Bizde de aynısı oldu biliyor musun, ben kimseye söylemedim gebeliğimi dedim birisi nedenini sordu önceki kaybımı ve nedenini anlattım her haftada olabilir risk hep oluyor dedim topik sahibi böyle şeyler yazmamamı etkilenildiğini yazdı ben de burda duymasanız gerçek hayatta duyarsınız kulağınızı mı tıkayacaksınız dedim evet dedi tıkayacakmışBirde öncesi var acayip saçmaladılar, yani bi insan endişe duyuyor akımtim var diyor renginden bahsediyor hemen laf ediyorlaristiyorlarki sadece beşik bebek kıyafeti konuşsunlar, maşallah hassasiyetleri nirvanaya cıkmış, grubumuzda şimdiye kadar 5 kişi filan bebeğini kaybetti, oraya bunu yazdılar sonra da arkasından ay niye yazılıyor ki canımız sıkılıyor, etkileniyoruz filan ama o insani kimse düşünmüyor, birde laf ediyirlar, o kadar çok şey var ki yazilcak ama cidden değmezler, empati sıfır, halden anlamak sıfır, ne diyim Allah akil fikir versin.
Yok canım gelmedi daha adetim normalde bugün gider test yapardım da her defasında hayal kırıklığına uğrayınca yapmadım bekleyecek 3 4 gün daha:)Pandus bugün bat tarihinmis cicegim durumun nedir?
Ben tamamen objektifim canım, şuan oranin asla tadi yok , ne diyelim boyle kısmetmiş umarim burda guzel gebelik haberlerini alip ,bizlerinde dogumlarini paylasiriz insallahBen daha öncede 2 anne grubuna katıldım çok güzel ilerledi ve daha sonra bu grup gebelikten önce başladı ve hala devam ediyoruz. Insan eğer bir sıkıntısını paylaşamayacaksa sürekli üzerind e baskı hissedicekse cidden yazmaktan sıkılıyor, ben bi kaç şeyi belki birden fazla söylemiş olabilirim ama onlarda yine yeni gelen insanlar ve cevap veriyorken kendi durumumu açıklama yaparak cevap veriyorum, bana böylesi daha doğru geliyor çünkü ama eğer orda ki yazıları gerçekten tarafsızca başından beri okuyanlar bazı kişilerin bilerek sıkıntı çıkarttıklarını görüucektir, yandaş olanlar tabiki her türlü okumadan yazıyorlar. Insan istediğini okur istediğini okumaz sonuçta ama beni çok baskilamaya çalıştılar bende bu sefer tepki gösterdim iyi oldu bence :)) seninde aynı düşüncede olmana sevindim buz mevayigitle aylardır burdayiz çokta mutluyuz diğer arkadaşlarımızla beraber, senide görmek güzel
Canim bende ayrintiliyi merak ediyorum , ama daha bebegin adam akilli hareketlerinide hissetmedim , benimde randevum 11 şubatta ondan sonrada ayrintiliya gidicez umarim hersey yolunda ve guzel ilerlerBana gun 7 bucukta aydı. Ama şimdi ikinci uykuma yatcam ☺ gunaydın herkeslereşansıma ultrason aleti sıkıntılı idi ölcüm yapamadı doktor pek. Genel olarak iyi dedi. 3 lü test dedi. Yaptırmak istemiyorum dedim. Ayrıntılı için gun verdi. 19 şubattada ona gidecem. Bizim burdaki devlete gittim. Bunlar oyle bi beş dk bakıolar mış heralde cok incelemiyorlarda. Aklıma takılıo bu doktorlar 2 li 3 lü 4 lü yaptırdınmı diye soruyorlar ya. Yaptursam bişey degişmeyecek ki demi. Sıkıntı cıksa az bi deger ben pinpirikliyim gunlerim kötü gececek. Allah dan gelene razıyım. Rabbim hayırlısını saglıkla sıhhatle tam olarak nasip etsin inşallah. Kan la idrar aldı bide öğleden sonra da ona gitcem. Sonra da kendime hamile pantolonun almaya gitcem olmuyo hiçbişey lastikli donlarım bile darlıyor. Lcw ya bakacam. İnşallah vardır adam akıllı bişey.
