Tutunma evresinde sıkıntılı canım hamileyken pek sorun olmuyormus valla bende okudugumu söylüyorum pekte bilmiyorum balam oyüzden sordumCanım bence alakası yok hamilryken öksürük yaşayanlarda var öyle olsa bebeğede zarar gelirdi bence bilemedim tabi ama
Valla biliyosun ki faranjitken hamile oldugumu ogrendim ben inanmiyorum hic oksurukle bisey olacagina ben her ay grip oluyorum cok sukur bisey olmadi cocugaCiceklerim benim rahatsızlıgım gecmedi öksürük ve bogaz yollarında enfeksiyon var
Öksürük tutunmaya engel diyorlar.
İlac kullanmakta istemiyorum fakat bebek öksürük surupları tutunmaya yardımcı oluyormus birkac yerde böyle okumustum.
Bilginiz öneriniz varmı bu konuda?
Tedbir amaclı dedim bende zaten gülüm olacagı varsa illaki olur benimde bebegim insallahValla biliyosun ki faranjitken hamile oldugumu ogrendim ben inanmiyorum hic oksurukle bisey olacagina ben her ay grip oluyorum cok sukur bisey olmadi cocuga
Ben bunu kullanıyorum canım inanılmaz güzel nemlendiriyor göğüslerime falanda sürüyorum kalça falan.tavsiye ederimm yaniFarmasiden bitane krem aldim onermislerdi bitkisel diye sanirim para kazanmak icin onermislerkandirildim cidden kullanilmis ve rahatlatmis bir yontem ariyorum Valla esim daha dun sevgiliyken nisanliyken hic yapmiyodun simdi durmuyosun dedi dedim cocuk bende gaz yapiyo adamda hakli gun boyu isyerinde ayagimi isitamiyorum yataga giriyorum isiniyorumm basliyorum kaynamayaa gecen c.tesi evde misafir var yemekli tutamadim koridorda basladim kosarak pitlatmaya esim basti kahakahayi insallah kimse duymamistir
Napiyim bitanem bugun kredi onaylandiGüzel annem benim ne yapıyorsun ama özlüyorum seni
kasıntı catlak icin zeytinyagı en saglıklısı bence bir cicegim daha diyordu hatta gecen gün
Tamam tamam sustum
Nerede o konu hadi bakta geleyim
Bende hamilelikten oncede vardi kuzum demislerdi catlak nerdeyse ordan buyur diye catlamasini gectim artik aci veriyo sanki sagdan soldan cekiyolar derimiBen bunu kullanıyorum canım inanılmaz güzel nemlendiriyor göğüslerime falanda sürüyorum kalça falan.tavsiye ederimm yaniama doktor bana şey demişti eğer çatlak ırsi varsa me sürersen sür engel olmaz sadece nemli tutmaya çalış dedi şükür ailede yok bakalım ilerleyen zamanlarda bende oluckmı şuan yok ve ben çoook memnunum
Allah daha hayırlısını planlamıstır cicegim ser gördügün yerde hayır vardır o bebek rızkıyla gelecek insallah hic üzülme hayırlısı olsun tekrarNapiyim bitanem bugun kredi onaylandivalla canim sıkkın esim isyerinde mobing e maruz kaliyo morali fena yerlerde ona canim skkin krediye de girdik biraz bunalimdayim ama Rabbim hayirlisini nasip etsin demekten baska bisey gelmiyo elden
Allahım versin yeterki o tutunur merak etme güçlü olur senin bebişteTutunma evresinde sıkıntılı canım hamileyken pek sorun olmuyormus valla bende okudugumu söylüyorum pekte bilmiyorum balam oyüzden sordum
Belkide oyledir kuzum hep hayirlisini diliyorum bugun is basvurusu yapti bikac yere sabah 5.30 aksam 6 calisiyodu aldigi maas kus kadar kac kisinin isini yaptiriyolar cocuga bide mobing baslayinca dayanamadi ilcede calisiyo simdi merkezde basvuru yapti belkide merkezde olmasi daha iyi olucak bizim icin bebekte gelicek bilmiyorum sadece esimin sesi kotu geldikce elimden bisey de gelmiyo uzulmekten ve dua etmekten baskaAllah daha hayırlısını planlamıstır cicegim ser gördügün yerde hayır vardır o bebek rızkıyla gelecek insallah hic üzülme hayırlısı olsun tekrar❤
