Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ne zamandır dusunuyosun? Yaşın kaç ? Ben intralipid serum ve prednol kullandım son transferde
Ben de tup bebege basladim ilk ve son olur insallah ne yiyip ictin kizz 1 aydir her gun 1 avokado tuketiyorum kabak cekirdegi citliyorum

Sen ne zamandır dusunuyosun? Yaşın kaç ? Ben intralipid serum ve prednol kullandım son transferde
Ben tedavi görmüyorum canım eczaneden recetesiz alınıyormuki o ilaclar 30 yasındayım bir senedir calısıyoruz bebege bir sene daha normal yoldan deneyecez insallah

Ben tedavi görmüyorum canım eczaneden recetesiz alınıyormuki o ilaclar 30 yasındayım bir senedir calısıyoruz bebege bir sene daha normal yoldan deneyecez insallah
Canım yapabılıyorsan bebek düşüncesını kafandan çıkar , ben basaramadım , olcakmı neden olmuyo stresı daha da olmaza goturuyo aslında hiçbi sorun yokken belkide

Omega q10 faydalı diyorlar yumurta icin istersen eczacıya sor
Buralardaki eczacıları hic sevmiyorum degisik bakıyorlar her test almaya gittigimde yüzüme soramamki onlara netten bir bakayım ama canım
Canım yapabılıyorsan bebek düşüncesını kafandan çıkar , ben basaramadım , olcakmı neden olmuyo stresı daha da olmaza goturuyo aslında hiçbi sorun yokken belkide
Kafadan cıkarsakta icimizide varken pek rahat olamıyoruz canım gerci bu son iki aydır olursada allahtan olmazsada allahtan modundayım ama bakalım
Aynen canım hepte oluruz inşallah
İnsallah balam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…