Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde de aynısı oldu biliyor musun, ben kimseye söylemedim gebeliğimi dedim birisi nedenini sordu önceki kaybımı ve nedenini anlattım her haftada olabilir risk hep oluyor dedim topik sahibi böyle şeyler yazmamamı etkilenildiğini yazdı ben de burda duymasanız gerçek hayatta duyarsınız kulağınızı mı tıkayacaksınız dedim evet dedi tıkayacakmış Neyse bir süre muhatap olmadık birisi geldi 19. Haftada bebeğimi kaybettim dedi laf arasında, ona diyor ki nedeni neydi? Bak etkilenene bak garezi bana, sordum hani etkileniyordunuz dedm sanane filan yazıyor seviye yerlerde, bana arka çıkanlara da burası benim topiğim istemeyen gitsin diyor dengesiz, delirtti beni bir sürü saydırdım saygı çerçevesinde şimdi arkadaş beni etiketlemiş plesanta sorunu olan arkadaşlar var diye, ben burdan yazmayayım etkileniliyor dedim

Ben tamamen objektifim canım, şuan oranin asla tadi yok , ne diyelim boyle kısmetmiş umarim burda guzel gebelik haberlerini alip ,bizlerinde dogumlarini paylasiriz insallah

Canim bende ayrintiliyi merak ediyorum , ama daha bebegin adam akilli hareketlerinide hissetmedim , benimde randevum 11 şubatta ondan sonrada ayrintiliya gidicez umarim hersey yolunda ve guzel ilerler

Demekki yanliz değilmişiz canim ben ilk temmuz annesiydim dogumum 2 temmuzda gozuktu ama bebek onde gidince hazirana kaydi bende o gruba gectim , ama temuuz grubuda cok ic açıcı durmuyordu ki bak bizde oldugu gibi sizdede olmuş, neyse son cümleni iyi yazmışsın

Aynen demekki böyle bi grup var gerçekten, bizde de ayni muhabbet bende onlarin inadina cikmiyorum, arada girip yazıyorum bunları toplayip dunya disina almak lazim herhalde etkilemesinler diye :)) en azindan beni anlayanlar var icim rahatladi cokta iyi demissin neyseki burda guzel bir grubumuz var herkesin istediğini paylaşabildiği :))

Ben tamamen objektifim canım, şuan oranin asla tadi yok , ne diyelim boyle kısmetmiş umarim burda guzel gebelik haberlerini alip ,bizlerinde dogumlarini paylasiriz insallah
Inşallah canim, buranın ortamı çok daha güzel :) inşallah hepimiz için hayırla sonuçlanır tüm beklentilerimiz

Bende cok etkilendim ama canım şoyle ki grupta bebek tuvalette elime düştü diyen vardı . Ben bu kadar acık konuşulmasın dedim. Herkes acısını paylaşıyor falan dedi de. Acısına saygım var ama ne bilim ya oyle de soylenmemeli biraz düşünceli olunmalı diye düşündüm bunu dile getiren de bendim hatta bizim o grupta. Bide o haftalar riskli haftalardı ister istemez tedirgin oldum bir süre. Saatlerce düşündüm ele nasıl düşüyor bebek die.

Bende cok etkilendim ama canım
Zaten abartan onlardı seninki yine daha hakli bir öneriydi ama arkadaşlar çok baskı kurup insanların mesajlarıyla artık dalga geçmeye başladılar. Zaten hatalarını anlamış olmalilarki 3 kişide grubu bırakmışlar. Hatta biri adını değiştirmiş gitmeden önce çünkü yazdıklarıyla hatırlanmak istemiyor büyük ihtimal. Şimdi yeni yönetici ariyorlarmis

Canım ilk bebeği olanlar daha mı hassas oluyor bilmiyorum ama benim mesela kuzenimin aynı şey oldu 6. Aydı rahim ağzı yetmezliğinden tuvalette düşürdü bebeğini, şimdi ben bunu duysam çok üzülürüm ama vay efendim bunu yazma demem benzer şeyler duyuyoruz yaşıyoruz zaten, etkilensek de Allah korusun bizim başımıza gelmez inş der geçeriz yani yaşayan kişi hatırlamak pahasına acısını paylaştıysa saygı duymak lazım bence, sen de haklısın etkilenirsin ama alışılıyor zamanla her türlüsü duyuluyor çünkü

O dalgayı bana da yaptı. İç çamaşırında ki akıntıyı soran arkadaş pamukşeker di sanırım onun için ben yazmıştım arkadaş sanırım bebegin suyu falanmı die tedirgin olmuştur die. Yine dalga vari bi şekilde günde 2 3 kez değiştirilmeli zatwn die cevap atmıştı. Ama ben karşılık vermedim kesinlikle yazdım gectim. İnsanlar garip. Cok guldum ama anladık senin el doplerin var yazmıştı ya

Benim ablam da yaşadı canım boyle bişey bide tam o haftalardı o sıralar cok korkuyordum hadi genetik olursa hadi benimde oyle düşerse die. O da sanırım üzerine yazınca korktum.

Olabilir ama başka biri daha vardı ben ona cevap yazmıştım mesela onlara çok dokunmuş:) bende ilk yazdiklarinda umursamadım ama resmen hepsi birden ayrı ayrı yazdılar bi kaç kere sonunda giden onlar oldu zaten, gruba şimdi huzur geldi bence :)

Yok cnm hic bisey degismicek. Sadece tanı koymak icin yapiolr . O da tamamen dogru deil zaten. Detyliyi yaptr yeter bence de. Ben devltte de yaptrdim. Yine guzl ilgilndi dr. Ayni seyleri soledi bana ozeldekiyle.
Ben de bi tane tek hamile pantolonu aldim cok rahat. Ic camasr zaten kasik asagisinda durdgu icin rahatsz olmuorm. Almadim o yuzden
Merhaba hemşom geçmiştir inşallah canım ne yaptın kontrolün saat kaçta
Mrba cnm
Kiz dun gittim cok sukur iiydi . Bobrekteki genisleme ayniydi sadece. O da tek basina bi anlm ifade etmio etmio zaten. Onun disnda her sy iiydi . 1 kilo kartol olmus oglim

Bende aynı şekilde dusunuyorum, mesela benimde eltim aynı şeyi yaşadı 6.ayında ama insanlara çok ütopik geldi sanki hiç olmıycak birşeymiş gibi ama şimdi yıne tepki çeker diye yazmadım mesela insanlar niye olduğunu sorsa ona gore doktoruna danisabilir kendi durumunu mesela, ben bazi şeyleri gözardı eden doktorları gordum çünkü. Bende nedense etkilenmiyorum evet biliyoruz herşey nasipte nasılsa öyle olucak ama yinede tedbiri elden birakmamak lazım en azından insanin kendi vicdanı rahat olsun diye.

Bende ikili test yaptirmamistim ama doktorumu degistirdim mutlaka yapılmalı dedi 4lu test yaptik çok şükür iyi cıktı sonucu ama bana sen riskli gebesin yaptırman lazım dedi mutlaka. Diğer doktorlar ise çok önemsemedi detayliya gireceksen yaptirmasanda olur dedi. Tabiki karar yine senin. Bende detayliyi 18 şubata aldım bakalım:)

İnşallah iyi cıkar ordaki sonuclar. Benim doktor da biz oneriyoruz ancak sana kalmış dediler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…