Inşallah iyi çıkarİnşallah iyi cıkar ordaki sonuclar. Benim doktor da biz oneriyoruz ancak sana kalmış dediler.
Öyle canım insanın başına her şey gelebiliyor bunu biliyoruz zaten ama elimizden geldiğince tedbirli olalım ki gerisi Allaha kalsın takdir onun yani. Gerçekten bazı doktorlar önemsemiyor gerekirse doktor değiştiriliyor insan hayatı kurtuluyor vesile oluyor..Bende aynı şekilde dusunuyorum, mesela benimde eltim aynı şeyi yaşadı 6.ayında ama insanlara çok ütopik geldi sanki hiç olmıycak birşeymiş gibi ama şimdi yıne tepki çeker diye yazmadım mesela insanlar niye olduğunu sorsa ona gore doktoruna danisabilir kendi durumunu mesela, ben bazi şeyleri gözardı eden doktorları gordum çünkü. Bende nedense etkilenmiyorum evet biliyoruz herşey nasipte nasılsa öyle olucak ama yinede tedbiri elden birakmamak lazım en azından insanin kendi vicdanı rahat olsun diye.
Açıkçası ben insanların yaşadığı sıkıntılardan çok şey öğrendim, kendimde riskli olduğum için her ayrıntıya deginmek bişey atlamamak istiyorum, bazıları aman akıntı ne olcak diyor ama akıntı eğer enfeksiyondan kaynaklı ise erken doğumun en büyük sebebi mesela, bunu daha önce burda enfeksiyondan bebeğini kaybeden birinden öğrenmiştim ve bende renkli akıntı yaşadığım gibi doktora koştum ve enfeksiyondu hemen tedavi oldum. Yani ınsanlar kötü tarafından bakamamalı bazı şeylere. Kimse istemez tabiki kötü bisey yaşamayı yada başkasının yaşamasını ama eğer oluyorsa bazı şeyler bunlardan ders çıkarmalı diye dusunuyorum. Burayıda baya meşgul ettik :)) ne çok sorunumuz varmisÖyle canım insanın başına her şey gelebiliyor bunu biliyoruz zaten ama elimizden geldiğince tedbirli olalım ki gerisi Allaha kalsın takdir onun yani. Gerçekten bazı doktorlar önemsemiyor gerekirse doktor değiştiriliyor insan hayatı kurtuluyor vesile oluyor..
O maşallah maşallah iyi bakalım Her şeyin iyi olmasına sevindim canımYok cnm hic bisey degismicek. Sadece tanı koymak icin yapiolr . O da tamamen dogru deil zaten. Detyliyi yaptr yeter bence de. Ben devltte de yaptrdim. Yine guzl ilgilndi dr. Ayni seyleri soledi bana ozeldekiyle.
Ben de bi tane tek hamile pantolonu aldim cok rahat. Ic camasr zaten kasik asagisinda durdgu icin rahatsz olmuorm. Almadim o yuzden
Mrba cnm
Kiz dun gittimcok sukur iiydi . Bobrekteki genisleme ayniydi sadece. O da tek basina bi anlm ifade etmio etmio zaten. Onun disnda her sy iiydi . 1 kilo kartol olmus oglim
Öyle canım çok dertliyizAçıkçası ben insanların yaşadığı sıkıntılardan çok şey öğrendim, kendimde riskli olduğum için her ayrıntıya deginmek bişey atlamamak istiyorum, bazıları aman akıntı ne olcak diyor ama akıntı eğer enfeksiyondan kaynaklı ise erken doğumun en büyük sebebi mesela, bunu daha önce burda enfeksiyondan bebeğini kaybeden birinden öğrenmiştim ve bende renkli akıntı yaşadığım gibi doktora koştum ve enfeksiyondu hemen tedavi oldum. Yani ınsanlar kötü tarafından bakamamalı bazı şeylere. Kimse istemez tabiki kötü bisey yaşamayı yada başkasının yaşamasını ama eğer oluyorsa bazı şeyler bunlardan ders çıkarmalı diye dusunuyorum. Burayıda baya meşgul ettik :)) ne çok sorunumuz varmis
