- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ne güzel uzun sürmemiş aslında hep psikolojik bu tarz seyler çocuk işi bile kafada bitiyor hepsiCanim bemde ilk gece oldu ama ondan sonra 1 ay olmadi tam olarak vajinusmusu yasadim diyemem ama o 1 ay neler geldi aklima geri kendime cesaret verdim doktorada gitmeden kendim başardım eşiminde payi var tabi
Hadi hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuclansınKızlar klomen ve catlatma iğnesi oldum dün iğnemi vurdurdum ve inşallah bu ay olacak hissediyorum♥
Kaç yumurta oluştu canım ? Hadi saglıklı embrıyolara,saglıklı bebişlere inşallahAmin inşallah cnm sabah tam 10da vurdurdum cnm
Amın cnm bu ay yine yine ümitliyimHadi hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuclansın
Amın ınsallah cnm 2 tane yumurtam olusmus 19ve 18 cm 2 tane inşallah ümitliyim cnmKaç yumurta oluştu canım ? Hadi saglıklı embrıyolara,saglıklı bebişlere inşallah
Umutsuz olma zaten inşallah olucakAmın cnm bu ay yine yine ümitliyim
Evet tam pik değerlendirin mutlaka31 ocak bugün
Amın cnm bnm Amın inşallahUmutsuz olma zaten inşallah olucak
İnşallah senın için hayırlıysa ve istıyosan ikiz gelsinAmın ınsallah cnm 2 tane yumurtam olusmus 19ve 18 cm 2 tane inşallah ümitliyim cnm
Insalllaahhh artik bebisine kavusursun heyecanin teeee buraya kadar geldiAmin inşallah cnm sabah tam 10da vurdurdum cnm
Masallah boyutlari da iyiymisAmın ınsallah cnm 2 tane yumurtam olusmus 19ve 18 cm 2 tane inşallah ümitliyim cnm
12 ayın 12 siSat son adet tarihin canım
Kiz inan ki alay etmek amacli gulmedim vallhi. Sadece az once yendim deyip hemen gelip yazmasi garibime gitti. Biraz keyfini cikaraydi ole yazaydi dedim hatta kendi kendime. Yorumumu yazarken sen de geldin hatta aklima. Dedim insllh yanlis anlmaz bole yazdim diye. Yoksa sevndim yani yenmesine mutluluguna. Vallhi kotu amacim yoktu.
Kendim aştım cnm bebek isteği çok ağır basınca üzerine düştüm oldu zaten çok şükürHadi ya kendin mi aştın doktorlamıNe güzel canım Allah bozmasın inşallah ya resmen insan kendini eksik hissediyor
Kuzum birşey soracam, senin iğneni vurulduğun gün pikmiydi?Kızlar klomen ve catlatma iğnesi oldum dün iğnemi vurdurdum ve inşallah bu ay olacak hissediyorum♥
Kötü amaçlı değildir tabi ama işte bende hassasım o konuda birazKiz inan ki alay etmek amacli gulmedim vallhi. Sadece az once yendim deyip hemen gelip yazmasi garibime gitti. Biraz keyfini cikaraydi ole yazaydi dedim hatta kendi kendime. Yorumumu yazarken sen de geldin hatta aklima. Dedim insllh yanlis anlmaz bole yazdim diye. Yoksa sevndim yani yenmesine mutluluguna. Vallhi kotu amacim yoktu.
Haklisin ogretmenimKötü amaçlı değildir tabi ama işte bende hassasım o konuda biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?