- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben de tup bebege basladim ilk ve son olur insallahSen ne zamandır dusunuyosun? Yaşın kaç ? Ben intralipid serum ve prednol kullandım son transferde
Ben tedavi görmüyorum canım eczaneden recetesiz alınıyormuki o ilaclar 30 yasındayım bir senedir calısıyoruz bebege bir sene daha normal yoldan deneyecez insallahSen ne zamandır dusunuyosun? Yaşın kaç ? Ben intralipid serum ve prednol kullandım son transferde
Ben de tup bebege basladim ilk ve son olur insallahne yiyip ictin kizz 1 aydir her gun 1 avokado tuketiyorum kabak cekirdegi citliyorum
Düzenli beslenmek onemli,günde iki üç litre su içmek , kabak çekirdeği ben de cok yedim :) havuc yedım bolbol
Yok canım alamassın o şekılde,dr kontrolunde ve ancak tup bebek tedavısınde kullanılıyorBen tedavi görmüyorum canım eczaneden recetesiz alınıyormuki o ilaclar 30 yasındayım bir senedir calısıyoruz bebege bir sene daha normal yoldan deneyecez insallah
Anladım canımYok canım alamassın o şekılde,dr kontrolunde ve ancak tup bebek tedavısınde kullanılıyor
Omega q10 faydalı diyorlar yumurta icin istersen eczacıya sorMasallah canım
Canım yapabılıyorsan bebek düşüncesını kafandan çıkar , ben basaramadım , olcakmı neden olmuyo stresı daha da olmaza goturuyo aslında hiçbi sorun yokken belkideBen tedavi görmüyorum canım eczaneden recetesiz alınıyormuki o ilaclar 30 yasındayım bir senedir calısıyoruz bebege bir sene daha normal yoldan deneyecez insallah
Dogal yolla hamile kalcaksan incir de çok faydalı yumurta kalitesi içinOmega q10 faydalı diyorlar yumurta icin istersen eczacıya sor
4 civarı canımKac ayliksinhavuc arada yiyorum
Inciri tuketemem prolaktinim yuksek cikti maalesef benim rezervim dusukDogal yolla hamile kalcaksan incir de çok faydalı yumurta kalitesi için
Saglikla ilerlesin insallah4 civarı canım
Aynen canım hepte oluruz inşallahBizde seni cok sevdik kuzum iyiki varsın nöbetcisisin buraların
Maskeyle gitmek şazım hastaneye ya gerçekten biriey olmaz canım kötü düşünmeHic duymdimgecmis olsn cnm
Insllh
Malum hastaliklar ortami ya hani. Agzini burnunu kapat dedim. Geldi az once sukur ki
Buralardaki eczacıları hic sevmiyorum degisik bakıyorlar her test almaya gittigimde yüzüme soramamki onlara netten bir bakayım ama canımOmega q10 faydalı diyorlar yumurta icin istersen eczacıya sor
Kafadan cıkarsakta icimizide varken pek rahat olamıyoruz canım gerci bu son iki aydır olursada allahtan olmazsada allahtan modundayım ama bakalımCanım yapabılıyorsan bebek düşüncesını kafandan çıkar , ben basaramadım , olcakmı neden olmuyo stresı daha da olmaza goturuyo aslında hiçbi sorun yokken belkide
İnsallah balamAynen canım hepte oluruz inşallah
Baktım canım ama doğum yapanlarda normalmiş ama yapmayanlarla ilgili bişey yokOlmaz inşallah kötü düşünme kuzum
Hiç duymadım ben, netten baktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?