- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Sağolasın canım. Yarın hastaneye gitçem bakalım ne olacakHic duymdimgecmis olsn cnm
Insllh
Malum hastaliklar ortami ya hani. Agzini burnunu kapat dedim. Geldi az once sukur ki
Kalpler birmis cicegim
Koca bebemi uyuttum attim kendimi burayaKalpler birmis cicegimne yapıyorsun
Yarından tezi yok ben spora baslıyorum ekmegi sekeri kesiyorumBak biri bole demisspor diyet demiiis N Nana Ana
Hamileliğimin tek belirtisi adet gecikmesi oldu, ovulasyon günlerine hiç dikkat etmedik, nasıl olsa bu ay da olmaz deyip deli gibi spor ve diyet yaptım kilo verdim. Adetim 3 gün geciktiğinde bile hava değişimindendir diye düşünüp test yapmadım çünkü bugüne kadar forumlarda okuduğum hiçbir belirtiyi yaşamıyordum. Annemin ısrarıyla bat tan 4 gün sonra test yaptım ve pozitif çıktı inanamadım test bozuktur diye gittim kan verdim beta 1100 çıktı. Kısacası gebelik için hiç uğraşmadığım, kafayı sağlıklı beslenmeye ve kilo vermeye taktığım ayda hamile kaldım. Böyle diyenlere kızardım ama ben de şimdi anladım ki eğer fiziksel bi sorun yoksa kafayı serin tutmak lazım, gerisi kendiliğinden geliyor
Bende kocamı uyuttum totosunu döndü buralara bakıyorum bir durgunumki sorma icime bir öküz oturduKoca bebemi uyuttum attim kendimi burayasen napiosnn
Kizartmayla pilavi da kessYarından tezi yok ben spora baslıyorum ekmegi sekeri kesiyorum
Benden once uyumasina sinir oluormBende kocamı uyuttum totosunu döndü buralara bakıyorum bir durgunumki sorma icime bir öküz oturduneden bilmiyorum
Kesicem tamamKizartmayla pilavi da kess
Yanlis hatrlamiosam bi prenses annesi de spor yapmio muydu gebe kaldgi ay
Benden once uyumasina sinir oluormkeske ben de ole yorgun olsam da uyusam diorm. Birileri olaydi simdi gecen aksam ki gibi. Giderdi durgunlugun var midir yine gizli gozetlen acabaaaa
Sende aslında simdi uyumazsan ilerde cok zorlanacaksın hic fırsatın olmayacak gün icerisinde yor bebegim kendini biraz evde isler cıkart kendineKizartmayla pilavi da kess
Yanlis hatrlamiosam bi prenses annesi de spor yapmio muydu gebe kaldgi ay
Benden once uyumasina sinir oluormkeske ben de ole yorgun olsam da uyusam diorm. Birileri olaydi simdi gecen aksam ki gibi. Giderdi durgunlugun var midir yine gizli gozetlen acabaaaa
Yap ama cok agir seyler yapma yine de dikkt et .bulursan onlri arkandayimKesicem tamamBugün birkac egzersiz yaptım yarın iyice asılayım bari evet Fit mutlu anne kafasını rahatlatmak icin baslamıstı birdahada gidemedi zaten hamile kaldı
Gizli takipcilerimiz coktur selam vermeleri yoktur ah onları bir elime gecirebilsem
Tamam cicegim dikkat ederimYap ama cok agir seyler yapma yine de dikkt et .bulursan onlri arkandayim
Ya aslnda bnm bu duzensiz uyku hali ogrencilikten beri var. Kalablik ortama girince duzelio tek kalinca yine baslio. Kendimi yorsam dinlnmek icin uzandgimda uyurum yineSende aslında simdi uyumazsan ilerde cok zorlanacaksın hic fırsatın olmayacak gün icerisinde yor bebegim kendini biraz evde isler cıkart kendine
Biri az once vajinusmusu yendim diye konu acmis. Tm yendin deTamam cicegim dikkat ederim
Hic neselendirecek konuda yok bugece herkesmi durgun
anladım balam cocuk 3yasına gelince uykun düzene girer artıkYa aslnda bnm bu duzensiz uyku hali ogrencilikten beri var. Kalablik ortama girince duzelio tek kalinca yine baslio. Kendimi yorsam dinlnmek icin uzandgimda uyurum yinee gece yine bole oluorm
Koca erken gidio gec gelio. O saate kadar ne yapsam da yine uykudan kacamiorm
Nana buna güldüBiri az once vajinusmusu yendim diye konu acmis. Tm yendin dekonusunun basinda demez mi az once yendim yendiim kadin yapar yapmaz kendini buraya atmis. O komigime gitti
Galiba ole olmusanladım balam cocuk 3yasına gelince uykun düzene girer artık
Nana buna güldüheyecanını paylasmıs zavallı
Gebe olan var mı aranızda kızlarAhahhaah.. Bende geldim gece gece... Evreni bi rahatsız edeyim z
Yok canım öyle cok calısmıslıgım olmadı koca parası yedim hepGaliba ole olmus
Canisi senin meslegin falan var miydi ? Hic sormadik aklima geldi sorim bari
Ooooo listemiz bile varGebe olan var mı aranızda kızlar
Buyrun benimGebe olan var mı aranızda kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?