Aramıza gosgeldin böcekli cicegimCanım bende haziran annesi olucam o grupta olan bitenden haberim var ,bizler ilk 15 haftaliga kadar gauet iyi sohbet ediyorduk ama bozuldu ,suan şubat anneleri mart annelerine bakiyorum imreniyorum dogumlarini konuşuyorlar birbirlerini birakmamislar ,ve şunu soylemeliyimi ben o grubun doguma kadar ilerleyecegini düşünmüyorum bu grubuda az cok inceledim sen ve @Mevayigit burda olmaniza da sevindim artik bende burda sizlerle sohbete dahil olmak istiyorum ,gordugum kadariyla herkes pozitif grupta bebek bekleyenler var rabbim en kisa zamanda nasip etsin isteyenlere insallah
İnsallah cicegim unutun o günleri artık herderdinize kucak acan N Nana Ana nız mevcutIyi okumuşsun valla :)) onun öncesinde yine karşı tarafın sataşmaları var önce ses etmedim ama çok üstümüze geldi :)) ben 1 gün banladım ama onlar 4 gün filan oldu hala banlilar :) neyse en güzel yer burası tabiki gerçek hayatin içinden bir sayfa Rabbim inşallah burdaki arkadaşlarımın tüm sıkıntılarını giderir, gönüllerinde olanı nasip eder
Tamam cicegim gelismelerden haberdar et bizleriYok canım gelmedi daha adetim normalde bugün gider test yapardım da her defasında hayal kırıklığına uğrayınca yapmadım bekleyecek 3 4 gün daha:)
Gidemmi benZaten abartan onlardı seninki yine daha hakli bir öneriydi ama arkadaşlar çok baskı kurup insanların mesajlarıyla artık dalga geçmeye başladılar. Zaten hatalarını anlamış olmalilarki 3 kişide grubu bırakmışlar. Hatta biri adını değiştirmiş gitmeden önce çünkü yazdıklarıyla hatırlanmak istemiyor büyük ihtimal. Şimdi yeni yönetici ariyorlarmis
Gecmis olsun balam yaaaO maşallah maşallah iyi bakalım Her şeyin iyi olmasına sevindim canım☺ Ben de bugün dişim kırılmıştı çektirdim ama tam değil sallanan kısmı çkti ben bebekten dolayı tedirgin olunca hepsini çekmedi
Ayy hangi disin kirildi nasil oldu kiz. Gecmis olsnO maşallah maşallah iyi bakalım Her şeyin iyi olmasına sevindim canım☺ Ben de bugün dişim kırılmıştı çektirdim ama tam değil sallanan kısmı çkti ben bebekten dolayı tedirgin olunca hepsini çekmedi
Sağol canımmm benim Allah razı olsunGecmis olsun balam yaaa
Sağol canım sol üstteki en arkadaki dişimin yanındaki kanal tedavi yaptırmıştım 10 sene önce dolgusu düştü dişçiye gittim meğer kırılmış da ve çekmek lazım dedi korka korka çektirdim ama tedirginliğimden ötürü tümden çekmedi sallanan kırık tarafı tek çekti yarısı kaldıAyy hangi disin kirildi nasil oldu kiz. Gecmis olsn
Sendende balam yaaaSağol canımmm benim Allah razı olsun
Insllh olmz da olsa bunu goze almazdi herldeSağol canım sol üstteki en arkadaki dişimin yanındaki kanal tedavi yaptırmıştım 10 sene önce dolgusu düştü dişçiye gittim meğer kırılmış da ve çekmek lazım dedi korka korka çektirdim ama tedirginliğimden ötürü tümden çekmedi sallanan kırık tarafı tek çekti yarısı kaldıinşallah bebişe bi zararı olmaz da dört ay bir an önce geçse de doğumdan sonra tedavimi olurum bebeğe bi zararı olmasın da
Cok gecmis olsn insallahSağol canım sol üstteki en arkadaki dişimin yanındaki kanal tedavi yaptırmıştım 10 sene önce dolgusu düştü dişçiye gittim meğer kırılmış da ve çekmek lazım dedi korka korka çektirdim ama tedirginliğimden ötürü tümden çekmedi sallanan kırık tarafı tek çekti yarısı kaldıinşallah bebişe bi zararı olmaz da dört ay bir an önce geçse de doğumdan sonra tedavimi olurum bebeğe bi zararı olmasın da
Kendini etiketleyeni de ilk defa gordum
Saol canim cansın
İlklerini bende yasamana bayılıyorumKendini etiketleyeni de ilk defa gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?