Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eger tutarsam icime kacarsa oluo ole
Ay Allhim baska konu kalmadi osuruklrimzdan bahsedioz senn ne skilde cikio
Benimki pısss diye sönüyor
Yaaa igren bir konuydu . Gazla ilgili açmıştı kizin biri
Sanki sanki hatırlıyorum ama tam degil hatta yorum yazdım dogru konuya osuruktan teyyare gözüyle bakanlar gazınızı yutuyormusunuz ne yapıyorsunuz diye

F Fatma KTL
Ben anlamadımki siz nasıl birsey cıkarıyorsunuz öyle
Zaten bnm genlde kıs vakitleri gazim cok olur soguktan dolayi. Gebelikle artti yatarken yuz ustu yat bak ne guzl cikio sende de . Karnin inio resmen. Buyuk bi rahatlama
Baya bildigin 9ay boyunca gaz doguruyorsun 9ayın sonundada bebek doguruyorsun yani
Galiba ole olcak
Dimi ya zaarrtt sorrrt zoorrt yapiyorlar erkekler sanki kadinlarda hic gwz yokmus gibi biz yapinca ayip
Hiiiic yanii
Şey dermiş kuru fasulye yedikce
O zaten Allh vergisi olmazsa olmaz

Benimki pısss diye sönüyor

Sanki sanki hatırlıyorum ama tam degil hatta yorum yazdım dogru konuya osuruktan teyyare gözüyle bakanlar gazınızı yutuyormusunuz ne yapıyorsunuz diye
Ay bazen o pıislar cok kotu kokuyo yaaa tam bi zehir yani cok soluma haa kafa yapar

Hadi sen onu yapion ne guzl de. Ya bnm okuz napio yatakta yapio ustune bide battaniyeyi sallio bnm tarafa dogru pislik. Bi kere odadan ciktgimi bilirim
Gel bacım sanada bir topik acalım kocam gece cok pırtlıyor battaniyeyi sallıyor baslıklı

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…