- 30 Ocak 2020
- 17
- 88
- 3
Seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıklagelsinhayır 13 yıldan sonra hamile kaldım ben
hayır 13 yıldan sonra hamile kaldım ben
Satını ver derken anlamadım valla o neyhayır 13 yıldan sonra hamile kaldım ben
Neyse iyi geceler daha sonra konuşuruz allah rahatlık versinSatını ver derken anlamadım valla o ney
Sat son adet tarihin canımNeyse iyi geceler daha sonra konuşuruz allah rahatlık versin
Gidiciyim yavrm son bi bakim dedim
Kiz bunlar niye bu kadar silik. Kaset testler pek net gostermio sankiBen atayımda girdiginde bakarsın
Üstteki dünün alttaki bugünün
Yalnız dün yaptıgım bekledigi icin biraz koyulasmıs dün bukadar belirgin degildi
Eki Görüntüle 2582955
Regl yeni bitti zaten canım 7.güne giriyorum suan.Kiz bunlar niye bu kadar silik. Kaset testler pek net gostermio sanki
Bence de o kadindan al. Genelde hatrldgim kadaryla kasetler daha silik cikario ama ondan dediydimRegl yeni bitti zaten canım 7.güne giriyorum suan.
Testlerde bu sekilde geldi hepsi aynı bunlar bitince birgebeningünlügünden siparis verecem
Tamam cicegim iyi uykular sizeBence de o kadindan al. Genelde hatrldgim kadaryla kasetler daha silik cikario ama ondan dediydimsiz 2 gune bir deneyin baklm
Ben kaciorm canisi sabah erkn kalkicam bide hala burdayimoptum say kactim baay
Ben en son agustosda denedim sonra bıraktım ara verdik canım...Gebe olan var mı aranızda kızlar
Miratec'in bu testleri sonradan hep ikinci çizgiyi gösteriyor canım benimde basima çok geldi her defasında da heveslendiriyor ister istemez ama sonu yine kan revanBugün test yaptım kizlaaaarBu testlerin 4-5 saat sonra böyle 2. Çizgi göstermesine bayiliyorum.orada yalandan da olsa 2. Çizgi görünce insan mutlu oluyor beee
Evet öyle oldu vala komşum başladı iki kez gitti hamile kaldı gidemedi bı kax arkadaştan daha duydum var bu spor da bı kerametKesicem tamam☺ Bugün birkac egzersiz yaptım yarın iyice asılayım barievet Fit mutlu anne kafasını rahatlatmak icin baslamıstı birdahada gidemedi zaten hamile kaldı
Gizli takipcilerimiz coktur selam vermeleri yoktur ah onları bir elime gecirebilsem
GunaydiinGünaydın kızlar komik bir mesajla güne başlayın dedim
Benek hemen görünmez zaten canım kese görünmüş ne güzelSalı doktora gittim 6 hafta
6hafta 5 günlük dedi doktor ama keseyi gördü ultrasonda bebek görünmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?