- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Oh ne güzel vallaAvcilar sahil. Cok guzldi valla baya kalablikti
Belli olmaz canım bekle az daha benceKızlar lh yaptım bugün de gebelik falan yok muhtemelen umutlar çöp
E önceki test koyuydu yumurtlamamıydı acaba buda silik değil aslında ama anlayamadımBelli olmaz canım bekle az daha bence
Ben senin hamile kalacagını düsünüyorum ama nedenseHe ya az kişi kaldık Ağustos’tan beri ben hiç hamile kalacağımı düşünmüyorum nedense
Elle gebelik testi sanırım eli vajinaya soktugunda rahimi hissetmezsen hamilelik ihtimalin varmısKız nana bu elle gebelik testi nasıl oluyo
Sıvı ne zaman tüketmistin canım en son?Kızlar lh yaptım bugün de gebelik falan yok muhtemelen umutlar çöp
2 gibi canım ama testi 4 buçukta yaptımSıvı ne zaman tüketmistin canım en son?
Tam silik değil canım bu kaset testleri ben pek anlayamıyorum aslında ovulasyon. değişik sonuc veriyor bence yarın sen hcg verE önceki test koyuydu yumurtlamamıydı acaba buda silik değil aslında ama anlayamadım
Kız o doğrumu acaba ya sanmam benceElle gebelik testi sanırım eli vajinaya soktugunda rahimi hissetmezsen hamilelik ihtimalin varmıs
Eger adet dönemin baslayacaksa rahim daha asagıda oluyormus ve ele geliyormus top gibi bir deneyin bakalım beraberZekta yla
Ciddi misinElle gebelik testi sanırım eli vajinaya soktugunda rahimi hissetmezsen hamilelik ihtimalin varmıs
Eger adet dönemin baslayacaksa rahim daha asagıda oluyormus ve ele geliyormus top gibi bir deneyin bakalım beraberZekta yla
Aslında inovitalar daha hassasmış diyorlardı ondanda olabilir of bilmiyorum ya 10 gün dolsun hcg yapıcam adet olmamam da garip geçen ay erken oldum bu ay o kadar streste yapmadımTam silik değil canım bu kaset testleri ben pek anlayamıyorum aslında ovulasyon. değişik sonuc veriyor bence yarın sen hcg ver
Ben adet dönemimde dus alırken elledim mecbur asagıdaydı rahmim elime geldi deneyin hadi ovülasyonuda bosver yarın ayrıca hcg yaparsın zatenKız o doğrumu acaba ya sanmam bence
Parmakla kontrol ediyorsun zaten söyleyeyimmi hangi parmak oldugunuCiddi misinama elin hepsi girmez
Ne yasiyonuz ya sizBen adet dönemimde dus alırken elledim mecbur asagıdaydı rahmim elime geldi deneyin hadi ovülasyonuda bosver yarın ayrıca hcg yaparsın zaten
Serce parmak tabiki de hih bunu bilemeyecek ne var kiParmakla kontrol ediyorsun zaten söyleyeyimmi hangi parmak oldugunu
Onlar hassas ben herkese onlardan öneriyorum bu kasetler iyi sonuc vermiyor pek. 10 gün çok ya nasıl dayancaksınAslında inovitalar daha hassasmış diyorlardı ondanda olabilir of bilmiyorum ya 10 gün dolsun hcg yapıcam adet olmamam da garip geçen ay erken oldum bu ay o kadar streste yapmadım
Gebeligini böyle farkedenler cok olmus arastır bak onlar ne yasadıysa isteNe yasiyonuz ya siz
Kız yapamam ben içim kalkarBen adet dönemimde dus alırken elledim mecbur asagıdaydı rahmim elime geldi deneyin hadi ovülasyonuda bosver yarın ayrıca hcg yaparsın zaten
Yanlıs cevap gösteredebilirim ban yemezsemSerce parmak tabiki de hih bunu bilemeyecek ne var ki
Daha önce 8 gün rekorum varOnlar hassas ben herkese onlardan öneriyorum bu kasetler iyi sonuc vermiyor pek. 10 gün çok ya nasıl dayancaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?