Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım sen ne zamandir bebek istiyorsun
Bir yıldır korunmuyoruz canım. Dogal yollardan ugrasacam iki yıla tamamlayana kadar tedavi istemiyorum insallah gerek kalmaz tedaviyede bakalım sen ne süre istedin hemen oldumu bebegin canım

Okudum cicegim ama yorum yazmaya deger bulmadım kaldırıp kendini bir test almaya bile gidemiyor girersek kesin banlanırız bosver
Hakkatten haaa. Bu nasil bi cahilliktir arkadass. Ah keske her sey serbest olaydi basaydik laflarii. Hepsi icimde kalio yaaa hep deeertt

Bende okurken güldümmm ahahahahaha kendimi hayal ettim dedimki demekki bi bende problem yok ben eşim evdeylen ec giremezdim şimdi taslamalı tıslamalı ama başka yere gidiyorum canım kocam diyor atomu salmayamı gidiyon

Bende okurken güldümmm ahahahahaha kendimi hayal ettim dedimki demekki bi bende problem yok ben eşim evdeylen ec giremezdim şimdi taslamalı tıslamalı ama başka yere gidiyorum canım kocam diyor atomu salmayamı gidiyon
Hepsinin diline dustuk resmen yaa. Sanki cok degisik bisey kadinlrn gaz yapmasi. Insaniz yahu biz de midemden ses gelse bile yuzume bakip pis pis guluo

Bugün test yaptım kizlaaaar Bu testlerin 4-5 saat sonra böyle 2. Çizgi göstermesine bayiliyorum.orada yalandan da olsa 2. Çizgi görünce insan mutlu oluyor beee

Eklentiler

• 1580398976685-2128458631.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 29
Hepsinin diline dustuk resmen yaa. Sanki cok degisik bisey kadinlrn gaz yapmasi. Insaniz yahu biz de midemden ses gelse bile yuzume bakip pis pis guluo
Valla yapacak bişey yok bayanız diye herşey pembe değilya patlayalımmı yani ne ya ne sorucam sana benim bu saatlerde karnım davul gibii gergin sanki çoook yemek yemişim gibi nefesimi bile etkiliyor sendede oluyormu fatma bu

Bir yıldır korunmuyoruz canım. Dogal yollardan ugrasacam iki yıla tamamlayana kadar tedavi istemiyorum insallah gerek kalmaz tedaviyede bakalım sen ne süre istedin hemen oldumu bebegin canım
Ben nisanda evlendim 3 ay korunduk sonra ekimde hamile oldugmu öğrendim, bu arada doktor bana folik asit yazmisti onu içtim iliskide 2 gunde bir olcak dedi oylede yaptik ,folik asite basladigim ay hamile kaldım eşimde keciboynuzu pekmezi iciyordu ,banada bogazim agriyo balgam sökuyo bu onun icin iciyom derdi ahahaha densizbence folik asit icmiyorsan baslamalisin içmeye

Folikasit 6-9ay kadar kullandım canım fazlasıda zarar diye kestim kullanmıyorum artık beslenmeme özen gösteriyorum son iki üc aydır
Ne mutlu size rabbim aratmamıs insallah saglıcakla kucagınıza alırsınız bebeginizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…