Girme oralara girme burayı daha cok seversinAyiptr solemesi cok datluyuzdur topikcekh.geldin
Bundan sonra beleHicte mütevazi degiliz kahretmiye
Tm tmmmGirme oralara girme burayı daha cok seversin
2 yıl kendş kemdimiz deneme sonrası ,2 kere klomen ,2 kere aşılama denedık olmadı ,tüp bebek yaptık sonra ilki tutmadı (dondurulmustu) ikinci tedavi tuttu şükür(yine dondurulmustu) iki embrıyo verildi teki tuttu ,benım hikayem boyle .sormak istedıgınız seyler varsa tabıkı cevaplarımTesekkür ederiz simdiden
Evetttttt tedavi gören ciceklerim hemen sorularınızı topigimizin taze cicegine sorabilirsiniz
Allah kucagına almayı nasip etsin canım inşallah2 yıl kendş kemdimiz deneme sonrası ,2 kere klomen ,2 kere aşılama denedık olmadı ,tüp bebek yaptık sonra ilki tutmadı (dondurulmustu) ikinci tedavi tuttu şükür(yine dondurulmustu) iki embrıyo verildi teki tuttu ,benım hikayem boyle .sormak istedıgınız seyler varsa tabıkı cevaplarım
Amin canım hepımız ınsallahAllah kucagına almayı nasip etsin canım inşallah
Sağlıcakla kavuş İnşallah canım2 yıl kendş kemdimiz deneme sonrası ,2 kere klomen ,2 kere aşılama denedık olmadı ,tüp bebek yaptık sonra ilki tutmadı (dondurulmustu) ikinci tedavi tuttu şükür(yine dondurulmustu) iki embrıyo verildi teki tuttu ,benım hikayem boyle .sormak istedıgınız seyler varsa tabıkı cevaplarım
Olmaz inşallah kötü düşünme kuzumBnm okuzum grip olan kuzenini hastanye goturdu . Insllh korktgum basima gelmez
Hiç duymadım ben, netten baktın mı?Kızlar MR çekindim. Nabothi kisti varmış. Hiç bu kisti duyan var mı . Ne gibi tedavi oluyor
Hadi ya korktugun neBnm okuzum grip olan kuzenini hastanye goturdu . Insllh korktgum basima gelmez
Aferin sana ilerleme görüyorum sendeBundan sonra beletek kendime demedim ama bak hepimiz icin dedim
Tm tmmm
Sagol canımSağlıcakla kavuş İnşallah canımben de ikinci aşılama için adeti bekliyorum, bat yarın
Allahım sükürler olsun vazgecmeden devam etmissiniz usanmadan ve meyvenize kavusmussunuz masallah2 yıl kendş kemdimiz deneme sonrası ,2 kere klomen ,2 kere aşılama denedık olmadı ,tüp bebek yaptık sonra ilki tutmadı (dondurulmustu) ikinci tedavi tuttu şükür(yine dondurulmustu) iki embrıyo verildi teki tuttu ,benım hikayem boyle .sormak istedıgınız seyler varsa tabıkı cevaplarım
Bizde seni cok sevdik kuzum iyiki varsın nöbetcisisin buralarınEvet vallahi çok sevdim sizleri
Sebepsizdi canım. Ama benim bagısıklık baskıladıklarında tuttu ,ondan diye düşünuyorum. Yani vücüt bebegı yabancı bır madde gıbı gorup daha tutunmadan atabılıyo bagısıklıgı guclu olanlarda. Son tedavımde bagısıklık baskılayıcı ılaclar kullandım . Ya bundan ya da dogru zamanı buydu..nasipAllahım sükürler olsun vazgecmeden devam etmissiniz usanmadan ve meyvenize kavusmussunuz masallah
Sebepsizmi olmuyordu canım
Böyle bir seyi ilkdefa duyuyorum canım sasırdım birazSebepsizdi canım. Ama benim bagısıklık baskıladıklarında tuttu ,ondan diye düşünuyorum. Yani vücüt bebegı yabancı bır madde gıbı gorup daha tutunmadan atabılıyo bagısıklıgı guclu olanlarda. Son tedavımde bagısıklık baskılayıcı ılaclar kullandım . Ya bundan ya da dogru zamanı buydu..nasip
35Böyle bir seyi ilkdefa duyuyorum canım sasırdım birazacaba benimde ondanmıdır diye düsünmedim degil hayırlısı bu vakitteymis canım kac yasındasın sen bakayım
Sen ne zamandır dusunuyosun? Yaşın kaç ? Ben intralipid serum ve prednol kullandım son transferdeBöyle bir seyi ilkdefa duyuyorum canım sasırdım birazacaba benimde ondanmıdır diye düsünmedim degil hayırlısı bu vakitteymis canım kac yasındasın sen bakayım
Hic duymdimKızlar MR çekindim. Nabothi kisti varmış. Hiç bu kisti duyan var mı . Ne gibi tedavi oluyor
InsllhOlmaz inşallah kötü düşünme kuzum
Hiç duymadım ben, netten baktın mı?
Malum hastaliklar ortami ya hani. Agzini burnunu kapat dedim. Geldi az once sukur kiHadi ya korktugun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?