Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba tatlış anneler , ben de bu gruba dahil olmaya karar verdim,nasipss hazirananneci olacagım, hepimiz bebişlerımızı saglıkla kucagımıza alalım ınsallah
Hosgeldin cicegim
Hepimizin hamile kalacagını allah söyletti galiba bir kısmımız hamile kalmaya calısıyoruzda

Hosgeldin cicegim
Hepimizin hamile kalacagını allah söyletti galiba bir kısmımız hamile kalmaya calısıyoruzda
Nana hamislerimiz geliyor artik topigi .gebe kalmayan bir kac kisi kaldik surda topiklerini beğenmeyen bize geliyor cok guzel bisey

Hosgeldin cicegim
Ben de üç yıl çalıştım canım ,sonunda tedaviyle oldu şükür ,darısı tum isteyenlerin başına.hamıle olanlar da saglıkla kucagına alsın ınsLlah

Merhaba tatlış anneler , ben de bu gruba dahil olmaya karar verdim,nasipss hazirananneci olacagım, hepimiz bebişlerımızı saglıkla kucagımıza alalım ınsallah
Hoş geldinnn Amiin biz de gebe kalıp sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi İnşallah

Nana hamislerimiz geliyor artik topigi .gebe kalmayan bir kac kisi kaldik surda topiklerini beğenmeyen bize geliyor cok guzel bisey
Evet balam cok mesudum
Bizlerde onlar gibi olacaz insallah
Bu hepimizin gururu yalnız Allah hepinizden razı olsun ballı ciceklerim

Ben de üç yıl çalıştım canım ,sonunda tedaviyle oldu şükür ,darısı tum isteyenlerin başına.hamıle olanlar da saglıkla kucagına alsın ınsLlah
Rabbim kucagınıza versin evlatlarınızı saglıcakla
Tam yerine geldin öyleyse tavsiyelerine ihtiyacımız varda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…