- 30 Ocak 2020
- 17
- 88
- 3
Çok tşk ederimYanlıs hatırlamıyorsam evet canım gec gören arkadarlar oldu bebeklerini dua edip bekle allah hayırlısını versin insallah saglıkla ilerler
Kizlar burda firtinali yagmur yagiyor benim uyku kacti gtti ,koca fossur fosur uyuyi
Hiihh biri dAha damladi burYabziimkisi de kacinci ruyasinda kim.bilir
İnş rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok tşk ederim
Rica ederim merak ederim haber verirsin kontrole gittigindeÇok tşk ederim
Ederim inş allah izin verirseRica ederim merak ederim haber verirsin kontrole gittiginde☺
He valla ama telefonla oynadigmi gorse şuan telefonu kaldirip yere çalarHiihh biri dAha damladi burYabziimkisi de kacinci ruyasinda kim.bilir
Hos geldin canim hayirli olsun bebişinBurdayım artık katılırım size
Pekiovü yapmayı unuttum ya bir gidip geleyim siz sakıngitmeyin
Kiminle konusuyorsun diye sordugunda hep fatmayla diyorum sana denk geliyor
Onu unutmusum dur yarın anlatayım
Yap gel bklm fotosunu da cek atovü yapmayı unuttum ya bir gidip geleyim siz sakıngitmeyin
Hoş buldum tşk ederim saolHos geldin canim hayirli olsun bebişin
Ben de ilk zManlr oyleydimHe valla ama telefonla oynadigmi gorse şuan telefonu kaldirip yere çalarbir ayndanda kontrol ediyom
Hadi ya bizim 9 ay bitti evleneli siz Kac yillik evlisiniz ,ilk bebeginmiBen de ilk zManlr oyleydimsimdi alisti adam. Bakip geri uyuyo
Biz de 1 sene 3 aylik evliyiz. Ilk bebegim nasipse insllhHadi ya bizim 9 ay bitti evleneli siz Kac yillik evlisiniz ,ilk bebeginmi
Mutlu oluruz sürekli burada olursan satını ver listemize alalım senideBurdayım artık katılırım size
Tesekkür ederim tehlikeye ragmen bekledigin icin
Düsmezsin bebegimaman haaa bide seninkinin diline dusmim . Bizimkisi yeterince konusuo
Yap gel bklm fotosunu da cek at
Rabbim huzur mutluluk versin sagsalim kucaginada alirsin insallah yavrunuzuBiz de 1 sene 3 aylik evliyiz. Ilk bebegim nasipse insllh
Amin insllh hepimz cnmRabbim huzur mutluluk versin sagsalim kucaginada alirsin insallah yavrunuzu
Ay anlatma kiiizMutlu oluruz sürekli burada olursan satını ver listemize alalım senide
Tesekkür ederim tehlikeye ragmen bekledigin icin
Düsmezsin bebegim
Dünkü ovüye göre biraz koyu gibi dur ikisini bir atayım
Tamam balam anlatmam istemezsenAy anlatma kiiizbaska bi erkegin duymasi hic hos deil
hayır 13 yıldan sonra hamile kaldım benBiz de 1 sene 3 aylik evliyiz. Ilk bebegim nasipse insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?