- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Boy 1.60 kilo 64 yıllardır 60lardayim hep kiloBebek için de zayıfla dio bazen doktorlar ama. O kadar kilolu değilsen sıkıntı yok
Tam ısırmalıksın deseneYanaklarim tombis zatenetli butlu mutlu bir insnaim
Sen misin karimsin diyenValla bende salıyorum napim sessiz olur diyorum gum die ses geliosesi de değişti meletin. Ama saglık için mecburum. Ben ilk evlendiğimde tuvalette bile yapamazdım eşim duyacak die 2 kere aciklik oldum doktor gülüyordu artık gaz bulutları dolaşıyor içinde die eşime dedim utanıyorum. Ya sacmalama sen benim karımsın falan. Eee dedim eşim bey bunu diyen senmisin. O gun bu gun cok pişman. Bazen benle evlendiğine bile pişman oluyordur
Ben gebe kalmak istegimden vazgeciyorum suan galibaDedim inan kinapim yaa kotu oluom yoksa. Gelse tutsam piyuuuuu diye iceri gidio tekrr sistikce sisiom nefes alamiom. Yaptiktan sonra da bi ton guluom utandgim icjn. Iice belli ediorm kendimi
ay valla simdi burda olaydi gureşir gibi girisirdim ikinize deFatma gel su lorigi kösede sıkıstıralım hadi
Allh seni top etmye emii. Okudgumdan beri kahkaha atiomValla bende salıyorum napim sessiz olur diyorum gum die ses geliosesi de değişti meletin. Ama saglık için mecburum. Ben ilk evlendiğimde tuvalette bile yapamazdım eşim duyacak die 2 kere aciklik oldum doktor gülüyordu artık gaz bulutları dolaşıyor içinde die eşime dedim utanıyorum. Ya sacmalama sen benim karımsın falan. Eee dedim eşim bey bunu diyen senmisin. O gun bu gun cok pişman. Bazen benle evlendiğine bile pişman oluyordur
Yaaa vallahaTam ısırmalıksın desene
Sen bir pırtlardın ortada ne nana var ne lorikay valla simdi burda olaydi gureşir gibi girisirdim ikinize deazcik kalori yakardik gule gule.
Allh seni top etmye emii. Okudgumdan beri kahkaha atiom
Bizimksii de ole dedi ama yaptiktan sonra da iice utandrmk icin. Hele bak bak hic utanmion mu kocanin yannda yapmya diye basliooglun yapio napim diorm
GazlayinBen gebe kalmak istegimden vazgeciyorum suan galiba
Ama erkkler de utanmadan yapioSen misin karimsin diyenverdimmm gazi
E valla durumlar bole cnmcim.Ben gebe kalmak istegimden vazgeciyorum suan galiba
Hatırlamıyorum o kızı hadi videoYaaa vallahakendimi o nihat hocaya soran kucuk toparlak kiz gibi hissediyorum. BANA SISMAN DIYORLAR BUNUN GUNAAHHIISSSIII NEDIR
Sen bir pırtlardın ortada ne nana var ne lorik
Baya bildigin 9ay boyunca gaz doguruyorsun 9ayın sonundada bebek doguruyorsun yaniAma erkkler de utanmadan yapiobiz napak patliyak mi
E valla durumlar bole cnmcim.bol bol yapion. Hele bide karnndaki bagirsaklra dogru hareket edince kendiliginden gelio
Ben kokuya gelemem arkadaspembe baloncuklu pitirciklar onlar
Yok kiz benm genlde kokusuz olur. Bazen de sessiz olur fark etmezsinz bileSen bir pırtlardın ortada ne nana var ne lorik
Dimi ya zaarrtt sorrrt zoorrt yapiyorlar erkekler sanki kadinlarda hic gwz yokmus gibi biz yapinca ayipAma erkkler de utanmadan yapiobiz napak patliyak mi
E valla durumlar bole cnmcim.bol bol yapion. Hele bide karnndaki bagirsaklra dogru hareket edince kendiliginden gelio
Allah rahatlık versin bebeginin yüzünü rüyanda göstersin rabbim balam iyi uykularKızlar ben yatayım. Seviom sizi. Allaha emanetsiniz. Gazsız geceler☺ sabah erken kalkacam misafiri yolcu edecez. Cok guldum bu arada. Allah ta sizleri güldürsün. Arada cozutmak guzel bişey napim ☺
Ayyyyy boyle bi konu vardi okudun mu bilmemBen kokuya gelemem arkadas
Seninki mevanınki gibi piuvvv etmiyormuYok kiz benm genlde kokusuz olur. Bazen de sessiz olur fark etmezsinz bile
Rahat takilcan ki genc kalasinKızlar ben yatayım. Seviom sizi. Allaha emanetsiniz. Gazsız geceler☺ sabah erken kalkacam misafiri yolcu edecez. Cok guldum bu arada. Allah ta sizleri güldürsün. Arada cozutmak guzel bişey napim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?