Bir konu var suan cok ilgimi cekenYok bizimki haziran grubu :)) pazar günüydü
Ay Allh korusun yaaSende yarın benimle geliyorsun gecmis olsun
Bizimki o kadar uzunlu nerde başlıyor bulamadim :)) 1250 civarlarıydı galiba atışmalar başlıyor sonra 1259 civarı gibi iyice alevleniyor ama bu ilk olmadığı için geçmişler var tabi çok seviyesiz konuşmalar oldu ben elimden geldiğince yinede kötü konuşmamaya çalıştım hakkı daha fazlasıydı aslında çünkü bi kaç kışı var sadece onların soruları cevaplansin onlar konuları belirlesin istiyorlar, olumsuz hiç birseye tahammulleri yok. Ne bilim çok saçma bi grup iste :)Bir konu var suan cok ilgimi ceken
ona biraz bakıp sonra inceleyecegim kuzum
Öhhhh ne okudum ben öyle neydi bu simdiBizimki o kadar uzunlu nerde başlıyor bulamadim :)) 1250 civarlarıydı galiba atışmalar başlıyor sonra 1259 civarı gibi iyice alevleniyor ama bu ilk olmadığı için geçmişler var tabi çok seviyesiz konuşmalar oldu ben elimden geldiğince yinede kötü konuşmamaya çalıştım hakkı daha fazlasıydı aslında çünkü bi kaç kışı var sadece onların soruları cevaplansin onlar konuları belirlesin istiyorlar, olumsuz hiç birseye tahammulleri yok. Ne bilim çok saçma bi grup iste :)
Geleyimmi
Yok canım o kadarına üşenirim zaten benHee o kadar normal canim benim hayalimde bir sürü şey canlandı bir an, meyve tabakları geçti gözümün önünden
Hayırlısı yapta sen bi bakalımOkadarcık dedigin sıvıyı bir görebilseydin keske
İnsallah böyle dikkatli bitirirsiniz gebeliklerinizi tatlım
Canım bende haziran annesi olucam o grupta olan bitenden haberim var ,bizler ilk 15 haftaliga kadar gauet iyi sohbet ediyorduk ama bozuldu ,suan şubat anneleri mart annelerine bakiyorum imreniyorum dogumlarini konuşuyorlar birbirlerini birakmamislar ,ve şunu soylemeliyimi ben o grubun doguma kadar ilerleyecegini düşünmüyorum bu grubuda az cok inceledim sen veIyiyim saol canim sen nasilsin :)) buralardayim daha çok, bu grubu çok seviyorum insanlar çok daha anlayışlı yardımsever halden anlar, diğer grupta çok bencil insan var hepsi banlandi zaten :) ama onların lafı ile de gitmem tabi yine arada girip sorusu olan varsa cevaplarım herhalde :))
Hoşgeldin canım aramıza :)Canım bende haziran annesi olucam o grupta olan bitenden haberim var ,bizler ilk 15 haftaliga kadar gauet iyi sohbet ediyorduk ama bozuldu ,suan şubat anneleri mart annelerine bakiyorum imreniyorum dogumlarini konuşuyorlar birbirlerini birakmamislar ,ve şunu soylemeliyimi ben o grubun doguma kadar ilerleyecegini düşünmüyorum bu grubuda az cok inceledim sen veMevayigit burda olmaniza da sevindim artik bende burda sizlerle sohbete dahil olmak istiyorum ,gordugum kadariyla herkes pozitif grupta bebek bekleyenler var rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyenlere insallah
Hoş geldin canımCanım bende haziran annesi olucam o grupta olan bitenden haberim var ,bizler ilk 15 haftaliga kadar gauet iyi sohbet ediyorduk ama bozuldu ,suan şubat anneleri mart annelerine bakiyorum imreniyorum dogumlarini konuşuyorlar birbirlerini birakmamislar ,ve şunu soylemeliyimi ben o grubun doguma kadar ilerleyecegini düşünmüyorum bu grubuda az cok inceledim sen veMevayigit burda olmaniza da sevindim artik bende burda sizlerle sohbete dahil olmak istiyorum ,gordugum kadariyla herkes pozitif grupta bebek bekleyenler var rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyenlere insallah
Sizin gruba da baktım hakkaten saçma sapan şeylerden oluyor hep, işine gelmeyen mesajı görmeyeyim demiyorlar illaki yorum yapıyorlar, herkes çok biliyor maşallah, bazen sadece okuyayım yazmayayım diyorum ama başaramıyorumDemekki hepimizin başına geliyor :)) bende ilk kizdigimda öyle yaptım baktım işlerine geliyor, şimdi canim istediğinde yazıyorum kimseyi umursamıyorum
İnşallah canım. Burdan yazışırız aynen. Biz bebek istedikten itibaren ben bu gruba üyeyim zaten.Canım bende haziran annesi olucam o grupta olan bitenden haberim var ,bizler ilk 15 haftaliga kadar gauet iyi sohbet ediyorduk ama bozuldu ,suan şubat anneleri mart annelerine bakiyorum imreniyorum dogumlarini konuşuyorlar birbirlerini birakmamislar ,ve şunu soylemeliyimi ben o grubun doguma kadar ilerleyecegini düşünmüyorum bu grubuda az cok inceledim sen veMevayigit burda olmaniza da sevindim artik bende burda sizlerle sohbete dahil olmak istiyorum ,gordugum kadariyla herkes pozitif grupta bebek bekleyenler var rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyenlere insallah
Bana gun 7 bucukta aydı. Ama şimdi ikinci uykuma yatcamGud murniinngg kizlaarr ben azcuk daha uyim gelirimsiz gune baslayin.
