Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesekkür ederiz simdiden
Evetttttt tedavi gören ciceklerim hemen sorularınızı topigimizin taze cicegine sorabilirsiniz
2 yıl kendş kemdimiz deneme sonrası ,2 kere klomen ,2 kere aşılama denedık olmadı ,tüp bebek yaptık sonra ilki tutmadı (dondurulmustu) ikinci tedavi tuttu şükür(yine dondurulmustu) iki embrıyo verildi teki tuttu ,benım hikayem boyle .sormak istedıgınız seyler varsa tabıkı cevaplarım

Allah kucagına almayı nasip etsin canım inşallah

Sağlıcakla kavuş İnşallah canım ben de ikinci aşılama için adeti bekliyorum, bat yarın

Allahım sükürler olsun vazgecmeden devam etmissiniz usanmadan ve meyvenize kavusmussunuz masallah
Sebepsizmi olmuyordu canım

Allahım sükürler olsun vazgecmeden devam etmissiniz usanmadan ve meyvenize kavusmussunuz masallah
Sebepsizmi olmuyordu canım
Sebepsizdi canım. Ama benim bagısıklık baskıladıklarında tuttu ,ondan diye düşünuyorum. Yani vücüt bebegı yabancı bır madde gıbı gorup daha tutunmadan atabılıyo bagısıklıgı guclu olanlarda. Son tedavımde bagısıklık baskılayıcı ılaclar kullandım . Ya bundan ya da dogru zamanı buydu..nasip

Böyle bir seyi ilkdefa duyuyorum canım sasırdım biraz acaba benimde ondanmıdır diye düsünmedim degil hayırlısı bu vakitteymis canım kac yasındasın sen bakayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…