Demekki yanliz değilmişizBizde de aynısı oldu biliyor musun, ben kimseye söylemedim gebeliğimi dedim birisi nedenini sordu önceki kaybımı ve nedenini anlattım her haftada olabilir risk hep oluyor dedim topik sahibi böyle şeyler yazmamamı etkilenildiğini yazdı ben de burda duymasanız gerçek hayatta duyarsınız kulağınızı mı tıkayacaksınız dedim evet dedi tıkayacakmış ☺ Neyse bir süre muhatap olmadık birisi geldi 19. Haftada bebeğimi kaybettim dedi laf arasında, ona diyor ki nedeni neydi? Bak etkilenene bak garezi bana, sordum hani etkileniyordunuz dedm sanane filan yazıyor seviye yerlerde, bana arka çıkanlara da burası benim topiğim istemeyen gitsin diyor dengesiz, delirtti beni bir sürü saydırdım saygı çerçevesindeşimdi arkadaş beni etiketlemiş plesanta sorunu olan arkadaşlar var diye, ben burdan yazmayayım etkileniliyor dedim
Aynen demekki böyle bi grup var gerçekten, bizde de ayni muhabbet bende onlarin inadina cikmiyorum, arada girip yazıyorumBizde de aynısı oldu biliyor musun, ben kimseye söylemedim gebeliğimi dedim birisi nedenini sordu önceki kaybımı ve nedenini anlattım her haftada olabilir risk hep oluyor dedim topik sahibi böyle şeyler yazmamamı etkilenildiğini yazdı ben de burda duymasanız gerçek hayatta duyarsınız kulağınızı mı tıkayacaksınız dedim evet dedi tıkayacakmış ☺ Neyse bir süre muhatap olmadık birisi geldi 19. Haftada bebeğimi kaybettim dedi laf arasında, ona diyor ki nedeni neydi? Bak etkilenene bak garezi bana, sordum hani etkileniyordunuz dedm sanane filan yazıyor seviye yerlerde, bana arka çıkanlara da burası benim topiğim istemeyen gitsin diyor dengesiz, delirtti beni bir sürü saydırdım saygı çerçevesindeşimdi arkadaş beni etiketlemiş plesanta sorunu olan arkadaşlar var diye, ben burdan yazmayayım etkileniliyor dedim
Merhaba hemşom geçmiştir inşallah canım ne yaptın kontrolün saat kaçtaGunydin canimlar. Bugun kontrolumz var gorenlerden dua beklerim. Bazi seyler vardi insllh yok olmustur
Inşallah canim, buranın ortamı çok daha güzel :) inşallah hepimiz için hayırla sonuçlanır tüm beklentilerimizBen tamamen objektifim canım, şuan oranin asla tadi yok , ne diyelim boyle kısmetmiş umarim burda guzel gebelik haberlerini alip ,bizlerinde dogumlarini paylasiriz insallah
Bende cok etkilendim ama canım şoyle ki grupta bebek tuvalette elime düştü diyen vardı . Ben bu kadar acık konuşulmasın dedim. Herkes acısını paylaşıyor falan dedi de. Acısına saygım var ama ne bilim ya oyle de soylenmemeli biraz düşünceli olunmalı diye düşündüm bunu dile getiren de bendim hatta bizim o grupta. Bide o haftalar riskli haftalardı ister istemez tedirgin oldum bir süre. Saatlerce düşündüm ele nasıl düşüyor bebek die.Bizde de aynısı oldu biliyor musun, ben kimseye söylemedim gebeliğimi dedim birisi nedenini sordu önceki kaybımı ve nedenini anlattım her haftada olabilir risk hep oluyor dedim topik sahibi böyle şeyler yazmamamı etkilenildiğini yazdı ben de burda duymasanız gerçek hayatta duyarsınız kulağınızı mı tıkayacaksınız dedim evet dedi tıkayacakmışNeyse bir süre muhatap olmadık birisi geldi 19. Haftada bebeğimi kaybettim dedi laf arasında, ona diyor ki nedeni neydi? Bak etkilenene bak garezi bana, sordum hani etkileniyordunuz dedm sanane filan yazıyor seviye yerlerde, bana arka çıkanlara da burası benim topiğim istemeyen gitsin diyor dengesiz, delirtti beni bir sürü saydırdım saygı çerçevesinde şimdi arkadaş beni etiketlemiş plesanta sorunu olan arkadaşlar var diye, ben burdan yazmayayım etkileniliyor dedim
İnşallah ya. Yarıladık sayılır yoluCanim bende ayrintiliyi merak ediyorum , ama daha bebegin adam akilli hareketlerinide hissetmedim , benimde randevum 11 şubatta ondan sonrada ayrintiliya gidicez umarim hersey yolunda ve guzel ilerler
Aynen tamaminada erdirsin rabbim❤İnşallah ya. Yarıladık sayılır yolu
Bende cok etkilendim ama canım
Zaten abartan onlardı seninki yine daha hakli bir öneriydi ama arkadaşlar çok baskı kurup insanların mesajlarıyla artık dalga geçmeye başladılar. Zaten hatalarını anlamış olmalilarki 3 kişide grubu bırakmışlar. Hatta biri adını değiştirmiş gitmeden önce çünkü yazdıklarıyla hatırlanmak istemiyor büyük ihtimal. Şimdi yeni yönetici ariyorlarmisBende cok etkilendim ama canım şoyle ki grupta bebek tuvalette elime düştü diyen vardı . Ben bu kadar acık konuşulmasın dedim. Herkes acısını paylaşıyor falan dedi de. Acısına saygım var ama ne bilim ya oyle de soylenmemeli biraz düşünceli olunmalı diye düşündüm bunu dile getiren de bendim hatta bizim o grupta. Bide o haftalar riskli haftalardı ister istemez tedirgin oldum bir süre. Saatlerce düşündüm ele nasıl düşüyor bebek die.
