Hahahahaha bende ertesi gün bile çıkmıyor ah ahh
Amin canım benim insallah rabbimde sizlerin kucagini bos birakmasin tez zamanda bu mutlulugu yaşayın inşallah aminnnnFolikasit 6-9ay kadar kullandım canım fazlasıda zarar diye kestim kullanmıyorum artık beslenmeme özen gösteriyorum son iki üc aydır
Ne mutlu size rabbim aratmamıs insallah saglıcakla kucagınıza alırsınız bebeginizi
Bu ayda olmazsa zaten alıp egomu tatmin edecemAlbi yap onda 3saat sonra cıkıyor
Kız belki süpriz yaparrrBenimkiler yoldadır yarına bekliyorum kendilerini.Daha önce de böyle kandırdığı için biliyorum
birde buraya atıyor yavBugün test yaptım kizlaaaarBu testlerin 4-5 saat sonra böyle 2. Çizgi göstermesine bayiliyorum.orada yalandan da olsa 2. Çizgi görünce insan mutlu oluyor beee
Evet oluo. Gaz kabizlik ve yemekle de birlesince daha kotu oluorm. Rahim de buyuyo ya ondan dolyi organlra baski yapio. Ciger tam olrarak oksijenle dolmadgi icin ole hissediorz. Yani gayyet normlValla yapacak bişey yok bayanız diye herşey pembe değilyapatlayalımmı yani ne ya ne sorucam sana benim bu saatlerde karnım davul gibii gergin sanki çoook yemek yemişim gibi nefesimi bile etkiliyor sendede oluyormu fatma bu
Ben tarihini düzeltmismiydim pekiBu ayda olmazsa zaten alıp egomu tatmin edecembu arada benm yumurtlama geç olunca regl tarihi 8e sarktı hala umudum var hahahaha
Kız belki süpriz yaparrr
Ben hamile olduğumda anlıyorum yaa değilimBu ayda olmazsa zaten alıp egomu tatmin edecembu arada benm yumurtlama geç olunca regl tarihi 8e sarktı hala umudum var hahahaha
Kız belki süpriz yaparrr
Belki gerck cizgidr kiz. Daha adetine var zaten. O yuzden hemen de cizgi cikmamasi norml bence.Bugün test yaptım kizlaaaarBu testlerin 4-5 saat sonra böyle 2. Çizgi göstermesine bayiliyorum.orada yalandan da olsa 2. Çizgi görünce insan mutlu oluyor beee
Yokkk söylemeye yoruldum sende değiştirmeye yoruldun hahahhahaBen tarihini düzeltmismiydim peki
Kız kaç kere hamile oldun ne mutluBen hamile olduğumda anlıyorum yaa değilimAyy gelicek mı o günler de
Son aylara doğru nasıl nefes alıcam acaba diye düşünmüyor değilim vallaEvet oluo. Gaz kabizlik ve yemekle de birlesince daha kotu oluorm. Rahim de buyuyo ya ondan dolyi organlra baski yapio. Ciger tam olrarak oksijenle dolmadgi icin ole hissediorz. Yani gayyet norml
İnsallah cicegim allah rızası icin icinizden geldikce dua edin bizlere hamislerin duası kabul olur derlerAmin canım benim insallah rabbimde sizlerin kucagini bos birakmasin tez zamanda bu mutlulugu yaşayın inşallah aminnnn
Yaa ama içim rahatlıyor benim herkesin rahatlama biçimi farklibirde buraya atıyor yav
ben sana erkenden test yapma dimidimmi
Milletin seyini okumaktan qına geldi zatenKk dada sperm soruları patlaması yasandı iste
Sekizimi demistin simdi dur düzelteyim baaaaariiiiYokkk söylemeye yoruldum sende değiştirmeye yoruldun hahahhaha
Kız kaç kere hamile oldun ne mutlu
Ben hiç olmadm
Ah ah düzelt düzelt bakalım nereye kadarSekizimi demistin aimdi dur düzelteyim baaaaariiii
Aynn ben de oyleyim yaa. O yuzden hamisler knusurken hep nefes nefese kaliomus. Yasyinca anliorz isteSon aylara doğru nasıl nefes alıcam acaba diye düşünmüyor değilim valla
Ah Fatmacigim keşke öyle olsa ama değil ben biliyorum.Artık aylardır uzman oldum. Döllenmeyi bile hissedebilirimBelki gerck cizgidr kiz. Daha adetine var zaten. O yuzden hemen de cizgi cikmamasi norml bence.
Ayy inşallah canım , daha doguma giderken isimlerinizi alicam dogum anindada o an ne dilegim varsada kabul olurmuş inşallah o zamana kadarda gerek kalmaz guzel haberleri veririsinizİnsallah cicegim allah rızası icin icinizden geldikce dua edin bizlere hamislerin duası kabul olur derler
2020 nin sonunda bu topikteki herkes hamis yada dogurmus olsun cok istiyorum
E vala vala bilemiorm artkin. Her gebelik de bir olmuomus o da varAh Fatmacigim keşke öyle olsa ama değil ben biliyorum.Artık aylardır uzman oldum. Döllenmeyi bile hissedebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?