Hmm e o da iidr.Yok canım öyle cok calısmıslıgım olmadı koca parası yedim hep
Cicegim yanlıs anlamazsan detay veremiyorum ben bu konularda ama kendi bilgilerini paylasmak istersen seni seve seve dinlerimHmm e o da iidr.aslen nereliydiin kac kardasin var
Bu bilgilerle de bisey yapilio mu kiCicegim yanlıs anlamazsan detay veremiyorum ben bu konularda ama kendi bilgilerini paylasmak istersen seni seve seve dinlerim
Akrabalarımın buralarda oldugunu bile düsünmüyorum. Hos olsalarda kimseye hesap verecek durumum yok. Kocamın kati istegi bu.Bu bilgilerle de bisey yapilio mu kiyoksam akrabalarindan mi kaciosun
YaaOoooo listemiz bile var
Ben yeniyim burda
1. Sayfamıza bakarsan görebilirsin
HamilemisinBen yeniyim burda
galibaHamilemisin
Adetin gectimi? Test yaptınmı?galiba
Hmm pki ole olsun napalmAkrabalarımın buralarda oldugunu bile düsünmüyorum. Hos olsalarda kimseye hesap verecek durumum yok. Kocamın kati istegi bu.
Cok fazla vakit gecirmeme bu sekilde müsade ediyor canım
O seni seviyor amaHmm pki ole olsun napalmenistyi sevmedim
Salı doktora gittim 6 haftagaliba
6hafta 5 günlük dedi doktor ama keseyi gördü ultrasonda bebek görünmediAdetin gectimi? Test yaptınmı?
Henüz cok erken canım 9haftalıkta bile bebegi ilk görenler oldu burada hayırlısı olsun allah kucagınıza saglıkla versin insallahSalı doktora gittim 6 hafta
6hafta 5 günlük dedi doktor ama keseyi gördü ultrasonda bebek görünmedi
Normalde görünmesi lazım ama bilmiyorum bişeySalı doktora gittim 6 hafta
6hafta 5 günlük dedi doktor ama keseyi gördü ultrasonda bebek görünmedi
Ya gerçekten mi çok saolun içim ferahladı valla 2 gündür kafaya taktımHenüz cok erken canım 9haftalıkta bile bebegi ilk görenler oldu burada hayırlısı olsun allah kucagınıza saglıkla versin insallah
Hadi cnm sen deO seni seviyor amafatmaya sor rüyanı dedi bana
Yanlıs hatırlamıyorsam evet canım gec gören arkadarlar oldu bebeklerini dua edip bekle allah hayırlısını versin insallah saglıkla ilerlerNormalde görünmesi lazım ama bilmiyorum bişey
Ya gerçekten mi çok saolun içim ferahladı valla 2 gündür kafaya taktım
Hiihh biri dAha damladi burYaKizlar burda firtinali yagmur yagiyor benim uyku kacti gtti ,koca fossur fosur uyuyi
Kiminle konusuyorsun diye sordugunda hep fatmayla diyorum sana denk geliyorHadi cnm sen deneyimi anlattin kiz bu kadar insllh osuruk konusunu da anlatmamissindr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?