Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben hergün sizlerleyim gizli hayran napalım uğraşıyoruz büyüyoruz fatmik gibi gaz problemleri yaşıyoruz ahahahahah ne güldüm onlara ya
Bu kadar gizli kalma balam L Loriklorik gibi ol geldigini belli et sana ders versin istersen
Begene begene geliyor
Cok güzel minikleriniz olacak hepsinin fotosunu görecem hepsininnnnn

Benim oyle asiri bi hissim yok yani net bi tekme gibi degil icimde dalgalanma gibi tuhaf bi his oluyo gazla karistiriyorum hala

Bu kadar gizli kalma balam L Loriklorik gibi ol geldigini belli et sana ders versin istersen
Begene begene geliyor
Cok güzel minikleriniz olacak hepsinin fotosunu görecem hepsininnnnn
Kimse loriko gibi olamazzzzz o geldimi burası değişiyor L Loriklorik anam nasıl giriş yapıyoruz şimdi burayaa hellööööööğğğğğğ mü yazayım napayım hayırlısıyla bi doğsunlarda görürsünüz tabi bilsin N Nana Ana sını

Eveettt hheeellloooooooohhhhh yaz

Ayyy Allh iiligini versin aynen sicak olunca gelio kendiliginden.
Caylicagi varsa da catliomus valla elden bisey gelmio. Hic deils nem fazla derin catlmasini engellio. Hic yoktan iidir.
Güzel annem benim ne yapıyorsun ama özlüyorum seni
kasıntı catlak icin zeytinyagı en saglıklısı bence bir cicegim daha diyordu hatta gecen gün

Tamam tamam sustum
Nerede o konu hadi bakta geleyim
Dur bakim neydi adi
Valla ben hergün sizlerleyim gizli hayran napalım uğraşıyoruz büyüyoruz fatmik gibi gaz problemleri yaşıyoruz ahahahahah ne güldüm onlara ya
Helleee helleee kacak seniii. Niye yazmadin kiz o zman.
Ben konusmaktan gulmekten az daha altima edecktm valla zor yetistim wc ye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…