Canım ilk bebeği olanlar daha mı hassas oluyor bilmiyorum ama benim mesela kuzenimin aynı şey oldu 6. Aydı rahim ağzı yetmezliğinden tuvalette düşürdü bebeğini, şimdi ben bunu duysam çok üzülürüm ama vay efendim bunu yazma demem benzer şeyler duyuyoruz yaşıyoruz zaten, etkilensek de Allah korusun bizim başımıza gelmez inş der geçeriz yani yaşayan kişi hatırlamak pahasına acısını paylaştıysa saygı duymak lazım bence, sen de haklısın etkilenirsin ama alışılıyor zamanla her türlüsü duyuluyor çünküBende cok etkilendim ama canım şoyle ki grupta bebek tuvalette elime düştü diyen vardı . Ben bu kadar acık konuşulmasın dedim. Herkes acısını paylaşıyor falan dedi de. Acısına saygım var ama ne bilim ya oyle de soylenmemeli biraz düşünceli olunmalı diye düşündüm bunu dile getiren de bendim hatta bizim o grupta. Bide o haftalar riskli haftalardı ister istemez tedirgin oldum bir süre. Saatlerce düşündüm ele nasıl düşüyor bebek die.
O dalgayı bana da yaptı. İç çamaşırında ki akıntıyı soran arkadaş pamukşeker di sanırım onun için ben yazmıştım arkadaş sanırım bebegin suyu falanmı die tedirgin olmuştur die. Yine dalga vari bi şekilde günde 2 3 kez değiştirilmeli zatwn die cevap atmıştı. Ama ben karşılık vermedim kesinlikle yazdım gectim. İnsanlar garip. Cok guldum ama anladık senin el doplerin var yazmıştı yaZaten abartan onlardı seninki yine daha hakli bir öneriydi ama arkadaşlar çok baskı kurup insanların mesajlarıyla artık dalga geçmeye başladılar. Zaten hatalarını anlamış olmalilarki 3 kişide grubu bırakmışlar. Hatta biri adını değiştirmiş gitmeden önce çünkü yazdıklarıyla hatırlanmak istemiyor büyük ihtimal. Şimdi yeni yönetici ariyorlarmis
Benim ablam da yaşadı canım boyle bişey bide tam o haftalardı o sıralar cok korkuyordum hadi genetik olursa hadi benimde oyle düşerse die. O da sanırım üzerine yazınca korktum.Canım ilk bebeği olanlar daha mı hassas oluyor bilmiyorum ama benim mesela kuzenimin aynı şey oldu 6. Aydı rahim ağzı yetmezliğinden tuvalette düşürdü bebeğini, şimdi ben bunu duysam çok üzülürüm ama vay efendim bunu yazma demem benzer şeyler duyuyoruz yaşıyoruz zaten, etkilensek de Allah korusun bizim başımıza gelmez inş der geçeriz yani yaşayan kişi hatırlamak pahasına acısını paylaştıysa saygı duymak lazım bence, sen de haklısın etkilenirsin ama alışılıyor zamanla her türlüsü duyuluyor çünkü
Olabilir ama başka biri daha vardı ben ona cevap yazmıştım mesela onlara çok dokunmuş:) bende ilk yazdiklarinda umursamadım ama resmen hepsi birden ayrı ayrı yazdılar bi kaç kere sonunda giden onlar oldu zaten, gruba şimdi huzur geldi bence :)O dalgayı bana da yaptı. İç çamaşırında ki akıntıyı soran arkadaş pamukşeker di sanırım onun için ben yazmıştım arkadaş sanırım bebegin suyu falanmı die tedirgin olmuştur die. Yine dalga vari bi şekilde günde 2 3 kez değiştirilmeli zatwn die cevap atmıştı. Ama ben karşılık vermedim kesinlikle yazdım gectim. İnsanlar garip. Cok guldum ama anladık senin el doplerin var yazmıştı ya
Yok cnm hic bisey degismicek. Sadece tanı koymak icin yapiolr . O da tamamen dogru deil zaten. Detyliyi yaptr yeter bence de. Ben devltte de yaptrdim. Yine guzl ilgilndi dr. Ayni seyleri soledi bana ozeldekiyle.Bana gun 7 bucukta aydı. Ama şimdi ikinci uykuma yatcam ☺ gunaydın herkeslereşansıma ultrason aleti sıkıntılı idi ölcüm yapamadı doktor pek. Genel olarak iyi dedi. 3 lü test dedi. Yaptırmak istemiyorum dedim. Ayrıntılı için gun verdi. 19 şubattada ona gidecem. Bizim burdaki devlete gittim. Bunlar oyle bi beş dk bakıolar mış heralde cok incelemiyorlarda. Aklıma takılıo bu doktorlar 2 li 3 lü 4 lü yaptırdınmı diye soruyorlar ya. Yaptursam bişey degişmeyecek ki demi. Sıkıntı cıksa az bi deger ben pinpirikliyim gunlerim kötü gececek. Allah dan gelene razıyım. Rabbim hayırlısını saglıkla sıhhatle tam olarak nasip etsin inşallah. Kan la idrar aldı bide öğleden sonra da ona gitcem. Sonra da kendime hamile pantolonun almaya gitcem olmuyo hiçbişey lastikli donlarım bile darlıyor. Lcw ya bakacam. İnşallah vardır adam akıllı bişey.