Bunu sür ozaman canım gerçekten yumuşacık yapıyor..ya öyle düşünme sen vücudunu kuru tutmamaya çalış ben normaldede duştan sonra krem sürersim şimdi bunu sürüyorum hatta nıvea vücut nemlendirici kreminide o yapı sürdükten sonra sürüyorum tavsiyeBende hamilelikten oncede vardi kuzum demislerdi catlak nerdeyse ordan buyur diye catlamasini gectim artik aci veriyo sanki sagdan soldan cekiyolar derimi
Tabi ki olucakk kucuk kucuk nanalarTedbir amaclı dedim bende zaten gülüm olacagı varsa illaki olur benimde bebegim insallah❤
İnsallah cicegim anasına ceksin insallahAllahım versin yeterki o tutunur merak etme güçlü olur senin bebişte
Saglikli sihhatli olsunlarda varsin catlasin oramiz buramizz ama benim sipa ciksin bi saplak yicek poposuna cok cektirdi banaBunu sür ozaman canım gerçekten yumuşacık yapıyor..ya öyle düşünme sen vücudunu kuru tutmamaya çalış ben normaldede duştan sonra krem sürersim şimdi bunu sürüyorum hatta nıvea vücut nemlendirici kreminide o yapı sürdükten sonra sürüyorum tavsiyevüzut kuru olunca benimde kaşınıyorrr nemli tutmaya çalış bebeğede söyleeee seni beklerken meraktan çatlıyorum bide sen çatlatma beni de ahahahaha işimiz zor valla yaaa ne yapalım
Daha güzel kapı acılacak bebegim eminim rabbimin hayrına benBelkide oyledir kuzum hep hayirlisini diliyorum bugun is basvurusu yapti bikac yere sabah 5.30 aksam 6 calisiyodu aldigi maas kus kadar kac kisinin isini yaptiriyolar cocuga bide mobing baslayinca dayanamadi ilcede calisiyo simdi merkezde basvuru yapti belkide merkezde olmasi daha iyi olucak bizim icin bebekte gelicek bilmiyorum sadece esimin sesi kotu geldikce elimden bisey de gelmiyo uzulmekten ve dua etmekten baska
İnsallah kuzum insallah Rabbim ne eylerse guzel eylerDaha güzel kapı acılacak bebegim eminim rabbimin hayrına ben
İrkinden tist napmayın annim sizi diveir de diyecek tontisini yedigimTabi ki olucakk kucuk kucuk nanalar ♥ Buraya gelicekk napiyosun balam dicek
Onu bende yapıcammmSaglikli sihhatli olsunlarda varsin catlasin oramiz buramizz ama benim sipa ciksin bi saplak yicek poposuna cok cektirdi bana
Farmasiden bitane krem aldim onermislerdi bitkisel diye sanirim para kazanmak icin onermislerkandirildim cidden kullanilmis ve rahatlatmis bir yontem ariyorum Valla esim daha dun sevgiliyken nisanliyken hic yapmiyodun simdi durmuyosun dedi dedim cocuk bende gaz yapiyo adamda hakli gun boyu isyerinde ayagimi isitamiyorum yataga giriyorum isiniyorumm basliyorum kaynamayaa gecen c.tesi evde misafir var yemekli tutamadim koridorda basladim kosarak pitlatmaya esim basti kahakahayi insallah kimse duymamistir
[/QUO
Canim ben gratisten kati hindistanyagi alsim krem gibi onu sürüyorum kasintim gecti şükür fikir olsun almak istersenSelam kizlarr isyerinde vakit buldukca okuyamadigim sayfalari okudum kocisinin poposundan ceken hatunlar varmiss sevindim ayni dertten muzdaribim cunkuhamilelik gaz yaptigindan beri onu gectim gelisine birakiyorum valla hatta o yapincada bagiriyorum git tuvalete diye neysee hepinizin iyi olmasina sevindim cok sukur kotu giden bisey okumadim bebisler iyi anne adaylari umitli bu arada 20+4 teyiz karnimda catlak basladi ufak ufak ayrica asiri gergin ve kasinti var ama kasiyinca tatli bi his degil aci bi his oluyo var mi onerebileceginiz bir krem
Sizleri özlüyorum özel ve güzel ciceklerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?