Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız nana bu elle gebelik testi nasıl oluyo
Elle gebelik testi sanırım eli vajinaya soktugunda rahimi hissetmezsen hamilelik ihtimalin varmıs
Eger adet dönemin baslayacaksa rahim daha asagıda oluyormus ve ele geliyormus top gibi bir deneyin bakalım beraber Zekta yla

Elle gebelik testi sanırım eli vajinaya soktugunda rahimi hissetmezsen hamilelik ihtimalin varmıs
Eger adet dönemin baslayacaksa rahim daha asagıda oluyormus ve ele geliyormus top gibi bir deneyin bakalım beraber Zekta yla
Kız o doğrumu acaba ya sanmam bence

Tam silik değil canım bu kaset testleri ben pek anlayamıyorum aslında ovulasyon. değişik sonuc veriyor bence yarın sen hcg ver
Aslında inovitalar daha hassasmış diyorlardı ondanda olabilir of bilmiyorum ya 10 gün dolsun hcg yapıcam adet olmamam da garip geçen ay erken oldum bu ay o kadar streste yapmadım

Aslında inovitalar daha hassasmış diyorlardı ondanda olabilir of bilmiyorum ya 10 gün dolsun hcg yapıcam adet olmamam da garip geçen ay erken oldum bu ay o kadar streste yapmadım
Onlar hassas ben herkese onlardan öneriyorum bu kasetler iyi sonuc vermiyor pek. 10 gün çok ya nasıl dayancaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…