Hayır ya hep bilmedigim örneklerle geliyorsunAyyyyy boyle bi konu vardi okudun mu bilmem
Eger tutarsam icime kacarsa oluo oleSeninki mevanınki gibi piuvvv etmiyormu
Yaaa igren bir konuydu . Gazla ilgili açmıştı kizin biriHayır ya hep bilmedigim örneklerle geliyorsun
Şey dermiş kuru fasulye yedikceEger tutarsam icime kacarsa oluo ole
Ay Allhim baska konu kalmadi osuruklrimzdan bahsediozsenn ne skilde cikio
Benimki pısss diye sönüyorEger tutarsam icime kacarsa oluo ole
Ay Allhim baska konu kalmadi osuruklrimzdan bahsediozsenn ne skilde cikio
Sanki sanki hatırlıyorum ama tam degil hatta yorum yazdım dogru konuya osuruktan teyyare gözüyle bakanlar gazınızı yutuyormusunuz ne yapıyorsunuz diyeYaaa igren bir konuydu . Gazla ilgili açmıştı kizin biri
Zaten bnm genlde kıs vakitleri gazim cok olur soguktan dolayi. Gebelikle artti
Galiba ole olcakBaya bildigin 9ay boyunca gaz doguruyorsun 9ayın sonundada bebek doguruyorsun yani
Hiiiic yaniiDimi ya zaarrtt sorrrt zoorrt yapiyorlar erkekler sanki kadinlarda hic gwz yokmus gibi biz yapinca ayip
O zaten Allh vergisi olmazsa olmazŞey dermiş kuru fasulye yedikce
EevveeeeetttttBenimki pısss diye sönüyor
Sanki sanki hatırlıyorum ama tam degil hatta yorum yazdım dogru konuya osuruktan teyyare gözüyle bakanlar gazınızı yutuyormusunuz ne yapıyorsunuz diye
Ay bazen o pıislar cok kotu kokuyo yaaa tam bi zehir yaniBenimki pısss diye sönüyor
Sanki sanki hatırlıyorum ama tam degil hatta yorum yazdım dogru konuya osuruktan teyyare gözüyle bakanlar gazınızı yutuyormusunuz ne yapıyorsunuz diye
Cam cerceve acıyorum zatenAy bazen o pıislar cok kotu kokuyo yaaa tam bi zehir yanicok soluma haa kafa yapar
Hadi sen onu yapion ne guzl de. Ya bnm okuz napioCam cerceve acıyorum zaten
Resmen 3 sayfadir pitircik konuşuluyorHadi sen onu yapion ne guzl de. Ya bnm okuz napioyatakta yapio ustune bide battaniyeyi sallio bnm tarafa dogru pislik. Bi kere odadan ciktgimi bilirim
Gel bacım sanada bir topik acalım kocam gece cok pırtlıyor battaniyeyi sallıyor baslıklıHadi sen onu yapion ne guzl de. Ya bnm okuz napioyatakta yapio ustune bide battaniyeyi sallio bnm tarafa dogru pislik. Bi kere odadan ciktgimi bilirim
He acalim. Sorusu da KOCAMIN OSURUKLARINI NASIL KOKUSUZ YAPARIM ? olsunGel bacım sanada bir topik acalım edim gece cok pırtlıyor battaniyeyi sallıyor baslıklı
Sence bebegim gördügüm rüyadan sen ne hissettin (konu degistirme tarzım bu benim)He acalim. Sorusu da KOCAMIN OSURUKLARINI NASIL KOKUSUZ YAPARIM ? olsun
Ama ii guldum haa gozlermden yas geldiResmen 3 sayfadir pitircik konuşuluyor
Kiz erkklerin her seyi cok kokulu. Onlrda degisik seyler salgılanio
O anlattgin miiSence bebegim gördügüm rüyadan sen ne hissettin (konu degistirme tarzım bu benim)
Misler gibi uyuyor benim kocam ben sikayetci degilimAma ii guldum haa gozlermden yas geldiAllh da hepinizi guldursun
Kiz erkklerin her seyi cok kokulu. Onlrda degisik seyler salgılanio
Evet balamO anlattgin mii
Misler gibi uyuyor benim kocam ben sikayetci degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?