Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciceklerim benim rahatsızlıgım gecmedi öksürük ve bogaz yollarında enfeksiyon var
Öksürük tutunmaya engel diyorlar.
İlac kullanmakta istemiyorum fakat bebek öksürük surupları tutunmaya yardımcı oluyormus birkac yerde böyle okumustum.
Bilginiz öneriniz varmı bu konuda?

Bebek öksürük şurubu mu? İlaç ismi mi diyorsun cnm

Evet canım yanlıs hatırlamıyorsam iclerinde progestan oluyormus tutunmaya yardımcı oluyormus oda
Ben prospan kullandım genelde hala da onu kullanıyorum ama bitkisel o ya ithal bir şurup progestan yoktur içinde, başka ne vardı dur bakayım bir düşünüp yazayım ben sana

Selam kizlarr isyerinde vakit buldukca okuyamadigim sayfalari okudum kocisinin poposundan ceken hatunlar varmiss sevindim ayni dertten muzdaribim cunku hamilelik gaz yaptigindan beri onu gectim gelisine birakiyorum valla hatta o yapincada bagiriyorum git tuvalete diye neysee hepinizin iyi olmasina sevindim cok sukur kotu giden bisey okumadim bebisler iyi anne adaylari umitli bu arada 20+4 teyiz karnimda catlak basladi ufak ufak ayrica asiri gergin ve kasinti var ama kasiyinca tatli bi his degil aci bi his oluyo var mi onerebileceginiz bir krem

Konudaki bircok kiside gri olmus mune bizi görmezdenmi geldi canım yaaa
Abes bisey demedik ki kiz. agzini hayra ac simdi banlanirsak gebertirim seni
Bu arada yeni bi konu dahaa biri daha nisanlisiyla fan fini yapmis 2 aydir adet olmuomus daha uni okicakmiiss

Ben ondan cekiosam o da benden ceksin dedim saldim cayiraa
Canisi tatli badem yagini cok oneriolr. Kasiniosa yavastan catlio demk zaten. Hic bisey kullnmadin mi simdiye kdr

Ben ondan cekiosam o da benden ceksin dedim saldim cayiraa
Canisi tatli badem yagini cok oneriolr. Kasiniosa yavastan catlio demk zaten. Hic bisey kullnmadin mi simdiye kdr
Farmasiden bitane krem aldim onermislerdi bitkisel diye sanirim para kazanmak icin onermisler kandirildim cidden kullanilmis ve rahatlatmis bir yontem ariyorum Valla esim daha dun sevgiliyken nisanliyken hic yapmiyodun simdi durmuyosun dedi dedim cocuk bende gaz yapiyo adamda hakli gun boyu isyerinde ayagimi isitamiyorum yataga giriyorum isiniyorumm basliyorum kaynamayaa gecen c.tesi evde misafir var yemekli tutamadim koridorda basladim kosarak pitlatmaya esim basti kahakahayi insallah kimse duymamistir

Canım bence alakası yok hamilryken öksürük yaşayanlarda var öyle olsa bebeğede zarar gelirdi bence bilemedim tabi ama

Güzel annem benim ne yapıyorsun ama özlüyorum seni
kasıntı catlak icin zeytinyagı en saglıklısı bence bir cicegim daha diyordu hatta gecen gün
Abes bisey demedik ki kiz. agzini hayra ac simdi banlanirsak gebertirim seni
Bu arada yeni bi konu dahaa biri daha nisanlisiyla fan fini yapmis 2 aydir adet olmuomus daha uni okicakmiiss
Tamam tamam sustum
Nerede o konu hadi bakta geleyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…