Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bence alakası yok hamilryken öksürük yaşayanlarda var öyle olsa bebeğede zarar gelirdi bence bilemedim tabi ama
Tutunma evresinde sıkıntılı canım hamileyken pek sorun olmuyormus valla bende okudugumu söylüyorum pekte bilmiyorum balam oyüzden sordum

Valla biliyosun ki faranjitken hamile oldugumu ogrendim ben inanmiyorum hic oksurukle bisey olacagina ben her ay grip oluyorum cok sukur bisey olmadi cocuga

Valla biliyosun ki faranjitken hamile oldugumu ogrendim ben inanmiyorum hic oksurukle bisey olacagina ben her ay grip oluyorum cok sukur bisey olmadi cocuga
Tedbir amaclı dedim bende zaten gülüm olacagı varsa illaki olur benimde bebegim insallah

Ben bunu kullanıyorum canım inanılmaz güzel nemlendiriyor göğüslerime falanda sürüyorum kalça falan.tavsiye ederimm yani ama doktor bana şey demişti eğer çatlak ırsi varsa me sürersen sür engel olmaz sadece nemli tutmaya çalış dedi şükür ailede yok bakalım ilerleyen zamanlarda bende oluckmı şuan yok ve ben çoook memnunum

Eklentiler

• image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 8
Güzel annem benim ne yapıyorsun ama özlüyorum seni
kasıntı catlak icin zeytinyagı en saglıklısı bence bir cicegim daha diyordu hatta gecen gün

Tamam tamam sustum
Nerede o konu hadi bakta geleyim
Napiyim bitanem bugun kredi onaylandi valla canim sıkkın esim isyerinde mobing e maruz kaliyo morali fena yerlerde ona canim skkin krediye de girdik biraz bunalimdayim ama Rabbim hayirlisini nasip etsin demekten baska bisey gelmiyo elden

Bende hamilelikten oncede vardi kuzum demislerdi catlak nerdeyse ordan buyur diye catlamasini gectim artik aci veriyo sanki sagdan soldan cekiyolar derimi

Napiyim bitanem bugun kredi onaylandi valla canim sıkkın esim isyerinde mobing e maruz kaliyo morali fena yerlerde ona canim skkin krediye de girdik biraz bunalimdayim ama Rabbim hayirlisini nasip etsin demekten baska bisey gelmiyo elden
Allah daha hayırlısını planlamıstır cicegim ser gördügün yerde hayır vardır o bebek rızkıyla gelecek insallah hic üzülme hayırlısı olsun tekrar

Allah daha hayırlısını planlamıstır cicegim ser gördügün yerde hayır vardır o bebek rızkıyla gelecek insallah hic üzülme hayırlısı olsun tekrar
Belkide oyledir kuzum hep hayirlisini diliyorum bugun is basvurusu yapti bikac yere sabah 5.30 aksam 6 calisiyodu aldigi maas kus kadar kac kisinin isini yaptiriyolar cocuga bide mobing baslayinca dayanamadi ilcede calisiyo simdi merkezde basvuru yapti belkide merkezde olmasi daha iyi olucak bizim icin bebekte gelicek bilmiyorum sadece esimin sesi kotu geldikce elimden bisey de gelmiyo uzulmekten ve dua etmekten baska

Bende hamilelikten oncede vardi kuzum demislerdi catlak nerdeyse ordan buyur diye catlamasini gectim artik aci veriyo sanki sagdan soldan cekiyolar derimi
Bunu sür ozaman canım gerçekten yumuşacık yapıyor..ya öyle düşünme sen vücudunu kuru tutmamaya çalış ben normaldede duştan sonra krem sürersim şimdi bunu sürüyorum hatta nıvea vücut nemlendirici kreminide o yapı sürdükten sonra sürüyorum tavsiye vüzut kuru olunca benimde kaşınıyorrr nemli tutmaya çalış bebeğede söyleeee seni beklerken meraktan çatlıyorum bide sen çatlatma beni de ahahahaha işimiz zor valla yaaa ne yapalım

Saglikli sihhatli olsunlarda varsin catlasin oramiz buramizz ama benim sipa ciksin bi saplak yicek poposuna cok cektirdi bana

Daha güzel kapı acılacak bebegim eminim rabbimin hayrına ben

Saglikli sihhatli olsunlarda varsin catlasin oramiz buramizz ama benim sipa ciksin bi saplak yicek poposuna cok cektirdi bana
Onu bende yapıcammm hareketleri hissetmeye başladınmı canım ya bende başladı sol taraftan seğirme oluyor ilk anlamadım sonra bidaha oldu dedim hadi bidaha yap bakıyım dedim yaptı dedim seni yerim ama bidaha yap dedim yapmadı ahahahah arada yapıyor çok güzel duygu allahım herkese nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…