Mrba cnmMerhaba hemşom geçmiştir inşallah canım ne yaptın kontrolün saat kaçta
Bende aynı şekilde dusunuyorum, mesela benimde eltim aynı şeyi yaşadı 6.ayında ama insanlara çok ütopik geldi sanki hiç olmıycak birşeymiş gibi ama şimdi yıne tepki çeker diye yazmadım mesela insanlar niye olduğunu sorsa ona gore doktoruna danisabilir kendi durumunu mesela, ben bazi şeyleri gözardı eden doktorları gordum çünkü. Bende nedense etkilenmiyorum evet biliyoruz herşey nasipte nasılsa öyle olucak ama yinede tedbiri elden birakmamak lazım en azından insanin kendi vicdanı rahat olsun diye.Canım ilk bebeği olanlar daha mı hassas oluyor bilmiyorum ama benim mesela kuzenimin aynı şey oldu 6. Aydı rahim ağzı yetmezliğinden tuvalette düşürdü bebeğini, şimdi ben bunu duysam çok üzülürüm ama vay efendim bunu yazma demem benzer şeyler duyuyoruz yaşıyoruz zaten, etkilensek de Allah korusun bizim başımıza gelmez inş der geçeriz yani yaşayan kişi hatırlamak pahasına acısını paylaştıysa saygı duymak lazım bence, sen de haklısın etkilenirsin ama alışılıyor zamanla her türlüsü duyuluyor çünkü
Bende ikili test yaptirmamistim ama doktorumu degistirdim mutlaka yapılmalı dedi 4lu test yaptik çok şükür iyi cıktı sonucu ama bana sen riskli gebesin yaptırman lazım dedi mutlaka. Diğer doktorlar ise çok önemsemedi detayliya gireceksen yaptirmasanda olur dedi. Tabiki karar yine senin. Bende detayliyi 18 şubata aldım bakalım:)Bana gun 7 bucukta aydı. Ama şimdi ikinci uykuma yatcam ☺ gunaydın herkeslereşansıma ultrason aleti sıkıntılı idi ölcüm yapamadı doktor pek. Genel olarak iyi dedi. 3 lü test dedi. Yaptırmak istemiyorum dedim. Ayrıntılı için gun verdi. 19 şubattada ona gidecem. Bizim burdaki devlete gittim. Bunlar oyle bi beş dk bakıolar mış heralde cok incelemiyorlarda. Aklıma takılıo bu doktorlar 2 li 3 lü 4 lü yaptırdınmı diye soruyorlar ya. Yaptursam bişey degişmeyecek ki demi. Sıkıntı cıksa az bi deger ben pinpirikliyim gunlerim kötü gececek. Allah dan gelene razıyım. Rabbim hayırlısını saglıkla sıhhatle tam olarak nasip etsin inşallah. Kan la idrar aldı bide öğleden sonra da ona gitcem. Sonra da kendime hamile pantolonun almaya gitcem olmuyo hiçbişey lastikli donlarım bile darlıyor. Lcw ya bakacam. İnşallah vardır adam akıllı bişey.
İnşallah iyi cıkar ordaki sonuclar. Benim doktor da biz oneriyoruz ancak sana kalmış dediler.Bende ikili test yaptirmamistim ama doktorumu degistirdim mutlaka yapılmalı dedi 4lu test yaptik çok şükür iyi cıktı sonucu ama bana sen riskli gebesin yaptırman lazım dedi mutlaka. Diğer doktorlar ise çok önemsemedi detayliya gireceksen yaptirmasanda olur dedi. Tabiki karar yine senin. Bende detayliyi 18 şubata aldım bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?