlendiğimde tuvalette bile yapamazdım eşim duyacak die 2 kere aciklik oldum doktor gülüyordu artık gaz bulutları dolaşıyor içinde die eşime dedim utanıyorum. Ya sacmalama sen benim karımsın falan. Eee dedim eşim bey bunu diyen senmisin. O gun bu gun cok pişman. Bazen benle evlendiğine bile pişman oluyordur

F Fatma KTL
Ben anlamadımki siz nasıl birsey cıkarıyorsunuz öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…