Anteplililili hos geldin cnm sen de burasi iidr xoştır takil keyfine gore
Ya bide oyle bişey var. Grubun yoneticisi bebek arabasıbna beşiğe yorum atmıosunuz gidip akıntıya yorum atıyorsunuz dio. Ama ben bebek arabası henuz bakmıyorum beşik bakmıyorum ne deyimki. Bilgim de yok ilk olacak bebek. Garip garip cok garip.Sizin gruba da baktım hakkaten saçma sapan şeylerden oluyor hep, işine gelmeyen mesajı görmeyeyim demiyorlar illaki yorum yapıyorlar, herkes çok biliyor maşallah, bazen sadece okuyayım yazmayayım diyorum ama başaramıyorum ☺
Iyi okumuşsun valla :)) onun öncesinde yine karşı tarafın sataşmaları var önce ses etmedim ama çok üstümüze geldi :)) ben 1 gün banladım ama onlar 4 gün filan oldu hala banlilar :) neyse en güzel yer burası tabiki gerçek hayatin içinden bir sayfa Rabbim inşallah burdaki arkadaşlarımın tüm sıkıntılarını giderir, gönüllerinde olanı nasip ederÖhhhh ne okudum ben öyle neydi bu simdi
1260lardan basladım bende okumaya bir on sayfa okumusumdur sanırım.
O arkadasının banı kalktıgında onuda alalım canım buraya. Ve bebek özlemimiz var diye sıkıntılarınızı paylasmakta cekinmeyin burada. Yarın öbürgün bizlerde hamile kalacaz insallah.
Kötü niyetli kimse yok cok sükür hic cekinmeden fikir alısverislerinde bulunabilirsiniz hamislerim.
üzüldüm ama gecen diyaloglara ya o hakaretler cok saygısızca olmus tövbeee
iyi sabrını tutmussun ve banlanmamıssın
Afiyet olsun O zamanYok canım o kadarına üşenirim zaten ben☺
Ben daha öncede 2 anne grubuna katıldım çok güzel ilerledi ve daha sonra bu grup gebelikten önce başladı ve hala devam ediyoruz. Insan eğer bir sıkıntısını paylaşamayacaksa sürekli üzerind e baskı hissedicekse cidden yazmaktan sıkılıyor, ben bi kaç şeyi belki birden fazla söylemiş olabilirim ama onlarda yine yeni gelen insanlar ve cevap veriyorken kendi durumumu açıklama yaparak cevap veriyorum, bana böylesi daha doğru geliyor çünkü ama eğer orda ki yazıları gerçekten tarafsızca başından beri okuyanlar bazı kişilerin bilerek sıkıntı çıkarttıklarını görüucektir, yandaş olanlar tabiki her türlü okumadan yazıyorlar. Insan istediğini okur istediğini okumaz sonuçta ama beni çok baskilamaya çalıştılar bende bu sefer tepki gösterdim iyi oldu bence :)) seninde aynı düşüncede olmana sevindim buz mevayigitle aylardır burdayiz çokta mutluyuz diğer arkadaşlarımızla beraber, senide görmek güzelCanım bende haziran annesi olucam o grupta olan bitenden haberim var ,bizler ilk 15 haftaliga kadar gauet iyi sohbet ediyorduk ama bozuldu ,suan şubat anneleri mart annelerine bakiyorum imreniyorum dogumlarini konuşuyorlar birbirlerini birakmamislar ,ve şunu soylemeliyimi ben o grubun doguma kadar ilerleyecegini düşünmüyorum bu grubuda az cok inceledim sen veMevayigit burda olmaniza da sevindim artik bende burda sizlerle sohbete dahil olmak istiyorum ,gordugum kadariyla herkes pozitif grupta bebek bekleyenler var rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyenlere insallah
Birde öncesi var acayip saçmaladılar, yani bi insan endişe duyuyor akımtim var diyor renginden bahsediyor hemen laf ediyorlarSizin gruba da baktım hakkaten saçma sapan şeylerden oluyor hep, işine gelmeyen mesajı görmeyeyim demiyorlar illaki yorum yapıyorlar, herkes çok biliyor maşallah, bazen sadece okuyayım yazmayayım diyorum ama başaramıyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?