Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben atayımda girdiginde bakarsın
Üstteki dünün alttaki bugünün
Yalnız dün yaptıgım bekledigi icin biraz koyulasmıs dün bukadar belirgin degildi
Eki Görüntüle 2582955
Canım dahaca pik değil yapmaya devam et ama öğlen saatlerinde aslında daha net sonuc alınıyo sıvıyı keşke azaltsanda gündüz yapsan

Günaydın ciceklerimmmmm
Evet öyle oldu vala komşum başladı iki kez gitti hamile kaldı gidemedi bı kax arkadaştan daha duydum var bu spor da bı keramet bende bı ay bile gitmeden geldi miniğim darısı sana diğer kızlara nanacim
İnsallah askım beyin bir nebze rahatlıyor stres hormonlarıda azalıyor herhalde bugün baslıyorum bende evde
N Nana Ana yeni bayt 20 Şubat kuzum
Geldimi zıkkım düzenliyorum cicrgim
Canım dahaca pik değil yapmaya devam et ama öğlen saatlerinde aslında daha net sonuc alınıyo sıvıyı keşke azaltsanda gündüz yapsan
Tamsm kız bugün 16:00 da yapacam senin icin iki saat dayanamam ama bir saat sıvı almayacam

2 saat alma yeter zaten birşey olmaz o kadar da kasma

N Nana Ana F Fatma KTL vajinismusu yenip hemen konu açan kıza gülmeyin o kadar zor Bi hastalık ki burda egzersizle yeniyolar nasıl bizim grup birbirine yardım ediyo Bi topik var onlar da öyle o yüzden yazarlar hemen umut olsun diye yani.. Bende yaşadım ya hassasım biraz o konuda

Bende yaşamıştım vajinismus özel kliniğe gitmiştim yenmiştim zor bir süreç gerçekten balayımız bile haram olmustu resmen

Bende yaşamıştım vajinismus özel kliniğe gitmiştim yenmiştim zor bir süreç gerçekten balayımız bile haram olmustu resmen
Biz 4 yıla yakın çektik o yüzden çok hassasım. Biz bu yaz yaşadık asıl balayımızı

Hadi ya kendin mi aştın doktorlamı☺ Ne güzel canım Allah bozmasın inşallah ya resmen insan kendini eksik hissediyor
Canim bemde ilk gece oldu ama ondan sonra 1 ay olmadi tam olarak vajinusmusu yasadim diyemem ama o 1 ay neler geldi aklima geri kendime cesaret verdim doktorada gitmeden kendim başardım eşiminde payi var tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…