- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım dahaca pik değil yapmaya devam et ama öğlen saatlerinde aslında daha net sonuc alınıyo sıvıyı keşke azaltsanda gündüz yapsanBen atayımda girdiginde bakarsın
Üstteki dünün alttaki bugünün
Yalnız dün yaptıgım bekledigi icin biraz koyulasmıs dün bukadar belirgin degildi
Eki Görüntüle 2582955
İnsallah askım beyin bir nebze rahatlıyor stres hormonlarıda azalıyor herhalde bugün baslıyorum bende evdeEvet öyle oldu vala komşum başladı iki kez gitti hamile kaldı gidemedi bı kax arkadaştan daha duydum var bu spor da bı kerametbende bı ay bile gitmeden geldi miniğim darısı sana diğer kızlara nanacim
Geldimi zıkkım düzenliyorum cicrgim
Tamsm kız bugün 16:00 da yapacam senin icin iki saat dayanamam ama bir saat sıvı almayacamCanım dahaca pik değil yapmaya devam et ama öğlen saatlerinde aslında daha net sonuc alınıyo sıvıyı keşke azaltsanda gündüz yapsan
2 saat alma yeter zaten birşey olmaz o kadar da kasmaGünaydın ciceklerimmmmm
İnsallah askım beyin bir nebze rahatlıyor stres hormonlarıda azalıyor herhalde bugün baslıyorum bende evde
Tamsm kız bugün 16:00 da yapacam senin icin iki saat dayanamam ama bir saat sıvı almayacam
2saat cok fazla iste 1 saat diyorum bebegim2 saat alma yeter zaten birşey olmaz o kadar da kasma
İyiyiz cicegim seni bekliyoruzNasılsınız kızçeler
Varmı yeni gebiş
He bekle bekle haftaya bat tarihimi bit daha değiştireceksn anacummİyiyiz cicegim seni bekliyoruz
Kız susuz dur azcık nolcak yaz değil nasılsa ben yazın o sıcaklarda 2 saat su içmiyodum2saat cok fazla iste 1 saat diyorum bebegim
Günaydın bebeğimm evet tam gününde geldi ikinci aşılama için yollara düştümGünaydın ciceklerimmmmm
Onu satla degistirmenin vakti geldi bebegimHe bekle bekle haftaya bat tarihimi bit daha değiştireceksn anacumm
O nasıl bir irade masallahKız susuz dur azcık nolcak yaz değil nasılsa ben yazın o sıcaklarda 2 saat su içmiyodum
allah yardımcınız olsun kuzum bekletmeden versin insallahGünaydın bebeğimm evet tam gününde geldi ikinci aşılama için yollara düştüm
Allah var gam yok
Napıyım doğru sonuc alayım diye yapmadıgım kalmamıştıO nasıl bir irade masallah
allah yardımcınız olsun kuzum bekletmeden versin insallah
Bende yaşamıştım vajinismus özel kliniğe gitmiştim yenmiştim
Biz 4 yıla yakın çektik o yüzden çok hassasım. Biz bu yaz yaşadık asıl balayımızıBende yaşamıştım vajinismus özel kliniğe gitmiştim yenmiştimzor bir süreç gerçekten balayımız bile haram olmustu resmen
Hadi ya kendin mi aştın doktorlamıBiz 4 yıla yakın çektik o yüzden çok hassasım. Biz bu yaz yaşadık asıl balayımızı
Canim bemde ilk gece oldu ama ondan sonra 1 ay olmadi tam olarak vajinusmusu yasadim diyemem ama o 1 ay neler geldi aklima geri kendime cesaret verdim doktorada gitmeden kendim başardım eşiminde payi var tabiHadi ya kendin mi aştın doktorlamı☺ Ne güzel canım Allah bozmasın inşallah ya resmen insan kendini eksik hissediyor
Kızlar klomen ve catlatma iğnesi oldum dün iğnemi vurdurdum ve inşallah bu ay olacak hissediyorum♥
Amin inşallah cnm sabah tam 10da vurdurdum cnmInsalllaaaahhh insallahhh dun saat kacta vurdurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?