- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben yemiyorum aliyorum yaHe ya. Bu da bir problem ama biliyor musunuz. Alamamak daha kötü. İnsanlar hastalıklı muamelesi yapıyor bazen. Hastamısın diyorlardı üzülüyordum
Kendini döv bisey olmazNolamaz siddete cok karsıyım özelliklede kendime
Yavastan agirlastgi icin norml artk alis cnmBen bugun altıma kaçırdım Fatma yaaatutamıom tuvalete gidene dek damla damla akıo. Anaaa oglum tekmeliyo teyzesi oda dio anne tuvalete git die. Acayip gaz var karnımda tuvalete gitmeye korkuyorum. Sırf bu yüzden ebeveyn banyolu eve otur cam bundan sonra inşallah
Baska gun yine yaparz yaa keyfine bak senYaa ne güzel bu gece herkes burda ama ben pert oldum bugünabimlerle annemin evine geldik kalmaya çocuklar teyzemler acaip yoruldum ya hemen uyucam. İyi sohbetler güzel annelerim güzel anne adaylarım
Ya hic deme lee. Benm ana baba tarafi da etli butlu masllh. Versem de kalipliyim.Kilo almayi seven bir baağgyyann yaaa cildirmisiniz siz
Seni döverken sevebilirim belki siddeti ne dersinKendini döv bisey olmaz
Bende sırık derdim@"Haydaaaa
O nasıl oluyo oooff offBen yemiyorum aliyorum ya
Bazen bi tekmelio tam mesaneyeBen bugun altıma kaçırdım Fatma yaaatutamıom tuvalete gidene dek damla damla akıo. Anaaa oglum tekmeliyo teyzesi oda dio anne tuvalete git die. Acayip gaz var karnımda tuvalete gitmeye korkuyorum. Sırf bu yüzden ebeveyn banyolu eve otur cam bundan sonra inşallah
Ayni bizimdeeYavastan agirlastgi icin norml artk alis cnmo gazi hic soleme. Tutamiorm artk. Kocaya dedim valla k.bkma arada olursa korkma dedim yoksa agri yapio karnimda ddim rahat ol kari sal gitsin dedii
Ayy rezil beniice arsizlastim bu gece
Baska gun yine yaparz yaa keyfine bak sengrsrz
Ya hic deme lee. Benm ana baba tarafi da etli butlu masllh. Versem de kalipliyim.
Arada olursa korkma dedin heYavastan agirlastgi icin norml artk alis cnmo gazi hic soleme. Tutamiorm artk. Kocaya dedim valla k.bkma arada olursa korkma dedim yoksa agri yapio karnimda ddim rahat ol kari sal gitsin dedii
Ya hic deme lee. Benm ana baba tarafi da etli butlu masllh. Versem de kalipliyim.
Bilmiyorum yaBende sırık derdim@"
O nasıl oluyo oooff off
EvveeettttSeni döverken sevebilirim belki siddeti ne dersin
Ay en sevdgimden olur olesiSeni döverken sevebilirim belki siddeti ne dersin
Deseydin ya devedede boy var ama adı deveBende sırık derdim@"
O nasıl oluyo oooff off
Evveeetttt
Fatma gel su lorigi kösede sıkıstıralım hadiAy en sevdgimden olur olesimınciklayark isirarak sevecen. Off dislerim kasindi
Valla bende salıyorum napim sessiz olur diyorum gum die ses gelioYavastan agirlastgi icin norml artk alis cnmo gazi hic soleme. Tutamiorm artk. Kocaya dedim valla k.bkma arada olursa korkma dedim yoksa agri yapio karnimda ddim rahat ol kari sal gitsin dedii
Yanaklarim tombis zatenFatma gel su lorigi kösede sıkıstıralım hadi
Dedim inan kiArada olursa korkma dedin he
Bebek için de zayıfla dio bazen doktorlar ama. O kadar kilolu değilsen sıkıntı yokBilmiyorum yayesem cok cabuk aliyorum ams yemesemde aliyorum veremiyorum
Dedim inan kinapim yaa kotu oluom yoksa. Gelse tutsam piyuuuuu diye iceri gidio tekrr sistikce sisiom nefes alamiom. Yaptiktan sonra da bi ton guluom utandgim icjn. Iice belli ediorm kendimi
F Fatma KTLValla bende salıyorum napim sessiz olur diyorum gum die ses geliosesi de değişti meletin. Ama saglık için mecburum. Ben ilk evlendiğimde tuvalette bile yapamazdım eşim duyacak die 2 kere aciklik oldum doktor gülüyordu artık gaz bulutları dolaşıyor içinde die eşime dedim utanıyorum. Ya sacmalama sen benim karımsın falan. Eee dedim eşim bey bunu diyen senmisin. O gun bu gun cok pişman. Bazen benle evlendiğine bile pişman oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?