Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim bemde ilk gece oldu ama ondan sonra 1 ay olmadi tam olarak vajinusmusu yasadim diyemem ama o 1 ay neler geldi aklima geri kendime cesaret verdim doktorada gitmeden kendim başardım eşiminde payi var tabi
Ne güzel uzun sürmemiş aslında hep psikolojik bu tarz seyler çocuk işi bile kafada bitiyor hepsi

Kızlar bu 30 ocak lh testi birazdan atacagım bugün pik artık galiba

Eklentiler

• IMG_20200130_152710.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 15
Kiz inan ki alay etmek amacli gulmedim vallhi. Sadece az once yendim deyip hemen gelip yazmasi garibime gitti. Biraz keyfini cikaraydi ole yazaydi dedim hatta kendi kendime. Yorumumu yazarken sen de geldin hatta aklima. Dedim insllh yanlis anlmaz bole yazdim diye. Yoksa sevndim yani yenmesine mutluluguna. Vallhi kotu amacim yoktu.

Hadi ya kendin mi aştın doktorlamı Ne güzel canım Allah bozmasın inşallah ya resmen insan kendini eksik hissediyor
Kendim aştım cnm bebek isteği çok ağır basınca üzerine düştüm oldu zaten çok şükür aynen öyle çok zor günler geçirdim çok ağladım çok etkilendi evliliğimiz ama çok şükür geçti

Kötü amaçlı değildir tabi ama işte bende hassasım o konuda biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…