Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben atayımda girdiginde bakarsın
Üstteki dünün alttaki bugünün
Yalnız dün yaptıgım bekledigi icin biraz koyulasmıs dün bukadar belirgin degildi

Kiz bunlar niye bu kadar silik. Kaset testler pek net gostermio sanki
Regl yeni bitti zaten canım 7.güne giriyorum suan.
Testlerde bu sekilde geldi hepsi aynı bunlar bitince birgebeningünlügünden siparis verecem

Regl yeni bitti zaten canım 7.güne giriyorum suan.
Testlerde bu sekilde geldi hepsi aynı bunlar bitince birgebeningünlügünden siparis verecem
Bence de o kadindan al. Genelde hatrldgim kadaryla kasetler daha silik cikario ama ondan dediydim siz 2 gune bir deneyin baklm
Ben kaciorm canisi sabah erkn kalkicam bide hala burdayim optum say kactim baay

Bence de o kadindan al. Genelde hatrldgim kadaryla kasetler daha silik cikario ama ondan dediydim siz 2 gune bir deneyin baklm
Ben kaciorm canisi sabah erkn kalkicam bide hala burdayim optum say kactim baay
Tamam cicegim iyi uykular size

Bugün test yaptım kizlaaaar Bu testlerin 4-5 saat sonra böyle 2. Çizgi göstermesine bayiliyorum.orada yalandan da olsa 2. Çizgi görünce insan mutlu oluyor beee
Miratec'in bu testleri sonradan hep ikinci çizgiyi gösteriyor canım benimde basima çok geldi her defasında da heveslendiriyor ister istemez ama sonu yine kan revan

Evet öyle oldu vala komşum başladı iki kez gitti hamile kaldı gidemedi bı kax arkadaştan daha duydum var bu spor da bı keramet bende bı ay bile gitmeden geldi miniğim darısı sana diğer kızlara nanacim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…