Bir yavrum var şükür 5 yaşında.onda ilk denemede hemen olmuştu sorunsuz şükür.buna mayistan beri uğraşıyoruz 2 defa kimyasal gebelik yaşadım smdi de hamile kalamiyorum.Canim ins olsun da sağlıkla olsun hepimizinYokkk söylemeye yoruldum sende değiştirmeye yoruldun hahahhaha
Kız kaç kere hamile oldun ne mutlu
Ben hiç olmadm
Cok söyledim yine söylüyorum tek cizgiyi görünce stres oranınızı arttırıyorsunuz farkında olmadan ve bebegin tutunma ihtimali varsa bile ona engel oluyorsunuz.Yaa ama içim rahatlıyor benim herkesin rahatlama biçimi farkliHele bir de 5 saat sonra 2. Çizgi belirdiyse değme keyfime
Sen bıkamazsın bunlardan bagımlılık yapıyor kabul et bebegimMilletin seyini okumaktan qına geldi zatenne halleri varsa gorsunler.
cok taktın yerleri sildirtmeye hele bir dogsun sen sildirtmeye kıyamazsan ben gelip sildirtecem yerlerini bebegineAh ah düzelt düzelt bakalım nereye kadar
Ah bebe ah elime geç varya bekle sana yerleri tek tek sildirmezsem
Inşallah Allah'tan ümit kesilmezE vala vala bilemiorm artkin. Her gebelik de bir olmuomus o da varhayrlisiyla vardr insllh yine
Yüreginden öperim seni sagol güzelkusAyy inşallah canım , daha doguma giderken isimlerinizi alicam dogum anindada o an ne dilegim varsada kabul olurmuş inşallah o zamana kadarda gerek kalmaz guzel haberleri veririsiniz
Arada gulmek icin bakmiyor da deilim haniiiCok söyledim yine söylüyor tek cizgiyi görünce stres oranınızı arttırıyorsunuz farkında olmadan ve bebegin tutunma ihtimali varsa bile ona engel oluyorsunuz.
Bence erkenden test yapmayın...
Cok istiyorsanızda yapın tm
Sen bıkamazsın bunlardan bagımlılık yapıyor kabul et bebegim
cok taktın yerleri sildirtmeye hele bir dogsun sen sildirtmeye kıyamazsan ben gelip sildirtecem yerlerini bebegine
12den sonra +18 saatleri benim saatlerim bayılıyorum salakca sorulara yaaaArada gulmek icin bakmiyor da deilim haniii
Ohaa saatine kdr biliosn12den sonra +18 saatleri benim saatlerim bayılıyorum salakca sorulara yaaa
Demekki konu dısı yorum yapmayınca banlanmıyormussun son banımdan sonra özellikle dikkat ediyorumOhaa saatine kdr biliosnyorum yapinca keyfi cikio ama onlrin da. Korkumdan yapamiorm
Tmm ustaaDemekki konu dısı yorum yapmayınca banlanmıyormussun son banımdan sonra özellikle dikkat ediyorum
Sende et
Aynen oyle vallaO gazda fena bişey yani onun dolanmasından başka bişey anlayamıyor ki insan
Bu ne yaaa
Gerçek olmasın bide kızBugün test yaptım kizlaaaarBu testlerin 4-5 saat sonra böyle 2. Çizgi göstermesine bayiliyorum.orada yalandan da olsa 2. Çizgi görünce insan mutlu oluyor beee
Valla durum vahiimBu ne yaaa
Test yapmakta aklına gelmiyoValla durum vahiim
Duzensiz miiiis regllriTest yapmakta aklına gelmiyo
Yok kuzum bekledim testin yanında bi 10 15 dk çıkmadı hiç çizgi.Sonradan çıkan da doğru olmuyor daha önce de heveslendiydim adet oldumGerçek olmasın bide kız
Zor ama ne yapalım sonucu güzel olsunAynn ben de oyleyim yaa. O yuzden hamisler knusurken hep nefes nefese kaliomus. Yasyinca anliorz iste
GazmanlarAynen oyle vallagazla karismasa cocugun hareketini anlicam da
Birşey dicem de demicemDuzensiz miiiis regllrigenclik cehaleti iste ne diyelm ki.
Anladım canım kaçgün var adeteYok kuzum bekledim testin yanında bi 10 15 dk çıkmadı hiç çizgi.Sonradan çıkan da doğru olmuyor daha önce de heveslendiydim adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?