Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle canım insanın başına her şey gelebiliyor bunu biliyoruz zaten ama elimizden geldiğince tedbirli olalım ki gerisi Allaha kalsın takdir onun yani. Gerçekten bazı doktorlar önemsemiyor gerekirse doktor değiştiriliyor insan hayatı kurtuluyor vesile oluyor..

Açıkçası ben insanların yaşadığı sıkıntılardan çok şey öğrendim, kendimde riskli olduğum için her ayrıntıya deginmek bişey atlamamak istiyorum, bazıları aman akıntı ne olcak diyor ama akıntı eğer enfeksiyondan kaynaklı ise erken doğumun en büyük sebebi mesela, bunu daha önce burda enfeksiyondan bebeğini kaybeden birinden öğrenmiştim ve bende renkli akıntı yaşadığım gibi doktora koştum ve enfeksiyondu hemen tedavi oldum. Yani ınsanlar kötü tarafından bakamamalı bazı şeylere. Kimse istemez tabiki kötü bisey yaşamayı yada başkasının yaşamasını ama eğer oluyorsa bazı şeyler bunlardan ders çıkarmalı diye dusunuyorum. Burayıda baya meşgul ettik :)) ne çok sorunumuz varmis

O maşallah maşallah iyi bakalım Her şeyin iyi olmasına sevindim canım Ben de bugün dişim kırılmıştı çektirdim ama tam değil sallanan kısmı çkti ben bebekten dolayı tedirgin olunca hepsini çekmedi

Öyle canım çok dertliyiz Hele ki insanın bir kaybı olunca her şeyi ince eleyip sık dokuyor, herkes ister sorunsuz bir gebelik ama olmayınca da belirtileri takip etmek lazım tabiki.. sağ salim alalım inş kucağımıza da bebeklerin dertlerini konuşalım gereksiz şeyleri dert edelim inş

Aramıza gosgeldin böcekli cicegim

İnsallah cicegim unutun o günleri artık herderdinize kucak acan N Nana Ana nız mevcut

Yok canım gelmedi daha adetim normalde bugün gider test yapardım da her defasında hayal kırıklığına uğrayınca yapmadım bekleyecek 3 4 gün daha:)
Tamam cicegim gelismelerden haberdar et bizleri

Gidemmi ben

Ayy hangi disin kirildi nasil oldu kiz. Gecmis olsn

Ayy hangi disin kirildi nasil oldu kiz. Gecmis olsn
Sağol canım sol üstteki en arkadaki dişimin yanındaki kanal tedavi yaptırmıştım 10 sene önce dolgusu düştü dişçiye gittim meğer kırılmış da ve çekmek lazım dedi korka korka çektirdim ama tedirginliğimden ötürü tümden çekmedi sallanan kırık tarafı tek çekti yarısı kaldı inşallah bebişe bi zararı olmaz da dört ay bir an önce geçse de doğumdan sonra tedavimi olurum bebeğe bi zararı olmasın da

Insllh olmz da olsa bunu goze almazdi herlde

Cok gecmis olsn insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…