Bir yıldır korunmuyoruz canım. Dogal yollardan ugrasacam iki yıla tamamlayana kadar tedavi istemiyorum insallah gerek kalmaz tedaviyede bakalımCanım sen ne zamandir bebek istiyorsun
Okudum cicegim ama yorum yazmaya deger bulmadım kaldırıp kendini bir test almaya bile gidemiyor girersek kesin banlanırız bosver
Hakkatten haaa. Bu nasil bi cahilliktir arkadass. Ah keske her sey serbest olaydi basaydik laflarii. Hepsi icimde kalio yaaa hep deeerttOkudum cicegim ama yorum yazmaya deger bulmadım kaldırıp kendini bir test almaya bile gidemiyor girersek kesin banlanırız bosver
O bi 7 ay daha beklesin dogurunca test yapar artıkHakkatten haaa. Bu nasil bi cahilliktir arkadass. Ah keske her sey serbest olaydi basaydik laflarii. Hepsi icimde kalio yaaa hep deeertt
Gece cok güzel konular vardı sen yoktunHakkatten haaa. Bu nasil bi cahilliktir arkadass. Ah keske her sey serbest olaydi basaydik laflarii. Hepsi icimde kalio yaaa hep deeertt
Bu sana öz bi tarz bebeğimmmm ben yaparsam çakma loriko gibi olurEveettt hheeellloooooooohhhhh yaz
Kiz azck kocaylan ilgilenim dedim. Msjlr biriknce bakarim dedim kiiii kocanin kol kiskaclarina yaklaandim birakmadi beniGece cok güzel konular vardı sen yoktun
Bende okurken güldümmm ahahahahaha kendimi hayal ettim dedimki demekki bi bende problem yokAyyy Allh iiligini versinaynen sicak olunca gelio kendiliginden.
Caylicagi varsa da catliomus valla elden bisey gelmio. Hic deils nem fazla derin catlmasini engellio. Hic yoktan iidir.
Dur bakim neydi adi
Helleee helleee kacak seniii.Niye yazmadin kiz o zman.
Ben konusmaktan gulmekten az daha altima edecktm valla zor yetistim wc ye
Hoşgeldin canımmmMerhaba tatlış anneler , ben de bu gruba dahil olmaya karar verdim,nasipss hazirananneci olacagım, hepimiz bebişlerımızı saglıkla kucagımıza alalım ınsallah
Sen de kendine ozgu bisey bulBu sana öz bi tarz bebeğimmmm ben yaparsam çakma loriko gibi olur
Hepsinin diline dustuk resmen yaa. Sanki cok degisik bisey kadinlrn gaz yapmasi. Insaniz yahu biz deBende okurken güldümmm ahahahahaha kendimi hayal ettim dedimki demekki bi bende problem yokben eşim evdeylen ec giremezdim şimdi taslamalı tıslamalı ama başka yere gidiyorum canım kocam diyor atomu salmayamı gidiyon
Valla yapacak bişey yok bayanız diye herşey pembe değilyaHepsinin diline dustuk resmen yaa. Sanki cok degisik bisey kadinlrn gaz yapmasi. Insaniz yahu biz demidemden ses gelse bile yuzume bakip pis pis guluo
Ben nisanda evlendim 3 ay korunduk sonra ekimde hamile oldugmu öğrendim, bu arada doktor bana folik asit yazmisti onu içtim iliskide 2 gunde bir olcak dedi oylede yaptik ,folik asite basladigim ay hamile kaldım eşimde keciboynuzu pekmezi iciyordu ,banada bogazim agriyo balgam sökuyo bu onun icin iciyom derdi ahahaha densizBir yıldır korunmuyoruz canım. Dogal yollardan ugrasacam iki yıla tamamlayana kadar tedavi istemiyorum insallah gerek kalmaz tedaviyede bakalımsen ne süre istedin hemen oldumu bebegin canım
Hahahahaha bende ertesi gün bile çıkmıyor ah ahhBugün test yaptım kizlaaaarBu testlerin 4-5 saat sonra böyle 2. Çizgi göstermesine bayiliyorum.orada yalandan da olsa 2. Çizgi görünce insan mutlu oluyor beee
Kk dada sperm soruları patlaması yasandı isteKiz azck kocaylan ilgilenim dedim. Msjlr biriknce bakarim dedim kiiii kocanin kol kiskaclarina yaklaandim birakmadi benibaktim horlmaya basldi kiskaclrindan kurtuldgumda gec olmustu artk
Folikasit 6-9ay kadar kullandım canım fazlasıda zarar diye kestim kullanmıyorum artık beslenmeme özen gösteriyorum son iki üc aydırBen nisanda evlendim 3 ay korunduk sonra ekimde hamile oldugmu öğrendim, bu arada doktor bana folik asit yazmisti onu içtim iliskide 2 gunde bir olcak dedi oylede yaptik ,folik asite basladigim ay hamile kaldım eşimde keciboynuzu pekmezi iciyordu ,banada bogazim agriyo balgam sökuyo bu onun icin iciyom derdi ahahaha densizbence folik asit icmiyorsan baslamalisin içmeye
Albi yap onda 3saat sonra cıkıyorHahahahaha bende ertesi gün bile çıkmıyor ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?