Saglıklı olsunda battaniye sallasın razıyımsen uyurken yapiodr belkiiim
Onun yorumunu yapmistm ya qıEvet balam
Saglıklı olsunda battaniye sallasın razıyım❤
Cok yaratıcıHe acalim. Sorusu da KOCAMIN OSURUKLARINI NASIL KOKUSUZ YAPARIM ? olsun
Vallaha benimki de henuz pitircigini yakalamadim gazsiz mi neMisler gibi uyuyor benim kocam ben sikayetci degilim
Oldum aslında konu degissin demistimOnun yorumunu yapmistm ya qıtatmin olmadin mi
Vallaha benimki de henuz pitircigini yakalamadim gazsiz mi ne
Sende okuOldum aslında konu degissin demistim
Utanarak yzıyorum topigini okuyunuz
Hele dur gelem azcik orda da gulemOldum aslında konu degissin demistim
Utanarak yzıyorum topigini okuyunuz
Hele dur gelem azcik orda da gulem
Ben dayanamadım yine yaaaa kahretsinOkuyorum ama yorum yapmicam
Banlancan giiiBen dayanamadım yine yaaaa kahretsin
Bana göre banlıyor o beni gördügü yerde kırmızı bir dügmesi var askımın ona basıyorBanlancan giiimune neye gore banliyor acaba ya
Bana göre banlıyor o beni gördügü yerde kırmızı bir dügmesi var askımın ona basıyor
Övdüm tabiki yaaa Aşk olsunnn, sen bitanesinnnÖvdünmü gömdünmü anlamadım ama siz gidin gidin gelin baaaaare
İctenligine öldüm
Ay yeminle bayilcam simdi gulmekten. Icimdeki de benm gulmemden uyuyamdi bi turluBen dayanamadım yine yaaaa kahretsin
Demekki hepimizin başına geliyor :)) bende ilk kizdigimda öyle yaptım baktım işlerine geliyor, şimdi canim istediğinde yazıyorum kimseyi umursamıyorumBen de çok fena atıştım ya temmuz annelerinde, ne topik sahipleri var dedm hatta yazmıyorum alsın topiğini başına çalsın ona mı kaldım
Sende yarın benimle geliyorsun gecmis olsunAy yeminle bayilcam simdi gulmekten. Icimdeki de benm gulmemden uyuyamdi bi turlu
Yok bizimki haziran grubu :)) pazar günüydü
Ayyyy canım seni yerim hele hele gelÖvdüm tabiki yaaa Aşk olsunnn, sen bitanesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?