- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
Valla ben hergün sizlerleyim gizli hayranSizleri özlüyorum özel ve güzel ciceklerim benim❤❤❤❤ Sen neyapıyorsun anneeeeem
Bu kadar gizli kalma balam L Loriklorik gibi ol geldigini belli et sana ders versin istersenValla ben hergün sizlerleyim gizli hayrannapalım uğraşıyoruz büyüyoruz fatmik gibi gaz problemleri yaşıyoruz ahahahahah ne güldüm onlara ya
Vallaha asla gizli kalmaz biseyBu kadar gizli kalma balam L Loriklorik gibi ol geldigini belli et sana ders versin istersen
Begene begene geliyor
Cok güzel minikleriniz olacak hepsinin fotosunu görecem hepsininnnnn
Dicek tabi anasinin cocuuuguuuİrkinden tist napmayın annim sizi diveir de diyecek tontisini yedigim
Benim oyle asiri bi hissim yok yani net bi tekme gibi degil icimde dalgalanma gibi tuhaf bi his oluyoOnu bende yapıcammmhareketleri hissetmeye başladınmı canım ya bende başladı sol taraftan seğirme oluyor ilk anlamadım sonra bidaha oldu dedim hadi bidaha yap bakıyım dedim yaptı dedim seni yerim ama bidaha yap dedim yapmadı ahahahah arada yapıyor çok güzel duygu allahım herkese nasip etsin
Kimse loriko gibi olamazzzzz o geldimi burası değişiyorBu kadar gizli kalma balam L Loriklorik gibi ol geldigini belli et sana ders versin istersen
Begene begene geliyor
Cok güzel minikleriniz olacak hepsinin fotosunu görecem hepsininnnnn
Anası yer böcügünüKimse loriko gibi olamazzzzz o geldimi burası değişiyorL Loriklorik anam nasıl giriş yapıyoruz şimdi burayaa hellööööööğğğğğğ mü yazayım napayım hayırlısıyla bi doğsunlarda görürsünüz tabi bilsin N Nana Ana sını
O gazda fena bişey yani onun dolanmasından başka bişey anlayamıyor ki insanBenim oyle asiri bi hissim yok yani net bi tekme gibi degil icimde dalgalanma gibi tuhaf bi his oluyogazla karistiriyorum hala
Memnuniyetle , 26 Eylül canım
Yesin anası onuAnası yer böcügünü
Düzenledim cicegimMemnuniyetle , 26 Eylül canım
Agzın bal yesin balam amin insallahhhhhYesin anası onuinşallah Allah ım sizlerede nasip etsinnnnnnn
Eveettt hheeellloooooooohhhhh yazKimse loriko gibi olamazzzzz o geldimi burası değişiyorL Loriklorik anam nasıl giriş yapıyoruz şimdi burayaa hellööööööğğğğğğ mü yazayım napayım hayırlısıyla bi doğsunlarda görürsünüz tabi bilsin N Nana Ana sını
Ayyy Allh iiligini versinFarmasiden bitane krem aldim onermislerdi bitkisel diye sanirim para kazanmak icin onermislerkandirildim cidden kullanilmis ve rahatlatmis bir yontem ariyorum Valla esim daha dun sevgiliyken nisanliyken hic yapmiyodun simdi durmuyosun dedi dedim cocuk bende gaz yapiyo adamda hakli gun boyu isyerinde ayagimi isitamiyorum yataga giriyorum isiniyorumm basliyorum kaynamayaa gecen c.tesi evde misafir var yemekli tutamadim koridorda basladim kosarak pitlatmaya esim basti kahakahayi insallah kimse duymamistir
Dur bakim neydi adiGüzel annem benim ne yapıyorsun ama özlüyorum seni
kasıntı catlak icin zeytinyagı en saglıklısı bence bir cicegim daha diyordu hatta gecen gün
Tamam tamam sustum
Nerede o konu hadi bakta geleyim
Helleee helleee kacak seniii.Valla ben hergün sizlerleyim gizli hayrannapalım uğraşıyoruz büyüyoruz fatmik gibi gaz problemleri yaşıyoruz ahahahahah ne güldüm onlara ya
Canım sen ne zamandir bebek istiyorsunAgzın bal yesin balam amin insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?