Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canım benim insallah rabbimde sizlerin kucagini bos birakmasin tez zamanda bu mutlulugu yaşayın inşallah aminnnn

Bugün test yaptım kizlaaaar Bu testlerin 4-5 saat sonra böyle 2. Çizgi göstermesine bayiliyorum.orada yalandan da olsa 2. Çizgi görünce insan mutlu oluyor beee
birde buraya atıyor yav
ben sana erkenden test yapma dimidimmi

Valla yapacak bişey yok bayanız diye herşey pembe değilya patlayalımmı yani ne ya ne sorucam sana benim bu saatlerde karnım davul gibii gergin sanki çoook yemek yemişim gibi nefesimi bile etkiliyor sendede oluyormu fatma bu
Evet oluo. Gaz kabizlik ve yemekle de birlesince daha kotu oluorm. Rahim de buyuyo ya ondan dolyi organlra baski yapio. Ciger tam olrarak oksijenle dolmadgi icin ole hissediorz. Yani gayyet norml

Bugün test yaptım kizlaaaar Bu testlerin 4-5 saat sonra böyle 2. Çizgi göstermesine bayiliyorum.orada yalandan da olsa 2. Çizgi görünce insan mutlu oluyor beee
Belki gerck cizgidr kiz. Daha adetine var zaten. O yuzden hemen de cizgi cikmamasi norml bence.

Evet oluo. Gaz kabizlik ve yemekle de birlesince daha kotu oluorm. Rahim de buyuyo ya ondan dolyi organlra baski yapio. Ciger tam olrarak oksijenle dolmadgi icin ole hissediorz. Yani gayyet norml
Son aylara doğru nasıl nefes alıcam acaba diye düşünmüyor değilim valla

Amin canım benim insallah rabbimde sizlerin kucagini bos birakmasin tez zamanda bu mutlulugu yaşayın inşallah aminnnn
İnsallah cicegim allah rızası icin icinizden geldikce dua edin bizlere hamislerin duası kabul olur derler
2020 nin sonunda bu topikteki herkes hamis yada dogurmus olsun cok istiyorum

İnsallah cicegim allah rızası icin icinizden geldikce dua edin bizlere hamislerin duası kabul olur derler
2020 nin sonunda bu topikteki herkes hamis yada dogurmus olsun cok istiyorum
Ayy inşallah canım , daha doguma giderken isimlerinizi alicam dogum anindada o an ne dilegim varsada kabul olurmuş inşallah o zamana kadarda gerek kalmaz guzel haberleri veririsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…