Hoşgeldin canım:))Merhaba tatlış anneler , ben de bu gruba dahil olmaya karar verdim,nasipss hazirananneci olacagım, hepimiz bebişlerımızı saglıkla kucagımıza alalım ınsallah
Hoşgeldin canım:)Memnuniyetle , 26 Eylül canım
Hosgeldin cicegimMerhaba tatlış anneler , ben de bu gruba dahil olmaya karar verdim,nasipss hazirananneci olacagım, hepimiz bebişlerımızı saglıkla kucagımıza alalım ınsallah
Nana hamislerimiz geliyor artik topigi .gebe kalmayan bir kac kisi kaldik surdaHosgeldin cicegim
Hepimizin hamile kalacagını allah söyletti galibabir kısmımız hamile kalmaya calısıyoruzda
Ben de üç yıl çalıştım canım ,sonunda tedaviyle oldu şükür ,darısı tum isteyenlerin başına.hamıle olanlar da saglıkla kucagına alsın ınsLlahHosgeldin cicegim
Hepimizin hamile kalacagını allah söyletti galibabir kısmımız hamile kalmaya calısıyoruzda
Saglikla gelsin minisin cinsiyeti neBen de üç yıl çalıştım canım ,sonunda tedaviyle oldu şükür ,darısı tum isteyenlerin başına.hamıle olanlar da saglıkla kucagına alsın ınsLlah
Ben hiç gitmedim vallahi yaNana hamislerimiz geliyor artik topigi .gebe kalmayan bir kac kisi kaldik surdatopiklerini beğenmeyen bize geliyor cok guzel bisey
Hoş geldinnnMerhaba tatlış anneler , ben de bu gruba dahil olmaya karar verdim,nasipss hazirananneci olacagım, hepimiz bebişlerımızı saglıkla kucagımıza alalım ınsallah
İnşallah hep dualarımda tüm isteyenlere Allahım nasip etsin inşallah tez hayırlı zamandaHoş geldinnnAmiin biz de gebe kalıp sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi İnşallah
Evet balam cok mesudumNana hamislerimiz geliyor artik topigi .gebe kalmayan bir kac kisi kaldik surdatopiklerini beğenmeyen bize geliyor cok guzel bisey
Ne tatlı bi grupmuş burası böyleEvet balam cok mesudum
Bizlerde onlar gibi olacaz insallah
Bu hepimizin gururu yalnız Allah hepinizden razı olsun ballı ciceklerim
Rabbim kucagınıza versin evlatlarınızı saglıcaklaBen de üç yıl çalıştım canım ,sonunda tedaviyle oldu şükür ,darısı tum isteyenlerin başına.hamıle olanlar da saglıkla kucagına alsın ınsLlah
Amin inşallah canlar tabiki seve seve bildiklerimi paylaşırımRabbim kucagınıza versin evlatlarınızı saglıcakla
Tam yerine geldin öyleyse tavsiyelerine ihtiyacımız varda
Ayiptr solemesi cok datluyuzdur topikcekNe tatlı bi grupmuş burası böyle
Neyseki gec kalmıs sayılmazsın sende cok tatlısınNe tatlı bi grupmuş burası böyle
Hicte mütevazi degiliz kahretmiyeAyiptr solemesi cok datluyuzdur topikcekh.geldin
Tesekkür ederiz simdidenAmin inşallah canlar tabiki seve seve bildiklerimi paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?