Neyse benim burada pırlanta gibi ciceklerim var enkazla ugrasamam simdiiHakkatten iyi olur :)) bi hizaya gelir
Iliklerime kadar seni yasiyorumİlklerini bende yasamana bayılıyorum
Cantam hazır hala bekliyorumIliklerime kadar seni yasiyorum
Sende haklisin rahatin bozulmasinNeyse benim burada pırlanta gibi ciceklerim var enkazla ugrasamam simdii
Bebek öksürük şurubu mu? İlaç ismi mi diyorsun cnmCiceklerim benim rahatsızlıgım gecmedi öksürük ve bogaz yollarında enfeksiyon var
İlac kullanmakta istemiyorum fakat bebek öksürük surupları tutunmaya yardımcı oluyormus birkac yerde böyle okumustum.
Bilginiz öneriniz varmı bu konuda?
Evet canım yanlıs hatırlamıyorsam iclerinde progestan oluyormus tutunmaya yardımcı oluyormus odaBebek öksürük şurubu mu? İlaç ismi mi diyorsun cnm
Ben prospan kullandım genelde hala da onu kullanıyorum ama bitkisel o ya ithal bir şurup progestan yoktur içinde, başka ne vardı dur bakayım bir düşünüp yazayım ben sanaEvet canım yanlıs hatırlamıyorsam iclerinde progestan oluyormus tutunmaya yardımcı oluyormus oda
Tamam cicegimBen prospan kullandım genelde hala da onu kullanıyorum ama bitkisel o ya ithal bir şurup progestan yoktur içinde, başka ne vardı dur bakayım bir düşünüp yazayım ben sana
Olmamisiz valla ama konu sahiibi olmus
Konudaki bircok kiside gri olmus mune bizi görmezdenmi geldi canım yaaaOlmamisiz valla ama konu sahiibi olmus
Abes bisey demedik ki kiz.Konudaki bircok kiside gri olmus mune bizi görmezdenmi geldi canım yaaa
Ben ondan cekiosam o da benden ceksin dedim saldim cayiraaSelam kizlarr isyerinde vakit buldukca okuyamadigim sayfalari okudum kocisinin poposundan ceken hatunlar varmiss sevindim ayni dertten muzdaribim cunkuhamilelik gaz yaptigindan beri onu gectim gelisine birakiyorum valla hatta o yapincada bagiriyorum git tuvalete diye neysee hepinizin iyi olmasina sevindim cok sukur kotu giden bisey okumadim bebisler iyi anne adaylari umitli bu arada 20+4 teyiz karnimda catlak basladi ufak ufak ayrica asiri gergin ve kasinti var ama kasiyinca tatli bi his degil aci bi his oluyo var mi onerebileceginiz bir krem
Farmasiden bitane krem aldim onermislerdi bitkisel diye sanirim para kazanmak icin onermislerBen ondan cekiosam o da benden ceksin dedim saldim cayiraa
Canisi tatli badem yagini cok oneriolr. Kasiniosa yavastan catlio demk zaten. Hic bisey kullnmadin mi simdiye kdr
Canım bence alakası yok hamilryken öksürük yaşayanlarda var öyle olsa bebeğede zarar gelirdi bence bilemedim tabi amaCiceklerim benim rahatsızlıgım gecmedi öksürük ve bogaz yollarında enfeksiyon var
Öksürük tutunmaya engel diyorlar.
İlac kullanmakta istemiyorum fakat bebek öksürük surupları tutunmaya yardımcı oluyormus birkac yerde böyle okumustum.
Bilginiz öneriniz varmı bu konuda?
Güzel annem benim ne yapıyorsun ama özlüyorum seniSelam kizlarr isyerinde vakit buldukca okuyamadigim sayfalari okudum kocisinin poposundan ceken hatunlar varmiss sevindim ayni dertten muzdaribim cunkuhamilelik gaz yaptigindan beri onu gectim gelisine birakiyorum valla hatta o yapincada bagiriyorum git tuvalete diye neysee hepinizin iyi olmasina sevindim cok sukur kotu giden bisey okumadim bebisler iyi anne adaylari umitli bu arada 20+4 teyiz karnimda catlak basladi ufak ufak ayrica asiri gergin ve kasinti var ama kasiyinca tatli bi his degil aci bi his oluyo var mi onerebileceginiz bir krem
Tamam tamam sustumAbes bisey demedik ki kiz.agzini hayra ac simdi banlanirsak gebertirim seni
Bu arada yeni bi konu dahaabiri daha nisanlisiyla fan fini yapmis 2 aydir adet olmuomus daha uni okicakmiiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?