Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen misin karimsin diyen verdimmm gazi

Fatma gel su lorigi kösede sıkıstıralım hadi
ay valla simdi burda olaydi gureşir gibi girisirdim ikinize de azcik kalori yakardik gule gule.
Allh seni top etmye emii. Okudgumdan beri kahkaha atiom
Bizimksii de ole dedi ama yaptiktan sonra da iice utandrmk icin. Hele bak bak hic utanmion mu kocanin yannda yapmya diye baslio oglun yapio napim diorm

Sen bir pırtlardın ortada ne nana var ne lorik

Ama erkkler de utanmadan yapio biz napak patliyak mi

E valla durumlar bole cnmcim. bol bol yapion. Hele bide karnndaki bagirsaklra dogru hareket edince kendiliginden gelio
Baya bildigin 9ay boyunca gaz doguruyorsun 9ayın sonundada bebek doguruyorsun yani

Kızlar ben yatayım. Seviom sizi. Allaha emanetsiniz. Gazsız geceler sabah erken kalkacam misafiri yolcu edecez. Cok guldum bu arada. Allah ta sizleri güldürsün. Arada cozutmak guzel bişey napim

Ama erkkler de utanmadan yapio biz napak patliyak mi

E valla durumlar bole cnmcim. bol bol yapion. Hele bide karnndaki bagirsaklra dogru hareket edince kendiliginden gelio
Dimi ya zaarrtt sorrrt zoorrt yapiyorlar erkekler sanki kadinlarda hic gwz yokmus gibi biz yapinca ayip

Kızlar ben yatayım. Seviom sizi. Allaha emanetsiniz. Gazsız geceler sabah erken kalkacam misafiri yolcu edecez. Cok guldum bu arada. Allah ta sizleri güldürsün. Arada cozutmak guzel bişey napim ☺
Allah rahatlık versin bebeginin yüzünü rüyanda göstersin rabbim balam iyi uykular

Kızlar ben yatayım. Seviom sizi. Allaha emanetsiniz. Gazsız geceler sabah erken kalkacam misafiri yolcu edecez. Cok guldum bu arada. Allah ta sizleri güldürsün. Arada cozutmak guzel bişey napim ☺
Rahat takilcan ki genc kalasin ii gcler cnmcim grsrz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…